Şimdi Ara

Megane 2 hb elektronik sorun var uyarısı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
5.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sa arkadaşlar arabayı alalı 3 ay kadar oluyo aldıgımda bi sıkıntı yoktu yalnız bu aralar bi uyarı geliyo ekrana aynen şöyle yazıyo elektronik sorun var yazıyo biraz kullandıktan sonra gidiyo uyarı ama bi süreden sonra tekrar yazıyo yani anlamadım bu neden kaynaklı olabilir onu yazdıktan sonra araçta herhangi bi degişme olmuyo biraz araştırdım aku başlılşarından falan yazmışlar baktım kurcaladım kabloları ama degil sanırım tam olalar bu sorunu yaşayıp çözen varmı varsa yardım ederse çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyas21077 -- 17 Nisan 2016; 18:38:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Holy_Spectre

Merhaba sizin anlattiginiz sorunun aynisi bende 2 senedir var ama cozum bulamadim cok can sikici. Sizin problem cozuldumu acaba ?

Bende de vardı aynı sorun frene bastığımda oluyordu aslında farkında olmuyorduk bir sabah aracı çalıştırmak istediğimde(aracım otomatık)frene basın+start var frene bastım hala fren basın yazısı devam ediyorken hafif pedaldan ayamı çekip tekrar bastım çaıştı ardında yolda giderken eletronişk sorun var yazısı çıkıyrdu ardına hemen gidiyordu meğer oda frene basınca aslında çıkıyormuş ve fren müşürü arızalı olduğu için devresi tamamlamayıp arıza veriyormuş.Fren müşürümü değiştirdim bir daha hiç yapmadı ve sabahları azıcık pedala basmam bile yeterli oluyor bilginize...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane 1 otomatik sorun var
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.