Bilkent isletme tas gibi bolum ki niye istemiyorsunuz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mef işletme burslu gidilir mi yardım!!! (2. sayfa)

-
-
Hocam gurur yaptım yıllık 60k istiyorlar karşılayacak durumumuz var ama istemiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam 60k verebiliyorsaniz ulkedeki en iyi 3 isletme egitiminden birini alacaksaniz, bence deger, gelecekte karşılığını fazlasiyla verirsiniz zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam zaten %50 burslusu 23k almış ben bu sene 6k yaptım. Bir sene mezuna kalıp bursluyu denemek daha mantıklı değil mi
1 senenize ne kadar deger veriyorsanız, ailenin maddi gucu varsa yazilabilir 60k asiri bir para değil çünkü. Ama 6k mezuna birakirken baya umut vadeden bir siralama ilk 100e bile cekilir oradan
lse için yillik 7700 pound istendiği söylendi bana tercih fuarinda ogrenci tarafindan. evet burslu olunsa bile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurlukheykeli -- 25 Temmuz 2022; 21:37:10 >
bro lse ye gidip ders alıcaksan 7700 pound o okul için bedava
hiç düşünmeden bilkent işletmeye git. bilkent işletme istemiyosanda bilgi yaz geç. lse programı baya iyi. 5 sene bilkentte okucağını düşünürsek 400k ya yakın para çıkar.
hukuk hiç ilgi alanım değil ya
-
durumun varsa bilkenti kaçırma
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
her türlü baya yük olucaz aileye yani :D
-
kanka bilkent işletme çok iyi program. network açısından da çok iyi. mefi bilkentle aynı cümlede geçirmek bilkente ayıp
kankam seneye kalıcam büyük ihtimal ilk bine çekip bilkent yazıcam. zaten ilk bine çekemezsem de yarı burslu giricez yapacak bir şey yok.6kdan mezuna kalıp 23kdan düşük yapacak halim yok ya :D
-
Mef güzel üni ama EA için daha köklü ünileri tercih etmek lazım
Top tier iktisat tutsa zaten bırakmam 6kdan hocam.
Hayır değilim sadece top tier üni istiyorum. Ama ui yi araştırmadım bile ekonomiye ilgim var
6k ya ne var başka odtü iibf den uluslarası ilişki kamu falan gelmiyor mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X