Şimdi Ara

Media Player için Sadece Hoparlör&Subwoofer Nasıl Alınır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • SiE tavsiye ettigim model cok cok guclu bir model degil. Sadece frekans olarak com daha dusuk frekanslari verir diye tavsiye ettim. Sonuct ses sistemi aldiginda sonuna kadar acip oyle film izlerim mizik dinlerim diye kaide yok. Muhim olan sesi guzel almak. Media marketlere gidersen daha uygun fiyattan bulabilirsin. Ben sAdece modeli gormeniz icin link attim. Reklam satici olayi degil size yardim etmeye calistim. Sonucta amfili bir sistem her zaman daha iyidir. Uzun yillar kullanirsiniz. Tabi bu sadece benim fikrim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kreizehn

quote:

Orijinalden alıntı: wisemanman

Harman Kardonu mu duymadınız?o zaman sesin ne oldugunu bılmıyorsunuz bence. Harman prof bır sıstemdır.sız sınema sıstemı mı ıstıyorsunuz? yani 450-500 tl ye malesef sınema sıstemı olmaz. he alırsın alırsın ama sadece ses olarak dınlersın. sana sınema zevkını yasatmaz. dıger soyledıgın sıstemlerse cogu arkadas yanıtlamıs zaten. logıtec ıcın tız alamazsın demısler. amfılı bır sıstem alırsan ev sınema keyfını o zaman yasarsın. optıcten dırek medıa playera baglarsın bak o zaman neler oluyor....

bu sekılde lg logı falan alırsan ses alırsın evet ama sana sana gereklı frekans aralıgını veremez. sadece kuru ses alırsın.
    sıze bu sıstemı onerebılırım. suan ıcın en ucuz ve gırıs sevıye bır sıstem. ısınızı fazlasıyla gorur. eger ımkanınız var ıse gıdıp dınlemenızı tavsıye derım.

Harman Kardon HD Com 75 Ev Sinema Sistemi

Media Player için Sadece Hoparlör&Subwoofer Nasıl Alınır

sadece n11.com da satışı var
    Harman Kardon HD Com 75 Ev Sinema Sistemi gerçek fiyatı 1800 bizde 1400 deyip 400 tl kardasınız demişler. hepsiburadaya göre logda 325 tl kardasın 834 tl'ye veriyor cihaz daha önce 700'e de satılmış.
    n11.com da mağazalar ilan verip satış yapıyor. muhtemelen komisyon da alıyordur. logitech z906 n11'de en ucuz 930 tl bu ürün de 1.000 liraya bulunabilir mi? Ayrıca evde kimse konser verecek değil harman kardon pro diyor. Ticari amaçlı yapılmış olabilir. Amateur ev için bakıyorum.

Harman Kardonun o modeli Media MarkT ta da var ve 1199 TL....

Pioneer HTP-322 set ise 1.099 TL

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet bende onu soyluyorum. Media mark ta vardir ben modeli tpini gormesi acisindan link attim. O adresten alin doye degil. Ben kendim de kullaniyorum ve size kafadan bu iyidr surda dinledim guseldi demiyorum. Bunu birebir kullanan biri olarak tavsiye veriyorum. Burda cogu konuda insanlar gidip bir yerde gordukleri ile bilgi veriyor. Muhim olan onu eve kurup bire bir kullanicali bulmak. Ve onlari kaile almak. Bu forumda amac yardim ve bilgi almaksa bilgiyi kullanicidan almak en dogrusu. Magazada goren dinleyenden degil. Kac magazada o sistem icin gerekli ortamlar olusturulmus ve tuketiciye sunulmus? Hepsi yanyana koyulmus ses acilmis al sana sistem. Ses gercekten biz zevk isi. olay sadece bas deil aldigin tizler duydugun arka fonlar. Misal bugun bir film izledim adam oku atarkan sadece okun yaydan cikan sesi e saplanma sesini duyarsin. Ama bunda yayin gerilme ve atildigindaki yayin ipinin sesini diyarsin. Olay bu kadar ince. Bunlar onemli degildir herkes icin o yuzden ses sestir der. O zaman gidip ona gore bir sistem alirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: UNDYING

quote:

quote:

Harman Kardonu mu duymadınız?o zaman sesin ne oldugunu bılmıyorsunuz bence. Harman prof bır sıstemdır.sız sınema sıstemı mı ıstıyorsunuz? yani 450-500 tl ye malesef sınema sıstemı olmaz. he alırsın alırsın ama sadece ses olarak dınlersın. sana sınema zevkını yasatmaz. dıger soyledıgın sıstemlerse cogu arkadas yanıtlamıs zaten. logıtec ıcın tız alamazsın demısler. amfılı bır sıstem alırsan ev sınema keyfını o zaman yasarsın. optıcten dırek medıa playera baglarsın bak o zaman neler oluyor....

bu sekılde lg logı falan alırsan ses alırsın evet ama sana sana gereklı frekans aralıgını veremez. sadece kuru ses alırsın.
    sıze bu sıstemı onerebılırım. suan ıcın en ucuz ve gırıs sevıye bır sıstem. ısınızı fazlasıyla gorur. eger ımkanınız var ıse gıdıp dınlemenızı tavsıye derım.

Harman Kardon HD Com 75 Ev Sinema Sistemi gerçek fiyatı 1800 bizde 1400 deyip 400 tl kardasınız demişler. hepsiburadaya göre logda 325 tl kardasın 834 tl'ye veriyor cihaz daha önce 700'e de satılmış.
    n11.com da mağazalar ilan verip satış yapıyor. muhtemelen komisyon da alıyordur. logitech z906 n11'de en ucuz 930 tl bu ürün de 1.000 liraya bulunabilir mi? Ayrıca evde kimse konser verecek değil harman kardon pro diyor. Ticari amaçlı yapılmış olabilir. Amateur ev için bakıyorum.

İzmir Media Markta aynı harman kardon sistem 1699 Hangi mağazalarında acaba o fiyat onu emsal gösterip pazarlığını yapalım izmirde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bunasıis -- 8 Temmuz 2013; 18:33:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bunasıis

quote:

Orijinalden alıntı: UNDYING

quote:

quote:

İzmir Media Markta aynı harman kardon sistem 1699 Hangi mağazalarında acaba o fiyat onu emsal gösterip pazarlığını yapalım izmirde

Ankara Kentparktaydi galiba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• UNDYING U kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • Hoparlör seçerken!!!
    Power Output Per Channel(20Hz-20kHz,.08%THD@8ohm) 80
    Power Output Per Channel (1kHz@8ohm) 110
    Power Output Per Channel (1kHz,1%THD@6ohm) 125

Yukardaki değerler 6 ve 8 ohm luk hoparlörlerde çıkacak güçü temsil ediyor. (Kaynak : VSX-920)
    Buna göre benim alacağım ön/arka hoparlörlerin empedans değerleri de önemli oluyor.
    Sorum şu hangi setin uygun olması için ohm değerini seçmeliyim.
    Örneğin NS-555 6 ohm ama TSI-400 8 ohm. Ön tarafa hangisini koyardınız.

@des_955

• UNDYING U kullanıcısına yanıt
    Bu pazar gidip kontrol edeceğim.
    Verdiğin bilgi için teşekkür ederim.
  • quote:

SiE tavsiye ettigim model cok cok guclu bir model degil. Sadece frekans olarak com daha dusuk frekanslari verir diye tavsiye ettim. Sonuct ses sistemi aldiginda sonuna kadar acip oyle film izlerim mizik dinlerim diye kaide yok. Muhim olan sesi guzel almak. Media marketlere gidersen daha uygun fiyattan bulabilirsin. Ben sAdece modeli gormeniz icin link attim. Reklam satici olayi degil size yardim etmeye calistim. Sonucta amfili bir sistem her zaman daha iyidir. Uzun yillar kullanirsiniz. Tabi bu sadece benim fikrim

Sayın Wisemanman,
    Bu cihazlar bana hep korkutucu ve aşırı pahalı olarak geldiğinden bu güne değin hiç ilgilenmedim onlarla..
    Ancak şimdi ben de merak ettim o dediğiniz modeli..

Peki sadece ses mi veriyor bu cihazlar, yani receiver ya da video player özelliği yok mu bunların?? ve tüm ses formatlarını destekliyorlar mı??

Eğer video player özellikleri yoksa, ayrıca blueray player aldığımızda birbirleri ile nasıl bağlantı kurulacak??

Selamlarımla..

• harman kardon bose marantz gıbı cıhazları hala bılmeyenler var yazık bılmeyenler ıcın z906-z5500 bu cıhazlar tam sızın ıcın
  • Dg.TURK kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam öncelikle sizin değerler kısaca şöyle 6 ohm 100 watt 20hz-20khz 8 ohm 80 watt 20hz-20khz yamaha hakkında fazla bir bilgim yok ama polk hakkında olumlu sonuçlar var birde polk bana göre bir adım önde olurdu hemde yamahaya göre daha hassas 91 db arada yamahayla 3 db lik fark var bu sayede daha rahat sürülebilir gibime geliyor bu yazdıklarım öneridir karar gene sizin birde deneme imkanınız varsa daha iyi olur
  • Bluray player olarakta kombine sistemleri var ama bunlar pahali oldugu icin insanlar uzak duruyor. Bds serisi olarak arattirirsan bulabilirsin. Bu sekilde alma gucun varsa eger bunlar hem amfi hemde 3dbluray playerdir. Ama dedigim gibi pahali. 4000 tl ve ustu. Bende suan bds 700 var hem bluray hemde amfili sistem. Ama bunlar cok guclu oldugu icin daha pahali. Sadece subwooferi 200rms ve guclerdirilmis subtir. Size onerdigim sistem biraz daha hafif bi sistem ama fazlasiyla is gorur. Sesini dinleme imkanim olmustu. Media marklarda indirimleri oluyor. Bende suanki sistemi cok daha uygun fiyata almistim.
    Diger sorularina gelecek olursak amfi zaten sadece kolon baglamak icin degil. Optik ve coxsial gorisleri mevcut. Ayrica bluray player dvd media player ve tvye baglayabilirsin. Kesinlikle sorun olmaz. Size onerdigim sistemin girislerini incelemedim ama siz bence once bi gidip gorun almaya karar verirseniz ben tam anlaminile sizin icin inceler ne yapmaniz gerektigini anlatirim. Yarin ilk isim hatta bakip bilgi veririm. Ses olarak sizi emin olun keser. Kiyaslama acisindan baska sistemlerle deneyin olcun sesini. Ses olarak tabiki hepsini destekler sistemin ozellogi bu zaten dts ac3 vs. Yani tv desteklemiyomus vs sorunlarinda kalmaz.

• Pioneer bdp-150 & HTP-322 paketi aldım...Umarım idare eder ilk sistemim olarak...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.