Şimdi Ara

Mediamarkt-ASUS Prime B860-Plus WiFi, hata içerir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
2.907
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mediamarkt iptal etti. 2 tane online sipariş geçtim 1 er tane de mağaza teslim sipariş geçmiştim. Mağazadaki personele çok sıkıntı çıkartmadım genel merkezle görüşeceğiz dediler muadil istedim mağazadaki personelden. Mağazalardan haber gelmedi ama online siparişi ben tartışınca kendileri iptal etmişler ben de direk THH şikayet ettim.

Mediamarkt-ASUS Prime B860-Plus WiFi, hata içerir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estafine -- 14 Mart 2025; 18:35:51 >
  • Ürün bugün geldi, A520M yollamışlar. Arayıp kayıt oluşturdum. Sözleşmede B860 yazıyor. E-posta olarak da yollamamı rica ettiler, yolladım. Pazartesi döneceklerini söylediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AHOME A kullanıcısına yanıt

aynı durumu bende başlattım

• AHOME A kullanıcısına yanıt

Umarım alırsın ben THH başvurdum siparişimi tek taraflı iptal ettiler. Mağazalardan da ses seda yok yarın mağazaları yoklayacağım.

• nck06 nickli arkadaşa alıntı yapamadım alıntı yapmayı kapatmış da; birader burası dh forumu. Burada hatanın affı olmaz bunu en iyi şirketler bilir. O kadar seviyorsan bu kâr ve tüketiciyi yolma amacıyla kurulan şirketleri git tüm malvarlığını onlara bağışla.

Burada ölücülüğünü kovalayan forum üyelerine de hakaretvari laflar etme. Buranın üst başlığı ne ? " Sıcak fırsatlar" bir şeyin ucuz olması yeterli; hatadan bağımsız. Bunu değerlendiren forum üyelerine laf edemezsin. Tüccar basiretli olup hata yapmayacak; tüketici bu hatadan faydalanabilir. Bu tüketicinin tasarrufundadır kimseyi de ilgilendirmez.

• Hata değil, dolandırıcılık.

• RTX3080Ti kullanıcısına yanıt

Birader istediğim kadar alırım. Paramın bekçisi sen misin ?

Burası "sıcak fırsatlar" bölümü.

2. el alım satım ya da ürün tanıtma bölümü değil ürüne fiyat biçiyorsunuz. Yanlış gelmişsin seni sağdan alalım.

Ahlak din felsefe falan pazarlayacaksanız da yeriniz burası değil "konu dışı" bölümü.

Hadi eyvallah.

Ayrıca başka satıcıların 8700 e sattığı anakartı 11700 den satmaya çalışan mediamarkta laf eden yok, yine tüketici tüketiciye laf ediyor.

Bizim ülkenin de sorunu bu. Kendi fırsatı değerlendiremeyen diğer değerlendirenlere boş boş çene çalıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estafine -- 17 Mart 2025; 20:25:12 >
  • Ben anakartı aldım fakat uyumlu işlemciler pahalı baya. İhtiyacım olmadığı için isteyen bir arkadaşa piyasanın altına verebilirim.

• Söylev kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun üstad 2700 TL'ye aldın sanırım bende aldım ürünü önce b860 faturası kestiler sonra a520 çevirdiler itiraz ettim bu gün urunu alabilmem icin b860 için kod gelecekmiş o kod üzerinden 2700 TL'ye alacağım a520 yi sordular hiç gondermemislerdi ürün bana gelmedi zaten dedim yeni kayıt açtılar bakalım neler olacak acaba sizin süreç nasıl işledi biraz bahsedebilir misiniz

• fiesta2014 F kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Evet kod gönderiyorlar ve o kod ile 2799 TL'ye düşüyor ürün. Ödemeyi yapıp satın alıyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.