Şimdi Ara

Mediamarket 46F7000 2899 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
2.243
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    işlemci quard core Entegre Kamera, Yüz Tanıma, Sesle Kontrol, Hareketle Kontrol, Kamera Uygulamaları bla bla bla bizim aldıgımızı öttürür bu eccücük

edit: android adwin uygulaması 100 tl hediye çeki veriyor bunda işe yarar sanırım alacak olanlar unutmasınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OkNisT_ -- 27 Kasım 2013; 0:13:22 >
  • Herşeyden önce boyut farkı var. O da zaten başlı başına seçim sebebi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenai

Herşeyden önce boyut farkı var. O da zaten başlı başına seçim sebebi olur.

tamam işte boyut farkı var 60 inçte görüntü dahada berbat f7000 ve üst seri modellerde iyice çamurlaşıyor görüntü sharp ile f7000 serisini kıyaslamak bile saçma iyi forumlar
  • 60 inch tv alipta standard yayın izlenirse sizin dediğiniz doğru olur, ancak hd yayınlarında büyük ekran keyfi başkadır. Ayrıca Bluray filmlerde 46 inch ile mi 60 inch ile mi daha keyifli olur? Bu arada bende 46 inch Philips 9705 kullanıyorum. Televizyonumuzdan çok memnunuz ama yeni alacak olsak kesinlikle en az 55 inch alırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenai -- 27 Kasım 2013; 0:22:19 >
  • n11 den 3099 a bu tv yi alın aradaki 200 tl yi n11 e bildirin 2200 tl n11 den çek alın, ihtiyacım olsa hemen yapardım valla.

buyrun teyit edin.

http://www.n11.com/samsung-46f7000-full-hd-3d-led-tv-4-gozluk-hediyeli-P15791056

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzGüR-LüK -- 27 Kasım 2013; 0:25:35 >
  • bende mediamarkt'ın sitesinde ki 46F7000 indirimine kapılanlardanım. bütçemi aşmasına rağmen bi çılgınlık yapıp aldım. bu tv 3000tl in altına hiç inmedi ki zaten paralel ithalat sitelerinde bile. ama kampanyada kargo dahil 2908 tl idi. bende forumdan 100 tl lik indirim çeki aldım 10 tl ye. böylece tv fiyatı 2808 tl ye geldi. artı olarak avantajix üzerinden aldım bi de. eğer avantajix de onaylanırsa çok iyi bir fiyata almış olacağım. benim bildiğim 2 kişi daha var bugün ki indirimden bu tv yi alan. bundan sonrada taş çatlasa 2600 tl nin altına inmez. çünkü en üst seri tv. geçen seneki es7000 serisi gibi. geçen yılda es7000 de çok aklım kalmıştı ama nasip buymuş izdiham oldu heralde siteden tv yi kaldırmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

n11 den 3099 a bu tv yi alın aradaki 200 tl yi n11 e bildirin 2200 tl n11 den çek alın, ihtiyacım olsa hemen yapardım valla.

buyrun teyit edin.

http://www.n11.com/samsung-46f7000-full-hd-3d-led-tv-4-gozluk-hediyeli-P15791056

iyide mediamarkette stok yokki nası olacak o iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

n11 den 3099 a bu tv yi alın aradaki 200 tl yi n11 e bildirin 2200 tl n11 den çek alın, ihtiyacım olsa hemen yapardım valla.

buyrun teyit edin.

iyide mediamarkette stok yokki nası olacak o iş

Araştırın ben sadece fikrimi söyledim detaya inmedim şartları bir okuyun olursa ne ala olmassa sağlık olsun.

• bilgi için sağol :) . adwin den haberim olmadığından 10 tl veridm indirim çeki için :) olsun o vatandaş sayesinde 90 tl indirim almış oldum
  • Şimdiye dek gördüğüm en düşük fiyat. Ama biraz daha beklemenizi tavsiye ederim.

• Tüh ya ne zaman düştü.Geçe seneden beri bekliyorum.46es7000 alacaktık teknosa sadece bir kere cumartesi pazar 2850 tl ye düşürdü ve daha düşer diye almamıştım ve birdaha 3100 tl nin altına düşmemişti.Artık almak istiyorum.aralık ayını beklemekmi lazım bilmiyorum.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfson61

Şimdiye dek gördüğüm en düşük fiyat. Ama biraz daha beklemenizi tavsiye ederim.

Aynen hocam ben bu fiyatı hiç görmedim.Görsem zaten hemen alacam....
  • ps3xbox360 kullanıcısına yanıt
    O vatandaş büyük ayıp etmiş burası adı üzerinde forum, online satış sitesi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Geçen ay bu fiyata 60" 3D Led almıştım

Hangi ürün hocam bu ? link verebilirmisiniz ?
  • ben de dün gece gördüm hemen aldım. bir defa daha 2800 olmuştu ama onu kaçırmıştım. şimdi aldım iyi oldu.
  • Günün şartlarında iyi fiyat ama vakti olan Şubat-Mart aylarını beklesin. O dönemde ek avantajlarla 2500 TL altını görür bu ve bu sınıfdaki ürünler.
  • TwiNChiL T kullanıcısına yanıt
    1 günde media markt 'te bu fiyattan ürünleri bitirdiler.bence bu fiyat çok iyiydi.
  • TwiNChiL T kullanıcısına yanıt
    dün aldım.46 inçh 2899 tl
  • by_carisma33 kullanıcısına yanıt
    evet dün aldım ben de.bugün bitmiş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.