Şimdi Ara

Media Playerı Technics anfiye Bağlayama sorunu - Ses Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bir önce bağladığınız aynı yere. Daha doğrusu, amfinin hangi girişine bağladıysanız, amfiden o girişi seçmelisinişz.
  • mesela daha önce den CD bölümünne takmıştım, daha sonra TV kısmına taktım amfi den TV moduna getirdim ama ses gene çıkmadı. TV nin ses ayarından TV hoparlör yada Harici hoparlör de desem ses amfi ve kolonlardan çıkmıyor. anlamadım gitti bir yerde hata mı yapıyorum. hangi bölüme taksam, amfiden o bölümü seçsem ses mes geldiği yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tortor -- 20 Ekim 2011; 18:10:39 >
  • Hangi bölüme taktığınız çok önemli değil, önemli olan taktığınız girişi amfiden seçmek. TV'nin kulaklık çıkışına taktığınız için (düşük bir ihtimal olsa bile) TV'nin sesini harici hoparlör olarak seçtiğiniz için TV sesi kendisinden çıkmadığı için kulaklık çıkışından da vermiyor olabilir. Biraz önce kendi TV'mde denedim, hoparlör harici olarak ayarlandığı halde benimki kulaklık çıkışından ses veriyor. Önce bir kulaklıkla oradan ses geliyor mu ondan emin olalım. Kulaklıkla ses alıyor ama sonra sözü geçen kabloyu takıp amfinin TV IN girişine bağladığınız ve amfinizi TV moduna aldığınız halde amfiden ses alamıyorsanız amfide bir sorun olma ihtimali de olabilir.
  • evde malasef kulaklık olmadığı için deneyemiyorum. yarın eşim iş yerinden getirecek o zaman deneriö ama bana pek çalışmayacak gibi me geliyor ?

    sizce optik - analog ses dönüştürücü almak mı daha mantıklı yoksa amfi yi 2.el satip yeni amfi mi almak daha mantıklı ?
  • Bence dönüştürücüyle falan uğraşmayın. Dolby Digital ve/veya DTS seslerden mahrum kalacaksınız. En iyisi, optik girişi olup DTS çözebilen bir ses sistemi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocaklilar -- 20 Ekim 2011; 21:27:00 >
  • evet en sonunda başardım taktığım kabloda sorun varmış başka bir kablo ile TV nin mikrofon kısmına taktım, diğer ucu amfi ye taktım ses geldi. Ama şimdi de şöyle bir sorunum oldu. elimde ki 4 kolondan sadece 2 sinden ses geliyor diğer 2 kolondan ses gelmiyor. heralde kulaklık ile bağlantı yaptığımdan dolayı böyle oldu.
  • bu sefer kökten çözüm yaptım. elimdeki amfiyi takas yaparak 2 üst model olan optik çıkışı olan Technics SA-DX 940 modelini ile takas yaptım. optik kabloyuda alıp taktım. Valla çok güzel oldu, ses çok fark etti, az paraya işi kurtarmış oldum. Kafa yoran herkeze teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.