Şimdi Ara

Mediafire Sitesine Giremiyorum! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: muhammetgulll

quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

Bulundu hocam indirme yapmak mümkün. User Agenti Desktop yaparak indirme yapabilirsin.

ben opera mini kullanıyorum ama :(

Opera Mobile Browser kullananlar ise sağ alt köşede bulunan Opera logosu butonuna bastıktan sonra gelişmiş Ayarlar(Settings)/Gelişmiş(Advanced)/User Agent yolunu izleyip seçili olan Mobile seçeneğini Desktop olarak değiştirmek.

diyorum ya mobile değil mini kullanıyorum ve öyle bir menü yok ya mediafire düzeltecek yada bi java kod ile çözülür belki ama zannetmiyorum :((

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bulundu hocam indirme yapmak mümkün. User Agenti Desktop yaparak indirme yapabilirsin.

ben opera mini kullanıyorum ama :(

Opera Mobile Browser kullananlar ise sağ alt köşede bulunan Opera logosu butonuna bastıktan sonra gelişmiş Ayarlar(Settings)/Gelişmiş(Advanced)/User Agent yolunu izleyip seçili olan Mobile seçeneğini Desktop olarak değiştirmek.

diyorum ya mobile değil mini kullanıyorum ve öyle bir menü yok ya mediafire düzeltecek yada bi java kod ile çözülür belki ama zannetmiyorum :((

Kusura bakma kardeş şimdi kurdum bende Opera Miniyi. Söylediğin gibi öyle bir menü yok gerçekten. Protocol kısmını Http olarak değiştirirsek acaba çözülür mü sorun? Eğer halen devam ediyorsa sorun tarayıcı değiştirmenizi öneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.