Şimdi Ara

MEDİEVAL TOTAL WAR YARDIM!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyunda türklerle 1453 tarihinden sonra oyun bitiyor ne yapmak lazım.

• sen oraya gelebildinmi yaw bende bu oyunu alıp oyniyim dedim elime yüzüme bulaştırdım eheheh türklerle başladım bende sora saldırdım birine ortalık karıştı falan saldırdığım adamın yandaşlarıda bana girişti senin taktik nedir ?
  • 1-bina yap ,adamların yıldızlansın
    2-anadoluya saldır paralı yerleri la altın filan
    3-Güçlü düşmanı vurma zayıfı vur.
  • sağolasın deneyecem bunu
  • bide bişi sorcam bu diğer ülkelerin rahipleri olması lazım benim ülkede cirit atıyolar bunların amacı benim insanları kandırmakmı? bunlara ne yapmam lazım?
  • götür sultanahmet camiine bi sabah ezanını dinlet bak nasıl müslüman oluyolar :)))...
  • İmam yap cami yap sende başka topraklara gönderki ilerideo toprağı aldığın zaman daka kolay ve ilerde çıkabilecek isyanı önlersin aldığın topraklara sağ tıkla din durumunu görebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet baya ilerlemeler kaydettim oyunda türklerle oynadım gene ve 1453 yılına gelene kadar baya bi büyüdü topraklarım ama 1453 yılında oyun bitiyor uyuz oldum yaa o kadar uğraş didin bide oyun bitince yenildin diyo puhaha oyunun sonunda dünyada en zengin bendim bide yenilmişiz heheeh meğer avrupada çok toprağımız olacakmış neyse oynamaya devam ama 1453 yılında bitmesi kötü
  • yaw sadece turkler deıl butun hepsınde 1453 te bıtıo oyun bende fıtıl oldum... tum harıtayı almama az kalıyo bı bakıyom you lost oha yaa..
  • arkadaşlar bu oyuna bir ara baya takmıştım. şu sıralar çok oynayınca sıktı, ara verdim.
    ama ben isyanlarla başedemiyorum. zorluk seviyesi arttıkça isyanlarda artıyor. çok asker yaparak isyanı bastırıyorum ama bu seferde giderler eksiye düşüyor, yıldan yıla azalıyor.
    ben yabancı devletleri alarakdaa oynadım. fransızlar sanırım en güçlüleri. almohodlar la savaştım kaybettim. fransız ve ispanyollar, mısırlılar iyi, diğerleri idare eder.
    oyunun bitişini bence hiç iyi yapamamışlar. dediğiniz gibi 1453 e geldin mi oyun bitiyor.
    haritayı komple görme imkanı var mı . diğer ülkelerin ekonomileri nasıl? bunları öğrenemiyorsun.
    ama yinede fena sayılmayacak bir oyun.
  • bizim arkadaşta oyunu 1943'te bitirmeyiş becermiş.
  • arkadaslar oyun medieval (orta cag) 1453 de bitmesi dogal :) Yakında Endüstri çağı TOTAL WAR, UZay Çağı TOTAL WAR cıkar onlar 2003 e kadar gelir :)
  • Ben early time'dan başladım o zaman 1453'e kadar 400 sene vakit oluyor.Oyunu rahat rahat bitirebiliyorsun.Ama late'dan başlayınca 200-250 sene vakit oluyor ki çok az bir vakit.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.