Şimdi Ara

megane 2 acil kapı kiliti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dacia mı sattım megane 2 aldım 2008 mod.dizel authentique paketi. benim sorum tecrubeleri arkadaşlara,ufak cocugum var kapı kollarına yapışıyor arac giderken kapılar kitleniyor fakat cocuk elini attımı acılıyor,kapının dilinin oldugu yerde ufak siyah dügme gibi bişey buldum onu yukarı kaldırdım bu sefer kitlenince kapı ne içten ne dıştan acılmıyor.benim istediğim arka kapılar içten açılmasın ama dıştan acılsın.bunu ayarlamanın bir yolu varmı aracın özellikleri hakkında çok acemiyim yavaş yavaş aklıma takıldıgında sizlere sorarak ögreneceğim inş. şimdiden teşekkürler.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LENCER -- 3 Nisan 2013; 20:09:57 >
  • o düğme 2 kademe oynuyor birinde dıştan açılmıuyor içten açılıyor birinde de ne dıştan ne içten acılmıyor benim ihtiyacım olan içten acılmıyacak ama dıştan acılacak ben merkezi kilti açınca içten de acılabilecek
  • Bütün araçlarda standarttır orada çocuk kilidi vardır arkadaş resimle göstermiş... Tek kademe veya 2 kademe içerden açılmaz ..Siz ancak dışardan açarsınız...
  • aracın kapılarını içten kitlenyince tamam içten acılmıyor ama merkezi kilitten acınca yine içten acılmıyor dıştan birinin açması gerekiyor,düğmeyi diğer konuma getirincede içten acılıyor dıştan acılmıyor.bana gerekli olan merkezi kilte bastıgımda içten acılmıyacak merkezi kiliti açtıgımda içten arkada oturan acabilecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 4 kapı açılmıyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.