Şimdi Ara

Medieaval 2 Total War sorun!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyunu yükledim ve oynamak istediğimde türkleri seçemiyorum?sadece bir kaç devlet var okadar toplasan 6 tane falan gerisi yok?bunun sebebi ne olabilir?yanlış yerden mi giriyorum diye bakıyorum ama ne tarafa baksam türkleri göremiyorum?bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.SAYGILARIMLA

• oyuna ilk başladıgında Türkleri seçemiyosun sadece 5 tane ülke seçebiliyon ve bu 5 ülkenin ortak özelliği hıristiyan olması,bu 5 ülkeden biri ile oyun bittikten sonra Türkleri seçebilirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: vidocq

arkadaşlar oyunu yükledim ve oynamak istediğimde türkleri seçemiyorum?sadece bir kaç devlet var okadar toplasan 6 tane falan gerisi yok?bunun sebebi ne olabilir?yanlış yerden mi giriyorum diye bakıyorum ama ne tarafa baksam türkleri göremiyorum?bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.SAYGILARIMLA

• Bütün devletleri seçe bilirsin eğer forumu araştırırsan bu konunun cevabını bulabilirsin
  • Lütfen arkadaşım, 30 sayfalık medieval 2 konusu var hemen aşağıda. Aramadan etmeden soru soruyorsunuz. Orada bile 30 sayfada 30 kere soruldu bu soru...
  • öncelikle MAK.S.S. arkadaşımın yazdığğı yazı için teşekkür ederim.bunu öğrendiğim ii oldu ve diğer arkadaşlar için hemende hazırlar forumlarda birileri hemen bir hata yapsında bizde laf söyleyelim diye.bende biliyorum forumları araştırmadım çünkü acil olarak çıkmak zorundaydım ve cevabını bilen bir arkadaşımın yazmasını istedim ama siz daha çok direk yargıda bulunmakla yetindiniz.ben buraya 2 yılı aşkındır giriyorum bir çok konu ile de bilgim burdan oldu ama bu tür davranışla açıkcası soğumaya başladım!hemen laf söylüyorsunuz bunuda anlamış değilim.madem yargıda bulunacaksın ozaman bişi yazma.Ne garip insanlar var.bu yazıdan dolayıda banlanadaksam açıkcası umrumda değil.ne biçim iş bu yaa alla allaa!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MEDİEVAL TOTAL WAR 2 BAŞLANGIÇ
    11 yıl önce açıldı
    50 Görevinde Sorun war !!!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.