Şimdi Ara

Mega Holdings ile zengin olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mega holidngs e üye olmadım çünki orada zengin olmak için baya bi çalısmak lazım sürekli olarak

bi tandıgım 6 ay içinde audi a4 aldı bir baska tanıdıgım ise daha calısmaya devam etmekte

Arkadaslar mega holdings ten para kazanan veya kazanamayan arkadaslarınız varmı

yani basarılı olanları ve basarısız olanalrı soyleyın en cok hangısı var onu merak edıyorum

• Defalarca konusu açıldı şöyle şeylerin defalarca da dolandırıcı oldukları ortaya çıktı. Seni beni zengin etmez onlar aksine zenginliklerine zenginlik katarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

Defalarca konusu açıldı şöyle şeylerin defalarca da dolandırıcı oldukları ortaya çıktı. Seni beni zengin etmez onlar aksine zenginliklerine zenginlik katarlar

tabi adam zenginligine zenginlik kattıgı dogru %50 sini kendileri kazanıyor çünki
  • İnanmayın böyle şeylere, kiralık arabalarla gösteriş yapıp insanların gözünü boyuyorlar.

Bir zamanlar da Qnet vardı, buyur üye olanların yorumlarını oku şimdi.

https://www.facebook.com/EpaysisEgitimPaylasim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxbursankaraxx

quote:

Defalarca konusu açıldı şöyle şeylerin defalarca da dolandırıcı oldukları ortaya çıktı. Seni beni zengin etmez onlar aksine zenginliklerine zenginlik katarlar

tabi adam zenginligine zenginlik kattıgı dogru %50 sini kendileri kazanıyor çünki

Sen bilirsin istersen gir bi bak işin içine boyunun ölçüsünü al çık sen bilirsin. Ama kazık yeme dikkatli ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında saadet zincirleri, titan holdingler falan vardı, şimdi bunlar var, salak mısınız siz, aynı hataya milyon kez düşülür mü ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xxbursankaraxx

quote:

Sen bilirsin istersen gir bi bak işin içine boyunun ölçüsünü al çık sen bilirsin. Ama kazık yeme dikkatli ol

ben girmem zaten basarılı olacagımı dusunmyorum orada sadece takip ediyorum millet batıyormu yoksa kazanıyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.