Şimdi Ara

MEDİAMARKT 1000TLYE 100 TL İNDİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Elektronik #MediaMarkt
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

fırsat kampanyası ilewww.mediamarkt.com.tr ’den yapacağınız 1.000 TL ve üzeri alışverişinizde anında 100 TL indirim fırsatı sunuluyor.

İnternet Şubesi’ne Müşteri Numarası / Kart No / TCKN ve Müşteri Şifresi ile giriş yapan müşteriler, giriş sayfasında sunulan kampanya teklifini “İstiyorum” butonuna basarak kabul ettiklerinde mediamarkt.com.tr’den indirim sağlayacak kampanya referans numarası görüntüleniyor.
    Kampanya Detayları:
    • Kampanya referans numarası 23 Aralık 2014 – 10 Ocak 2015 tarihleri arasında İnternet Şubesi’nden alınabilir.
    • Kampanyadan yararlanmak için kullanılacak referans numarası İnternet Şubesi ana sayfasında yer alan kampanya teklif görselinin altındaki “İstiyorum” butonuna basarak alınabilmektedir.
    • Referans numarasıyla mediamarkt.com.tr‘den Maximiles veya Maximum Kart ile yapılacak 1.000 TL ve üzeri alışverişte 100 TL anında indirim kazanılmaktadır.
    • Referans numarası,www.mediamarkt.com.tr 'den internet sitesinde “sepetim” sayfasında yer alan “İndirim kodu kullanımı” alanına yazarak kullanılabilir.
    • Referans numarası tek kullanımlık olup 20 Ocak 2015 tarihine kadar geçerli olacaktır.
    • Kampanyaya tüm ürünler dahildir.
    • Kampanya farklı kampanyalarla birleştirilemez.
    • İş Bankası ve Mediamarkt.com.tr kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıslıadam -- 25 Aralık 2014; 19:58:45 >

• verilmiştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mediamarkt 500/50 indirim
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.