Şimdi Ara

Media Markt Ümraniye Doğum Günü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • *** Sony Kdl - 40ex700AEP Led 1.999,00 TL

Sony Kdl - 34ex401/402AEP Lcd 1.199,00 TL

Panasonic TX-P50C2E Plazma 1.599,00 TL

Panasonic TX-P42C2E Plazma 999,00 TL

Philips 32PFL8404H Lcd 999,00 TL

Lg 42LE4500AEU Lcd 1.399,00 TL

Özellikle boldladığım tv'nin fiyatını takip etmekteyim. İthalatçının vermediği bir fiyat. 1 ay önce aynı mağazada fiyat 2.700,00 TL idi...

• 2. başlık olmuş Kusura bakmayın...
  • Bugünde geçerli miymiş?
  • Demin aradım. Sony ex700AEP' nin stoklarında olmadığını, ne zaman geleceğinin de belli olmadığını ancak aynı özelliklerde olan sadece kasası farklı mx700AEP' nin de aynı fiyattan ve World' e vade farksız 10 taksitle stoklarında bulunduğunu söylediler.
    Sizce iyi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Demin aradım. Sony ex700AEP' nin stoklarında olmadığını, ne zaman geleceğinin de belli olmadığını ancak aynı özelliklerde olan sadece kasası farklı mx700AEP' nin de aynı fiyattan ve World' e vade farksız 10 taksitle stoklarında bulunduğunu söylediler.
    Sizce iyi mi?

mx700 'mü ilk defa duyuyorum... Sony mi ?
  • Evet Sony
    Teyid etmek için 2 defa sordum, mx dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert 29

quote:

Demin aradım. Sony ex700AEP' nin stoklarında olmadığını, ne zaman geleceğinin de belli olmadığını ancak aynı özelliklerde olan sadece kasası farklı mx700AEP' nin de aynı fiyattan ve World' e vade farksız 10 taksitle stoklarında bulunduğunu söylediler.
    Sizce iyi mi?

mx yok nx700 var, cam ekranlı edge leddir ve ex ten daha pahalıdır. Eğer nx ise hiç durma ist.bilişim fiyatına geliyor gayet iyimiş ayrıca buraya da bildir bende hemen uğrayım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nx ex den daha mı yoksa sadece kasa farkı mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oaston

quote:

Orijinalden alıntı: Mert 29

quote:

Sizce iyi mi?

mx yok nx700 var, cam ekranlı edge leddir ve ex ten daha pahalıdır. Eğer nx ise hiç durma ist.bilişim fiyatına geliyor gayet iyimiş ayrıca buraya da bildir bende hemen uğrayım..

ex700 2,500.00 tl SONY CENTER nx700 2.189,00 tl TEKNOSA Nx serisi daha parlaktır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.