Şimdi Ara

Media Markt Açılış Rezaleti (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
794
Cevap
0
Favori
44.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: asimetrikos

quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

quote:

bu izdihamın sorumlusu senelerdir bize kazık mal satan başta doğubank esnafı olmak üzere bilimum sony samsung philips shoplar, teknosalar, bimeksler, vatan bilgisayarlardır... insanlar ucuz elektroniğe aç... adam avrupada satılan fiyata sattı o ürünleri. girin bakın internetten. bunların (yukarıda saydıklarım) gözünü ise daha fazla kar bürümüş.. ama şu var ki piyasa çok kızıştı şimdi.. bu talebi gören media markt bir sene içinde mağaza sayısını 10'a çıkarır. best buy'ın türkiyeye geldiğini biliyoruz... doğubank ve diğerleri yok olacaklar gidecekler... senelerce düdüklediler bu milleti.. piyasa değeri 2bin ytl olan bir televizyonu teknosadan 3bin ytl ye almak zorunda kalmıycaz artık... media markt 'ın almanca sloganı şöyle: "ben salak değilim ki.."

kusura bakma ama bizlerden daha salağı yok bence(ben de dahil)...adamların cepten harcadığı 5000 euro(kapıda beklerken güvenlik görvlisinin başka birine sessizce dediği rakamdır bu....adamların yaptığı reklamın karı....söylemeye gerek yok sanırım...ben ordayken skyturk,ntv,star,cnnturk vardı...aslında bu tip bi konuyu haber bültenlerine taşıyan medya kendi bindikleri dalı kesiyorlar...adamlar beleşe reklam pardon 5000 euroya dünyanın reklamını yaptı...biz de reklam maymunu olduk....

evet biz salağız o ayrı.. ama bundan önce de salak pozisyonundaydık.. her daim.. en kıytırık ürünleri hep 1.5 - 2 misli pahalıya sattılar bize. mmarkt ta kıytırık ürün için promosyon yaptı.. o samsung plasma dandikomadrid'in önde gideni ama en azından hakettiği fiyata satıldı. bence türkiyede yeni bir dönem açıldı. 1300ytl ye 42" plasma tv satıldığını gören biri gidip te 2000-2500ytl para verir mi artık o boy plasmaya? bence vermez. ben vermem. aklın varsa sende sizde vermeyin.. arkadaş 5bin ytlye plasma aldı i.bilisimden mart ayında, bugün daha iyisini istinye park teknosada 3600ytl 12 taksite aldılar..

merak ediyorum , o mmarkttan samsung plasma tv alanlar akşam TV seyrederlerken trafo gibi vınlama sesi geldiğini duyunca ne yapacaklar acaba.. vah vah... bu gece kulaklarındaki uğultudan belki duymazlar, ama yarın gece kesin...

İşin ilginci senden başka kimse o plazmaların +'larını -'lerini yazmadı....

Ucuz mu ucuz,ozaman hurraaaa hücum....Be adam önce bi incele görüntü kalitesi nasıldır,nekadar iyidir kötüdür...Yok....

• bu bi arz talep meselesidir kazıklandıgını dusunen almaz arabalarda yurtdışından pahallı satılıyor bizde her sey pahallı bunun sebebı vergıler. Su olayları onaylamanız ınanılmaz! PES
  • quote:

Orjinalden alıntı: senetci

bu bi arz talep meselesidir kazıklandıgını dusunen almaz arabalarda yurtdışından pahallı satılıyor bizde her sey pahallı bunun sebebı vergıler. Su olayları onaylamanız ınanılmaz! PES

herşeyi vergilere bağlamak çok yanlış bence. mazda rx8 in bi abd fiyatına bak, bide türkiyede vergisiz fiyatına bak. ne demek istediğimi anlarsın
  • ole demeyin genel olarak hersey de vergiler cok fiyatlar onun ıcın pahallı elektronık olsun araba olsun telefon faturası olsun. mazdanın o modelınde dedıgınız olabılır ama genel olarak dıger modellere baktıgınıza vergı haricı fıyatlarda asırı pahallılık olmayacaktır bazı modellerde ıse ucuzluk dahı olacaktır. her ne şekilde olursa olsun ısterse dıger ulkelerın 10 katı olsun yağma vs. kabul edilemez. Bu benim şahsi fikrim.
  • HABERTÜRK KDR YANLI Bİ KURULU OLAMAZ... BU YAZIYI MUTLAKA OKUYUN

media markt'a reklam verdikleri için gündüz saatlarinde manşetlerinde olan haberi, kesip biçip o mediamarktı söven yazılarını silmişler...

işin komiği haberetıkladıınızda mediamarktın banneri çıkıyor..............

sabah 6 da git hiç bişi alamdan gel.... YAZIK!!!

Orjinalden alıntı: unpop

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

quote:

bu izdihamın sorumlusu senelerdir bize kazık mal satan başta doğubank esnafı olmak üzere bilimum sony samsung philips shoplar, teknosalar, bimeksler, vatan bilgisayarlardır... insanlar ucuz elektroniğe aç... adam avrupada satılan fiyata sattı o ürünleri. girin bakın internetten. bunların (yukarıda saydıklarım) gözünü ise daha fazla kar bürümüş.. ama şu var ki piyasa çok kızıştı şimdi.. bu talebi gören media markt bir sene içinde mağaza sayısını 10'a çıkarır. best buy'ın türkiyeye geldiğini biliyoruz... doğubank ve diğerleri yok olacaklar gidecekler... senelerce düdüklediler bu milleti.. piyasa değeri 2bin ytl olan bir televizyonu teknosadan 3bin ytl ye almak zorunda kalmıycaz artık... media markt 'ın almanca sloganı şöyle: "ben salak değilim ki.."

kusura bakma ama bizlerden daha salağı yok bence(ben de dahil)...adamların cepten harcadığı 5000 euro(kapıda beklerken güvenlik görvlisinin başka birine sessizce dediği rakamdır bu....adamların yaptığı reklamın karı....söylemeye gerek yok sanırım...ben ordayken skyturk,ntv,star,cnnturk vardı...aslında bu tip bi konuyu haber bültenlerine taşıyan medya kendi bindikleri dalı kesiyorlar...adamlar beleşe reklam pardon 5000 euroya dünyanın reklamını yaptı...biz de reklam maymunu olduk....

evet biz salağız o ayrı.. ama bundan önce de salak pozisyonundaydık.. her daim.. en kıytırık ürünleri hep 1.5 - 2 misli pahalıya sattılar bize. mmarkt ta kıytırık ürün için promosyon yaptı.. o samsung plasma dandikomadrid'in önde gideni ama en azından hakettiği fiyata satıldı. bence türkiyede yeni bir dönem açıldı. 1300ytl ye 42" plasma tv satıldığını gören biri gidip te 2000-2500ytl para verir mi artık o boy plasmaya? bence vermez. ben vermem. aklın varsa sende sizde vermeyin.. arkadaş 5bin ytlye plasma aldı i.bilisimden mart ayında, bugün daha iyisini istinye park teknosada 3600ytl 12 taksite aldılar..

merak ediyorum , o mmarkttan samsung plasma tv alanlar akşam TV seyrederlerken trafo gibi vınlama sesi geldiğini duyunca ne yapacaklar acaba.. vah vah... bu gece kulaklarındaki uğultudan belki duymazlar, ama yarın gece kesin...

benim fırsatım olsaydı ben o senin begenmedigin plazmayi 1300 ytlden gonul rahatlıgı ile alırdım valla. yapistirdim mi duvara benden mutlusu olmazdi. ahh ah

o kadar emin konuşma... samsung plasmalar vınlama sesi çı-ka-rı-yor... gece oturdun film seyrediyosun di mi.. filmde sessiz veya hafif sesli sahneler oluyor di mi.. işte o sırada seni yıllarca rahatsız edecek vınlama sesiyle tanışmış oluyorsun... kulaklıkla seyrediceksen belki düşünülebilir...

• eğitimli insan sayısı o kadar az ki şu memlekette oraya ilk giden bile bir sey alamadan cıkmıs olabilir. oradaki düzeni bu hale getirip izdihama sebebiyet vermemk lazımdı hoş bu olaya gelinceye kadar ne yanlışları var bu memleketin insan insan olmadıktan sonra ne olacak en eğitimli insanı hayvanların arasına koysanız hayvanların sayısı çoksa o insanda yavaş yavaş hayvanlaşacaktır. Bu kuraldır.
  • quote:

bu bi arz talep meselesidir kazıklandıgını dusunen almaz arabalarda yurtdışından pahallı satılıyor bizde her sey pahallı bunun sebebı vergıler. Su olayları onaylamanız ınanılmaz! PES

Bizde herşeyin pahalı olmasının nedenlerinden biri vergilerdir ama asıl önemlisi verginin arkasına saklanan gözünü para hırsı bürümüş distribütörlerdir. Linkteki konuyu okuyursanız göreceksinizki amerika ve avrupa fiyatlarının üzerine vergileri ilave etsenizde Türkiyedeki satış fıyatlarını yakalayamıyorsunuz. Konuyu bahsi geçen firmadan bir yetkilinin takip etmeseine rağmen henüz neden getirdikleri ürünlerin yurtdışına göre pahalı olduğu sorusuna bir cevap veremediler.

• daha sabah 7 ikenki haller... ve ben geç çektim fotoyu anca beynime dank etti... kafadan 10.000 kişi vardı... hilafsız... millet soora soora gitti... anladı bişi olmayacağını...

Media Markt Açılış Rezaleti

Media Markt Açılış Rezaleti

• quote:

ole demeyin genel olarak hersey de vergiler cok fiyatlar onun ıcın pahallı elektronık olsun araba olsun telefon faturası olsun. mazdanın o modelınde dedıgınız olabılır ama genel olarak dıger modellere baktıgınıza vergı haricı fıyatlarda asırı pahallılık olmayacaktır bazı modellerde ıse ucuzluk dahı olacaktır. her ne şekilde olursa olsun ısterse dıger ulkelerın 10 katı olsun yağma vs. kabul edilemez. Bu benim şahsi fikrim.

bana hiçkimse abd'de vergiler dahil yani anahtar teslim fiyatı 27bin dolar olan bir arabanın Türkiye'de vergisiz fiyatının 42bin dolar, vergi dahil 65bin dolara satılmasını açıklayamaz. bu ülkede distribütörlerin "kazıkçı" zihniyeti değişmediği ve vergi politikalarımız düzelmediği sürece tabiiki yüksek fiyatlı ürünler tüketmeye devam edicez...

• Sen Media Markt bu fiyatlardan ürün satacağını mı sanıyorsun :), diğer firmalardan fiyat olarak hiç bir farkı olmıyacaktır zaten bunu bugün gösterdi az stok düşük fiyatla reklamın kötüsü olmaz mantığı ile yapılan bir kampanya, 1 hafta sonra gider insan gibi dolaşır fiyatları incelerim ama fiyatların farklı olması çok zor.
    quote:

• ASLINDA BU MALLARIN EDERINE SATILDI [ NE YAZIKKI BIZ HEP PAHALIYA ALIYORUZ ] VE BUYUK SERMAYE RESMEN BIZIMLE DALGA GEÇTI BUGUN ..ASLINDA HEPIMIZIN MEDIA MARKTI BOYKOT ETMEMIZ LAZIM ...

• dostum yazmıstım tekrar yazayım sec 10 tane araba modeli uç olmayan onların tr ve avrupa amerıka fıyatlarını karsılastır. illa senin dedigin modelde yuksek dıye her modelde yuksek demek degıldır.

bak bmw 3,16
    ford focus
    mercedes e200
    opel vectra,astra
    golf vs bak bu tarz çok satılan arabalara arada ucurum olmadıgını goreceksın.

ben tabıkı pahallı satılmasını savunmuyorum ama bızdekı gelir vergisi oranları dayuzunden de fıyatlar artıyor sadece tuketıcıden alınan vergılere odaklanmayın. yanı mecburıyetten de satılıyor bazı urunler pahallıya ama bazı fırmalarda direk yuksek etıket koyuyor ısteyen alır ısteyen almaz hesabı. aynı sey bakkal da bıle var aynı cadde uzerındekı bakkalda bıle fıyatlar degısık oluyor
  • zaten reklam kampanyasında hafiten Türk halkını ti ye almışlardı.....

giden arkadaşar bişey alamadınız ama bari kendinizi hans ve helga gibi hissettiniz mi?
    Haa vergi olmasa süper olur ancak mecburen vergi konuyor.
    Gerçi satılıcak yer kalmayınca kdv %50 leri bulurçCepten yiyor ülke şu anda...

Eve yeni geldim..Cok ihtiyacım olmamasına rağmen sabah 7 de gittim...Bir iki bir şey kapabilriiz ve satabiliriz mantığı ile...7 de oradaydım ve deli kalabalıktı...DHA arabası bile hazır ve nazırdı...

8 e kadar bekledik... 8 de ufak ufak ama çok ufak ufak içeri alımlar başladı..Stratejileri 3-5 kişi içeri alarak içeride ve kasalardaki izdihamı engellemek imiş...Ancak aldıkları ürünlerin çokluğu ve kasiyerlerin de yavaşlığı(çaylaklar) kuyrugun uzamasına sebebiyet verdi... Dolayısıyla içeri alınamadık ve öfke arttı... kapı ve kepenk ise kaba kuvvetle aşılarak içeri girildi...ancak zaten dananın kuyruğu koptu o noktada ben bile canım ülkemin güzel insanlarının güzel güzel cebe indirmelerine tanık olmak istemedim ve magaza personeli ile foto makinelerini tek tek kaldırdık....
    inanılmaz bir yağma mantığı vardı...1-2 saatlik beklemek insanın tepesini attırmak için yeterliydi...depo bile yağmalandı..

Ancak ürünler az falan değildi..Herşeyden bir sürü var...Önümdeki adam 4 tane arkadamdaki 3 tane yandaki 5 tane LCD TV leri götürdü...Laptoplar ise resmen mafya tarafından temizlendi...Ama tv bol bol vardı...Hatta ben 17 30 gibi çıktım hala benim kasanın önünde bir tane fazla var ve bekliyordu =)

Onun harici ürünlerden ise bol bol geçti...4 saat kasa kuyrugunda bekleyince herşeyi görüyorsun...yavaslık ve düzensizlik harici herkes herşeyi aldı ve magaza deli ciro yaptı

MAgaza yönetiminin hatası, acemilikleri, fiziksel koşullar (kücüklük ve havasızlık), ve biizm insanımızın tahammülsüzlüğü üst üste geldi ve olanlar oldu..Kadınların ezilmesi karşısında ise mağaza müdürlerine bağıranların o noktadaki duyarsızlığı ise milletimizin AYI lığı idi...

Çalınan mallların haddi hesabı yoktu...Şirketin taktiksel ve duyarsızlığı karşısında bu derece bir yanıt gelmesi enterasan oldu..zararları çok çıkacak..depodaki yağma ise ayrı bir acı...

Promosyon ürünleri iyi diğerleri sanırım pahalıymış...Ama rezillikti...onlar bir hata yaptı karşılığı çok büyük oldu..yazık..

• Almanya'ya yankılarını duyar gibiyim. Barbar Türkler mağazayı yağmaladı.

Orjinalden alıntı: Qantas

zaten reklam kampanyasında hafiten Türk halkını ti ye almışlardı.....

giden arkadaşar bişey alamadınız ama bari kendinizi hans ve helga gibi hissettiniz mi?

ben hansel ve gratel gibi hissettim...aslında o kapıların açılmamasına şuan seviniyorum...ya bi de açılsaydı....kuyruktan sıyrılıp arkamdaki insanları görünce şükrettim resmen...hayır bana bişi olmazdı da arkadan itiklemeler sonucu önümde kaç kişi benim altımda telef olurdu bilemiyorum

quote:

Orjinalden alıntı: sexai
    o noktada ben bile canım ülkemin güzel insanlarının güzel güzel cebe indirmelerine tanık olmak istemedim ve magaza personeli ile foto makinelerini tek tek kaldırdık....

helal olsun kardesım mübarek gunde o kadar yanlış yapan adamın arasında galeyana gelıp sende yapmak yerıne bu davranışı gösterebilmişsin ya helal olsun.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.