Şimdi Ara

media markttan iphone 6 aldım ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkaladşlar mediamarktan ablam için iphone 6 aldık ama virüs programından falan bahsetti bu olay palavra mı gerçek mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Palavra

• apple'a virüs giremez hocam

• Sorsaydın keşke ne satmaya çalışıyordu ip6 yanına acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tunyukuk

Sorsaydın keşke ne satmaya çalışıyordu ip6 yanına acaba?

aynen öyle
  • size afedersin ama kakalamaya çalışmış
  • Bende virıs girmeyeceğini biliyorum ben onların karın ağrısını anladım biz oyalamakmış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugün next level avm media markt'tan iphone 6 16 uzay gri almaya gittim daha önce stokta olduğunu öğrenmiştim , gittiğimde bana 2349 yerine 2580 gibi rakam çıkardılar bende normal rakamın 2349 olduğunu neden bana böyle bir rakam çıkardıklarını sordum 1 yılkasko hırsızlık sigortası ekran jelatini ve kurulum almak zorundasınız yoksa veremiyoruz sistem ekranımız bunlar olmadan satışa izin vermiyor dedi teli ayırttığım arkadaş , daha sonra yetkililerini çağırdım müdürleri geldi o da aynı durumdan bahsetti bende , bunun saçmalık olduğunu öyle bir hakları olmadığını kendilerini hem avm ye hem media markt merkeze şikayet edeceğimi ve bu işin peşini bırakmayacağımı söyledim pazartesi gelin bakalım dedi müdür bende kabul etmedim benim okadar vaktim yok ikide bir mağazaya gelemem dedim biraz sert çıkışınca tamam ozaman size özel bir şey yapalım 2349 dan verelim dedi yanındaki elemana talimat verdi kendisiyle konuşmama fırsat vermeden (mağaza çok dolu değil bu arada ) hızla yanımdan koşarcasına uzaklaştı arkadaşım yanımdaydı artık kendisi dayanamadı elemana siz resmen yalancısınız bize zorla paket satmaya çalıştınız dedi elemanda sesini çıkaramadı ödememizi yaptık kurulum ve tel jelatini için 29 lira istediler onuda vermedik fakat çalışan nezaretinde telimizi açıp ölü piksel sıkıntı var mı diye baktık ,daha sonra medi markt'tan çıkıp nextlevel danışma ya bir şikayet dilekçesi yazdık avm işletme müdürü ile konuyu görüştük durumun karaborsacılık olduğunu buna maal vermemeleri gerektiğini söyledik ve avm'den ayrıldık siz siz olun bu gibi karaborsacılara fırsat vermeyin !

• adachild A kullanıcısına yanıt
    :)

Komikmiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şekilde bu gün Next Level Lydia'dan iphone 6 aldım arkadaşıma. Orasıd kasko ve jelatin kakalamaya çalıştı ancak peşin ödemede hepsi dahil 2380tl dedi uygun geldi arkadaşa öyle aldık.

Zamanında freedos laptoplar olmadığı dönemlerde windowsa bı şekilde az para bayılmadı bizim milletimiz. Yine de bu tarz fırsatçılara karşı dikkatli olmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: adachild

Bugün next level avm media markt'tan iphone 6 16 uzay gri almaya gittim daha önce stokta olduğunu öğrenmiştim , gittiğimde bana 2349 yerine 2580 gibi rakam çıkardılar bende normal rakamın 2349 olduğunu neden bana böyle bir rakam çıkardıklarını sordum 1 yılkasko hırsızlık sigortası ekran jelatini ve kurulum almak zorundasınız yoksa veremiyoruz sistem ekranımız bunlar olmadan satışa izin vermiyor dedi teli ayırttığım arkadaş , daha sonra yetkililerini çağırdım müdürleri geldi o da aynı durumdan bahsetti bende , bunun saçmalık olduğunu öyle bir hakları olmadığını kendilerini hem avm ye hem media markt merkeze şikayet edeceğimi ve bu işin peşini bırakmayacağımı söyledim pazartesi gelin bakalım dedi müdür bende kabul etmedim benim okadar vaktim yok ikide bir mağazaya gelemem dedim biraz sert çıkışınca tamam ozaman size özel bir şey yapalım 2349 dan verelim dedi yanındaki elemana talimat verdi kendisiyle konuşmama fırsat vermeden (mağaza çok dolu değil bu arada ) hızla yanımdan koşarcasına uzaklaştı arkadaşım yanımdaydı artık kendisi dayanamadı elemana siz resmen yalancısınız bize zorla paket satmaya çalıştınız dedi elemanda sesini çıkaramadı ödememizi yaptık kurulum ve tel jelatini için 29 lira istediler onuda vermedik fakat çalışan nezaretinde telimizi açıp ölü piksel sıkıntı var mı diye baktık ,daha sonra medi markt'tan çıkıp nextlevel danışma ya bir şikayet dilekçesi yazdık avm işletme müdürü ile konuyu görüştük durumun karaborsacılık olduğunu buna maal vermemeleri gerektiğini söyledik ve avm'den ayrıldık siz siz olun bu gibi karaborsacılara fırsat vermeyin !

apple havale ile 2.255tl ordan alın hocam

• İstan34bul kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonu aldım ,görerek ve aldığım yerde açarak almak istedim çünkü daha önceden 2 adet iphone 5s ölü piksel ve ezik gelmesinden dolayı iade ettim malesef böyle şeyler kutu içinde sıfır olsa da cihaz olabiliyor sütten ağzımız yanında yoğurdu üfleyerek yiyoruz
  • adachild A kullanıcısına yanıt
    Online alırsan, 14 gün koşulsuz şartsız iade hakkın var. Açar bakarsın, en küçük tereddütte anında ücretsiz kargoyla geri yollarsın. Hangi siteden aldığının da bir önemi yok. Üstelik havale indirimi ile alırsın. Kart puanı, çek vs. ile her halukârda mağazadan almaktan avantajlı olur. En kurumsal zincirin mağazasında bile cahil, fırsatçı, vampir, kan emici insanlarla muhatap olursun. Örneğini bizzat yaşamışsın zaten. Herkesi kendileri gibi cahil ve vizyonsuz zannederler, kazıklamaya, soymaya, yolmaya çalışırlar. Ben örneğini verdiğin türden insanlarla muhatap olmamak için 1998'den beri tüm alışverişlerimi internetten yapıyorum. Kitaptan elektroniğe, kozmetikten market alışverişine kadar, her şeyi online alıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.