Şimdi Ara

Media Markt ın 3599 tl lik tv yi 4399 e satmaya kalkması ve yaşadıklarım. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
6
Favori
8.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
132 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu etiket ve ilanları takip etmekten avrupada ve amerikada çok paralar kazanan insanlar olduğunu duşmuştum. Bir gazete ilanın veya afişi göstererek yüksek miktarda ve açıklarını bularak sipariş isteyip karşılanmayınca da mahkemeye veren ve tazminat kazananlar varmış. Tabi bir reklamdan değil belki onlarca reklamı mahkemeye veriyor. Birinden zaten dünyanın tazminatını alıyorlarmış. Demek ki adamların ülkesinde hukuk sistemi ne seviyelerdeyse... Örnek haber linki bulursam paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayDingin -- 15 Mayıs 2018; 21:48:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu hak arama konusunu da forumdaki bazı paylaşımlardan öğrendim ve örnek bir durumu paylaşmam gerektiğini düşündüm. Hatırladığım kadarıyla LG soundbar la ilgili bi sıkıntı vardı. Mağdurlardan biriyle mesajlaştım thh aramanın şikayet etmenin sonucunda ürünlerini alacaklarını söyledi. Şuan 600 tl olan soundbarı 200 tlye aldılar. Bence çok güzel birşey.

• BrokenDiamond B kullanıcısına yanıt
    Siz başvurun adam başvurmazsınız diye gurur yapmış. Gerçekten başvursanız anında ilgilenirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ErrorVerenHesapMakinası kullanıcısına yanıt
    Yahu başvurdum zaten. Para falan gelmedi daha. Bu ay ihtarnameyi yollarlar, toplantı bitti. Sonuç olarak adamlar umursamadı yani.
  • Mediamarktta hiç adam akıllı indirim göremiyorum artık. İlk açılışında güzel indirim olmuştu 1200 lük oyun konsolu 700 liradan falan satılmıştı ama 1100'e bile düşmüyor şimdi. Nasıl indirimsiz ayakta kalıyorlar anlamak güç millet krediyle falan alıyor herhalde bilinçli olmadıkları için fiyatdan da anlamıyorlar.

• Rakamlar bu kadar yüksek olmasa da Metro Süper markette de benzer şey başıma geldi. ürün numarası ve numaraya ait fiyat etiketi uyuşuyordu ve fiyat 49 TL falandı bi kadeh seti.

Aldım kasada 79 TL dediler.

Dedim reyonda 49 TL ben o fiyattan alacağım.

Reyon görevlisini çağırdılar.

Yanlışlık olmuş kusura bakmayın fiyatı 79 TL falan.

Dedim eğer sizin maaşınızdan kesilmeyecek ise ben bu ürünü 49 TL den alacağım.

Kem küm ettiler sonunda verdiler.

en son yine sordum eğer reyon görevlisinden kesilecekse almayacağım.
    yok dediler reyon görevlisi ile ilgili değil vs.

aldım çıktım.

Kasa daki değil etiketteki fiyat geçerlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

Normal marketlerde eğer ürünün etiketi 1 Tl ama kasada size 2 Tl derlerse itiraz edin size 1Tlden vermek zorundalar, tabii bu elektronik marketlerde oluyor mu bilmiyorum
    "Pazardan elma mı alıyorsun." lafına uyan bir yorum

• SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler hocam.
  • webmaster-mt kullanıcısına yanıt
    Eywallah hocam çok makbule geçti ... yakın zamanda tablet, pc almayı düşünüyorum ona göre davranırım artık.
  • interior designer kullanıcısına yanıt
    Asllinda yanlis

Dusuk veya musteri faydasina olan fiyat gecerli

• Aynı olayı teknosada yaşadım "personel hata yapmış" dediler yutturamadılar mağaza müdürünün yanında müşteri hizmetlerini aradım durumu anlatırken bu esnada müdür "tamam beyefendi konu uzamasın o fiyattan verelime" döndü seve seve indirimli fiyattan vermek durumunda kaldılar hakkınızı arayın çekinecek bir durum yok

• iphone x 64gb yi fiyat hatası yüzünden 4500 TL ye verdiler aldım
    neyseki eskisi gibi kağıt etiket yok orada çalışan birisi sorumlu değil :) yoksa almazdım.

Etiket merkezden güncellemeli onlar naparsa yapsın :D sistematik hata diye verdiler 4500 e
  • SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt
    İroni hissi verdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mantarın Başı

İroni hissi verdi
    Değil gayet ciddi yazdım.

• 8 sene önce bilgisayar alırken benim de başıma bu tür bir olay gelmişti. Ancak adamlar direkt olarak etikette yazan fiyattan vermişlerdi.

• BrokenDiamond B kullanıcısına yanıt
    İşlem yaparlar. O satıcı ceza alır. Kanunda maddesi var satıcı, alıcının satın almak istediği ürün için sana satmıyorum diyemez.

• Media Markt tamamen bir pişmanlıktır... Fiyatları deli saçması üstelik garanti uzatması, şu paketi, bu paketi adında milleti soydukları güzel bir düzen tutmuşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _RaGoN_

İşlem yaparlar. O satıcı ceza alır. Kanunda maddesi var satıcı, alıcının satın almak istediği ürün için sana satmıyorum diyemez.
    Kanunda maddesinin olduğu bilmiyordum. İyiymiş. Peki bir satıcının öbür satıcıyla dediği birbirini tutmaması durumunda işlem yapılır mı? Misal TV alacakken bir satıcı biz indirim de yaptırtırız derken öbürü mümkün değil demişti. Bu durumda nasıl bir yol izlenir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalees1

Media Markt tamamen bir pişmanlıktır... Fiyatları deli saçması üstelik garanti uzatması, şu paketi, bu paketi adında milleti soydukları güzel bir düzen tutmuşlar..
    Garanti uzatmasında ne var? Sana zorla uzat demiyorlar ki, sen istersen uzatıyorlar. Seçenek sunulması ne zamandan beri saçma bir düzen olmuş? Sen istersen uzatırsın istersen uzatmazsın. Onun dışında ben garanti uzatmayı severim. Sonuçta elektronik alet alıyorsun, aldığın alet de pahalıysa garantisini uzatmakta fayda var. Ucuz alette garantiyi zaten uzatmazsın ve garanti uzatmak da o kadar pahalı bir şey değil. MediaMarkt candır can. Diğer firmalar ürünlerin kutusunu açtırmazken MediaMarkt direkt teşhir olarak çeşit çeşit üründen koyar. Diğer firmaların da koyduğu teşhir ürünleri var ama MediaMarkt kadar çeşitli değil. MediaMarkt'ın fiyatları diğer firmalardan farklı değil sen hangi ürüne baktın?

• İcap, mucibi bağlar.

Bu sözü araştırın. Arkadaşın örneği kanunda yer alıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.