MDW 2 yuklerken aşağıdaki uyarıyı alıyorum hemen ardinda yukleme iptal oluyor. Bi yardım istiyorum lütfen.saygılar..
uyari soyle:
-----veri hatasi (Döngüsel artiklik denetimi )
PowerIso'yla yüklemeyi dene düzelebilir(sonlara doğru bir hata çıkarsa yoksay de).Yine düzelmezse cd'de hata var demektir.
birader niye inatla anakonunun dışına yazıyosunuz bilmiyorumki
quote:
Orjinalden alıntı: -BoZ-
birader niye inatla anakonunun dışına yazıyosunuz bilmiyorumki
Boşver dostum yazsınlar orda daha çok oyundan bahsedelim zaten
Eternall eyvallah. Kel kusura bakma forumda yeni sayilirim .Bi dahaki sefere nasil yeni msj aticaktim? basliksiz mi? hatamizi bilelim bi daha yapmayalim
quote:
Orjinalden alıntı: cellod
Eternall eyvallah. Kel kusura bakma forumda yeni sayilirim .Bi dahaki sefere nasil yeni msj aticaktim? basliksiz mi? hatamizi bilelim bi daha yapmayalim
Sorununu halleti isen sorun yok...bence burda açılması daha iyi olmuş ana topiçde oyun taktikleri sohbetleriden oluşması bence daha iyi olur...cünkü her kafadan başka ses cıkıyor...@cellod yeni oynuyorsan bu oyunu güncel olan sayfaya bi göz at istersen orda moğollar vs taktikler paylaşımı + update getirdikleri vs.. şeyleri bulursun
quote:
Orjinalden alıntı: cellod
adımız kele çıktı yaw birader o bizim müdür ben deilim
adımız kele çıktı yaw birader o bizim müdür ben deilim
Bu forumda başka birinde daha gördüm avatarını aynı okuldansınız herhalde.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme