Şimdi Ara

Media Player 11 Sorunu !!! (Sorun Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni aldığım laptop'ta Windows Vista Home Basic (İngilizce) işletim sistemi ve Media Player 11 var. İnternetten indirdiğim filmlerin bazılarında problem çıkıyo ve şöyle bi yzı çıkıyo:

"Windows Media Player cannot play the video because there is a problem with your video card."

sonrada görüntü kesiliyo. Ekran kartında bi problem olduğunu sanmıyorum çünkü oyunlarda falan sorun çıkartmıyo. Ayrıca normal CD'leride açıyo. Sadece internetten indirdiğim filmlerin bazılarında bu oluyo.

Windows'a hertürlü güncellemeyi yaptım. Codec 3.4.5'ide yükledim ama bişey değişmedi. Bu sorun can sıkmaya başladı. Yardımlarınızı bekliyorum...

Bişey daha var. Media Player 11'in dışında bi oynatıcı kulladığım zamanda görüntü bozuk ve yeşilimsi çıkıyo. Media Player Classic'tede bozuk çıkıyo. Power DVD Falanda bozuk gösteriyo. Bi tek Media Player 11'de görüntü düzgün çıkıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga_misirci -- 29 Eylül 2007; 1:41:44 >

• Vista kullanıpta böyle bi sorunla karşılaşan yok mu?..
  • bende vista kullanıyorum ama böyle birşey olmuyor

ultimate kullanıyorum türkçe (merdiven altı imalat)

ayrıca o cümlede videolar o pencerede oynatılamıyor karttında bir sorun oldugundan dalayı deniyor buna benzer bir karsılık ing bukadar iyi walla
  • quote:

Orjinalden alıntı: FATAL ¦ ERROR

bende vista kullanıyorum ama böyle birşey olmuyor

ultimate kullanıyorum türkçe (merdiven altı imalat)

ayrıca o cümlede videolar o pencerede oynatılamıyor karttında bir sorun oldugundan dalayı deniyor buna benzer bir karsılık ing bukadar iyi walla

İngilizce biliyoz çok şükür. Pencere diye bişey yazmıyo. Türkçesi aynen şu:" Windows media player videoyu oynatamıyor çünkü video kartında bir problem var"

İyide benim ekran kartı gayet iyi gözüküyo. On Board olmasına rağmen NFS bile oynatıyo. Birde dışarıdan aldığım CD ve DVD'ler sorunsuz oynuyo bi tek internetten indirdiğim filmlerde sorun çıkarıyo.

Biri yardım etsin lütfen yaww...

• walla bi format be kardeş ingde iyidir aslında ama kullanmıyorum

yada olmasssa servise götür sabahtan beri vista ile ugraşıyorum bende bunalıma girdim
  • donanımsal bir problem olabilir. kart vistaya uyumlu mu biliyomusun? ya da codec falan yukleyipte bir dene istersen ama codec ile ilgili bir soruna da benzemiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: FATAL ¦ ERROR

walla bi format be kardeş ingde iyidir aslında ama kullanmıyorum

yada olmasssa servise götür sabahtan beri vista ile ugraşıyorum bende bunalıma girdim

Bu Vista harbidende adamı bunalıma sokuyo yaw. Format atıyım atmasınada laptobu daha yeni aldık. LG'nin her ilde servisi var mıdır?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ewren

donanımsal bir problem olabilir. kart vistaya uyumlu mu biliyomusun? ya da codec falan yukleyipte bir dene istersen ama codec ile ilgili bir soruna da benzemiyor...

Donanımsal bir sorun olup olmadığını nasıl anlarım? Bunun için bi test programı gibi bişey var mı?
  • Sorunu halletim. Codec olarak "K-Lite Mega Codec Pack 3.4.5"i yüklemiştim. Sözde Vista'da hertürlü görüntüyü açtığı söylenen bu codec yüzünden kaç gündür uğraşyorum. Bunun üstüne "Codec 8.1 Build 5"i yükleyince sorun çözüldü. Vistaya geçen arkadaşlar bu konuda dikkatli olsunlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.