Şimdi Ara

MEGANE 2 HB 1.6 DYNAMİC HER YÖNÜYLE NASILDIR F/P OLARAK ALTERNATİFİ VARMIDIR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
3
Favori
32.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TuRKiSH__DeViL

Arkadaslar cevaplariniz icimi rahatlatiyor yalniz ben bir yamdan arastirma yapmaya devam ediyorum ve acikcasi sinirim bozuluo millet cesitli konu basliklari altinda Megane 2 ye sektirmisde sektirmis. Ne adiligini birakmislar ne vs vs... Bu arac bu yorumlari hakediyomu???

bana herhangi bir piyasa aracı söyleyin ben o araç hakkında forumlarda birçok eleştiri buluyum bende sizin fiyat aralığında araç arıyorum ilk başta kafamdaki araçları bir araştırıyım diye bir oturdum araçların hepsinden soğudumartık araştırma yapmıyorum temiz bir araç alıp bineceğim araç zaten şans işi.bu arada HB megane tasarımından dolayı çok eleştiriler aldı fiyatı o yüzden sedanlardan farklı 2-3 bin tl oynuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

Arkadaslar cevaplariniz icimi rahatlatiyor yalniz ben bir yamdan arastirma yapmaya devam ediyorum ve acikcasi sinirim bozuluo millet cesitli konu basliklari altinda Megane 2 ye sektirmisde sektirmis. Ne adiligini birakmislar ne vs vs... Bu arac bu yorumlari hakediyomu???

Haketmiyor. Kullananlar direksiyonundan da mutlu. Bana Civic'den sonra çok güvensiz gelmişti bilemiyorum. Demek ki almamanız için bir sebep kalmadı hocam. F/P ürünü olarak da gayet başarılı.

focus 1 ile kıyaslasak doğru olabilirdi fakat civic yol tutuş konusunda iyi olduğunu kimse söylemesin dikkat edin kazasız civic bulmak çok zor ama serilik derseniz civic sınıfında çok iyidir

• Hocam kesinlikle doğru karar vermişsiniz. Bizde de 2005 model 1.5 dci var 130binde arabanın masallahı var. Fiyatı gerçekten emsallerine göre çok iyi. Euroncap 5 yıldız. Frenler güzel güven veriyor. Hızlanması idare eder. İçi bayağı geniş özellikle arka diz mesafesi masallah 3 oda 1 salon gibi. Direksiyonda hızlanınca öyle yumusak falan degil. Parça fiyatları uygun. Piyasası çok iyi. Kendi parasında kendi modelinde alınan 2004-2005 astra-focusa göre kasası cok daha güncel. Hem görsel açıdan güzel , hemde focus ve astranın üzerine 2 kasa daha geldi megane 2de 1 kasa. Süspansiyonlar yumusak cukurlarda sıkıntı yaratmıyor. Şanstan mıdır bilmiyorum ama bizim ön göğüste ne tıkırtı ne çıtırtı tık yok. Fiyatına göre donanım cok iyi. Bunun yanında elbette bi iki ufak sıkıntı vardır fakat +larının büyüklüğünden dolayı bu acıgı kapatıyor.
  • Evet Civic yol tutus konusunda zayif kalio modifikasyonla iyilestiriolar hep. Ayrica sac kalinligi ve saglamlik konusundada Civic zayiftir bilen bilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolojici

Hocam kesinlikle doğru karar vermişsiniz. Bizde de 2005 model 1.5 dci var 130binde arabanın masallahı var. Fiyatı gerçekten emsallerine göre çok iyi. Euroncap 5 yıldız. Frenler güzel güven veriyor. Hızlanması idare eder. İçi bayağı geniş özellikle arka diz mesafesi masallah 3 oda 1 salon gibi. Direksiyonda hızlanınca öyle yumusak falan degil. Parça fiyatları uygun. Piyasası çok iyi. Kendi parasında kendi modelinde alınan 2004-2005 astra-focusa göre kasası cok daha güncel. Hem görsel açıdan güzel , hemde focus ve astranın üzerine 2 kasa daha geldi megane 2de 1 kasa. Süspansiyonlar yumusak cukurlarda sıkıntı yaratmıyor. Şanstan mıdır bilmiyorum ama bizim ön göğüste ne tıkırtı ne çıtırtı tık yok. Fiyatına göre donanım cok iyi. Bunun yanında elbette bi iki ufak sıkıntı vardır fakat +larının büyüklüğünden dolayı bu acıgı kapatıyor.

Anlattiklariniz gercekten yüregime su serpti saolun. Peki 2004-2005 model dynamic bi megane 2 hb ortalama 60000-80000 km arasi araca ne kadar verilir alirken nelere dikkat edilir?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jeolojici

Hocam kesinlikle doğru karar vermişsiniz. Bizde de 2005 model 1.5 dci var 130binde arabanın masallahı var. Fiyatı gerçekten emsallerine göre çok iyi. Euroncap 5 yıldız. Frenler güzel güven veriyor. Hızlanması idare eder. İçi bayağı geniş özellikle arka diz mesafesi masallah 3 oda 1 salon gibi. Direksiyonda hızlanınca öyle yumusak falan degil. Parça fiyatları uygun. Piyasası çok iyi. Kendi parasında kendi modelinde alınan 2004-2005 astra-focusa göre kasası cok daha güncel. Hem görsel açıdan güzel , hemde focus ve astranın üzerine 2 kasa daha geldi megane 2de 1 kasa. Süspansiyonlar yumusak cukurlarda sıkıntı yaratmıyor. Şanstan mıdır bilmiyorum ama bizim ön göğüste ne tıkırtı ne çıtırtı tık yok. Fiyatına göre donanım cok iyi. Bunun yanında elbette bi iki ufak sıkıntı vardır fakat +larının büyüklüğünden dolayı bu acıgı kapatıyor.

Anlattiklariniz gercekten yüregime su serpti saolun. Peki 2004-2005 model dynamic bi megane 2 hb ortalama 60000-80000 km arasi araca ne kadar verilir alirken nelere dikkat edilir?

Hocam biz sedan 1.5 dci sıfır boya sıfır kaza 130binde 22.5e aldık. Sizinde bildiğiniz gibi sedanla hbler arasında bayagı fiyat farkı var. Ondan öncesinde de gene boyasız hatasız hb 1.4 otantiği 17.5 bine anlasmıstık vazgeçtik. 17bine 1.6 dynamic BELALTI boyalı araç vardı jantı egzozu falanda vardı boyadan dolayı vazgeçtik. 1.6 hb dynamic benim gözümde sizin de belirttiginiz fiyat gibi 18-20bin arasına temiz bir araç alınabilir diye düşünüyorum.

• 2004-2006 otomatiklerin ederi nedir acaba malum siteler ucmuş gidiyor artık bayramdan sonra pazarlara cıkmam lazım
    3ay önce 12-13bin bütçeyle palio almaya karar verdim sonra bütçeyi arttırdık 206 bakıyordm olumsuz yorumlardan sonra vaz geçip clio II hb almaya karar verdim ama 2003-2005 arabalara 17-19bin arası istiyorlar megane lerinde ortalama aynı fiyata oldugunu sayarsak 20.000 TL 'ye otomatik eli yüzü düzgün orta donanımlı bir megane hb bulaiblirmiyim acaba?

edit: düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_MuKa -- 9 Ağustos 2012; 23:09:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

2004-2006 otomatiklerin ederi nedir acaba malum siteler ucmuş gidiyor artık bayramdan sonra pazarlara cıkmam lazım
    3ay önce 12-13bin bütçeyle palio almaya karar verdim sonra bütçeyi arttırdık 206 bakıyordm olumsuz yorumlardan sonra vaz geçip clio II hb almaya karar verdim ama 2003-2005 arabalara 17-19bin arası istiyorlar megane lerinde ortalama aynı fiyata oldugunu sayarsak 20.000 TL 'ye otomatik eli yüzü düzgün orta donanımlı bir megane hb bulaiblirmiyim acaba?

edit: düzeltme

Sahibinden.com daki butun megane 2 hb dynamic'lere baktim 2004-2005 model 90.000 km alti araclara 22.500-24.000 arasi fiyatlar yazmislar tabi bunlarla daha pazarlik yapilmamis fiyatlar. Tahminim pazarlikla 21.000-22.000 arasi hatasiz boyasiz 90.000 km altinda bi megane 2 hb dynamic alinabilir. Bu fiyatlar bu arac icin iyimi arkadaslar ne dersiniz???

• megane 2 sedan nın arka tamponunu bilen bilir. arkadan çarpan olursa içindekileri en iyi koruyacak araba

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih81

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-renault-megane-1-4-authentique-2006-model-95846883/detay

Bunu incelemeni öneririm...

Çok yazmıs kardes 1.4 otantikler boyasız 17-18e bulunuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih81

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-renault-megane-1-4-authentique-2006-model-95846883/detay

Bunu incelemeni öneririm...

Tesekkur ederim ama ben 1.6 dynamic veya exeption olan modellere bakiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

quote:

quote:

Haketmiyor. Kullananlar direksiyonundan da mutlu. Bana Civic'den sonra çok güvensiz gelmişti bilemiyorum. Demek ki almamanız için bir sebep kalmadı hocam. F/P ürünü olarak da gayet başarılı.

focus 1 ile kıyaslasak doğru olabilirdi fakat civic yol tutuş konusunda iyi olduğunu kimse söylemesin dikkat edin kazasız civic bulmak çok zor ama serilik derseniz civic sınıfında çok iyidir

Çok sayıda kazalı Civic olması, aracın kullanıcı kitlesinden kaynaklanıyor.

• Guncel...

• guncel

• quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

quote:

quote:

Civic'in yol tutuşuna kötü demek için ESP li yeni nesil araçlardan inmemek lazım. Zaten bahsettiğim yol tutuşu değil direksiyonun yüksek hızlarda verdiği güven.

• ne istiyorsun herkes sana mı yazsın durmadan güncel diyorsun?

illa bir yorum istiyorsan söyliim o paraya focus1 ghia al kesinlikle.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende hakettigini dusunmuyorum acikcasi. Bide su var 2004-2006 arasi Corolla astra civic lerin en full olanlari bile megane kadar dolu degilken yinede ayni model megane dan 4-5 milyar daha pahalilar.
    Arladaslar yalniz halen yeterli seviyede kullanici yorumlari alamadim biraz yardim lütfen sordugum sorularin hepsine cevap alamadim dikkat ederseniz...

Corolla ve Civic japon arabalarıdır. Japonlar arabayı süslemeyi sevmezler. Sade satarlar ve sorunsuzdurlar. Megane ile bu araçlar karşılaştırılamaz zaten hocam. Mesela Enzo Ferrarinin de camları manuel açılıyor. Megane'nın verdiği sürüş zevki ile Civic in verdiği sürüş zevki çok farklıdır.

Sende olmasan.kimse cevap vermio dostum saol. Japonlarin üretim politikalarini ii bilirim dediklerinde haklisin peki surus zevki olarak hangisinin daha zevkli oldugunu kastettiniz.

Rica ederim, sürüş zevki olarak Civic daha zevkli ve daha güven veren bir araçtır fakat Megane ve Civic karşılaştırmamız doğru olmaz. Farklı araçlar ikisi çünkü. Siz bayağı heveslisiniz Megane için hocam o yüzden alın. Çünkü dediğim gibi fiyat/performans olarak Megane II başarılı bir araç. Hatta ilk çıktığında baya ses getirmişti. Herkes test etmek için plazalara gidiyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

ne istiyorsun herkes sana mı yazsın durmadan güncel diyorsun?

illa bir yorum istiyorsan söyliim o paraya focus1 ghia al kesinlikle.

Bak demekki sen yazmamissin ve ben guncel demesem yazmicakmissin dimi dostum. Ayrica saol tavsiye vermissin ama boyle kuru tavsiyelerle olmaz insan biseyi onerirken neden onerdigini modelini sebeplerini vs. de belirtir...Ama dedigim gibi yinede saol.

• Arkadaslar megane 2 hb exception modeli nasildir? 2005 model 80.000km de boyasiz degisensiz tüplü bir araca ne kadar verilir???

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.