Şimdi Ara

Medipol üniversitesi tıp fakültesi nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• medipol hastanesi iyi ancak tıp eğitimi vermeye yeni başladı, zorunlu ingilizce hazırlık var ama tıp eğitimi türkçe bu da bi çelişki bence; tıp eğitimini ingilizce verecek altyapın yoksa hazırlıkta 1 senemi neden harcatıyorsun..
  • güzel bence oldukca ama o puanı alsam ist tıp -crh tıp -marmara gibi yerler geliyor :D düsünülebilir yanı ama medipolde iyidir tek bir hastaneden olusmayan cok buyuk bir kurum hakkıyla derleri verir yani
  • eşşek bağlasan doktor olur diyorlar ne kadar doğru bilemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe.1905se

güzel bence oldukca ama o puanı alsam ist tıp -crh tıp -marmara gibi yerler geliyor :D düsünülebilir yanı ama medipolde iyidir tek bir hastaneden olusmayan cok buyuk bir kurum hakkıyla derleri verir yani

Ben zaten yüzde elli burslu için uğraşıyorum 480 puan, medipole gitmezsem Kars'a Erzuruma falan gitmem gerekecek tıp için
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackks66

medipol hastanesi iyi ancak tıp eğitimi vermeye yeni başladı, zorunlu ingilizce hazırlık var ama tıp eğitimi türkçe bu da bi çelişki bence; tıp eğitimini ingilizce verecek altyapın yoksa hazırlıkta 1 senemi neden harcatıyorsun..

mantık yanlış.tıp eğitimi çok ağır. Türkçe verilmesi çok daha iyi. ing tıp okuyanlar çoğunlukla anlamadan kuru ezber yapıyor ya da ders notlarının ekstradan Türkçesine de çalışmak zorunda kalıyorlar. ama bir hekimin de literatürü takip edecek kadar ingilizcesi olmalı. yani ingilizcesi olmayanlar için iyi bi fırsat. ingilizcen varsa zaten hazırlığı atlarsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: plastik cerrah

eşşek bağlasan doktor olur diyorlar ne kadar doğru bilemem.

Bunu tüm üniversiteler ve tüm bölümler için söylüyorlar takmamak lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KTÜ Tıp Fakültesi Hakkında
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bize üniversite binası ve hastanesi çok yakın.Baya gösterişli bir binası da var.Ama eğitimi hakkında bir şey söyleyemeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr_Gölge

quote:

Orijinalden alıntı: blackks66

medipol hastanesi iyi ancak tıp eğitimi vermeye yeni başladı, zorunlu ingilizce hazırlık var ama tıp eğitimi türkçe bu da bi çelişki bence; tıp eğitimini ingilizce verecek altyapın yoksa hazırlıkta 1 senemi neden harcatıyorsun..

mantık yanlış.tıp eğitimi çok ağır. Türkçe verilmesi çok daha iyi. ing tıp okuyanlar çoğunlukla anlamadan kuru ezber yapıyor ya da ders notlarının ekstradan Türkçesine de çalışmak zorunda kalıyorlar. ama bir hekimin de literatürü takip edecek kadar ingilizcesi olmalı. yani ingilizcesi olmayanlar için iyi bi fırsat. ingilizcen varsa zaten hazırlığı atlarsın.

aynı şeyi bende yaşıyorum.türkçe olarak hukuk okucam , ingilizce zorunlu hazırlık sınıfı görüyorum.arkadaşın dedigi gibi bir mantıksızlık var.

• medipol hastanesi iyi ancak tıp eğitimi vermeye yeni başladı, zorunlu ingilizce hazırlık var ama tıp eğitimi türkçe bu da bi çelişki bence; tıp eğitimini ingilizce verecek altyapın yoksa hazırlıkta 1 senemi neden harcatıyorsun..öğrenci başına 30bin ytl almak için burssuz %50 15 bin felan işte neden bu para
    altına imzamı atarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeday -- 1 Aralık 2013; 21:32:32 >
  • Bfc orayi istiyor galiba.cagiralim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırakın eğitimini falan 1k ya aylık 2000 lira ilk 100 e 3000+yemek+yurt veriyorlar bfc de büyük ihtimalle bundan dolayı istiyor zaten

edit:ama hacet. e çapa ya değişilmez ctf ye değişilir mi kararsız kaldım sen ne diyorsun @Dr_Gölge ctf ile değişilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asterixis -- 2 Aralık 2013; 0:33:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PGAL

Bırakın eğitimini falan 1k ya aylık 2000 lira ilk 100 e 3000+yemek+yurt veriyorlar bfc de büyük ihtimalle bundan dolayı istiyor zaten

edit:ama hacet. e çapa ya değişilmez ctf ye değişilir mi kararsız kaldım sen ne diyorsun @Dr_Gölge ctf ile değişilir mi

hacı yemişim çapasını hacetini. o teklife balıklama dalarım ben. hem bi araba alırdım. hem de son 2 sene de tus dersaneme gider (para zaten hazır olacak) iyi bi uzmanlık kazanırdım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr_Gölge

quote:

Orijinalden alıntı: PGAL

Bırakın eğitimini falan 1k ya aylık 2000 lira ilk 100 e 3000+yemek+yurt veriyorlar bfc de büyük ihtimalle bundan dolayı istiyor zaten

hacı yemişim çapasını hacetini. o teklife balıklama dalarım ben. hem bi araba alırdım. hem de son 2 sene de tus dersaneme gider (para zaten hazır olacak) iyi bi uzmanlık kazanırdım

valla düşünmedim değil ama yok şimdiki rahatlığı hiçbir şeye değişmem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.