Şimdi Ara

MEDENİYET TIP VS SBÜ HAMİDİYE TIP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dr_frankenstein kullanıcısına yanıt
    Hocam medeniyet le sbünün kaderleri bir öyle de gidecek bence:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up

• Kardeşim tabiki de SBÜ. yukarıdaki bir arkadaş eğitim kalitesi arasında dağlar kadar fark var vs gibisinden sıkmış.Öncelikle şunu söyliyim SBÜ tıp fak. açısından belki de en iyi kadroya sahip tıp fak.'dir. Sebebi ise çoğu hastanenin bize bağlı olması ve o hastenelerin Tr'nin sayıları hasteneleri olmasıdır. TRdeki en iyi kardiyoloji hastensi hangisi? Koşuyolu Kalp Hastanesi. Peki oranın anabilimdalı başkanı hangi okulun 3.sımıflarına gelip ders anlatıyo? cevap SBÜ. Bu diğer çoğu branş için öyledir ayrıca hükümetin ayrıcalıklı gördüğü bir okul olduğumuzdan dolayı nerede iyi hoca varsa bizim okula getirtilmiştir. Okulun bütçesi Cerrahpaşa Çapa Marmaradan bile yüksektir(Bunun sebebi hükümet.Bence yanlış bu durum ama olay böyle) Okulun durumu gayet güzeldir. Tek sıkıntısı ise öğrenci kulüplerinin daha tam oturmamış olmasıdır. Ayrıca Medeniyet her sene sıralama olarak daha geri giderken Sbü her sene puan olarak daha öne gitmektedir. Belki bir 4 5 yıla Marmarayı geçicek olan bir üni için( ki Marmara Üni. de sıralama olarak gittikçe gerileyen bir okul) medeniyetle kıyaslama yapmak doğaldır. En doğal hakkın evet ama bunun kazananı Sbüdür. Sbü mükemmel bir okul değildir ama Medeniyetle kıyaslanıcak kadar da kötü bir okul değil. Şuan marmarayı geçmemesinin tek sebebi yeni açılması. Sanırsam bu sene 5.3k ile alıcak marmara ise 4.5 ile alır heralde. Bu bilgiyi tanıtım günlerine gelen insanların geçen sene gelenlere göre 1000 kişi önde olmalarından yola çıkarak söyledim. Senin için en iyisi SBÜ'DÜR
    Sonradan eklediğim:
    Tusda medeniyetin ilk 5e girmesi güzel bir başarıdır tebrikler ama bu demek değil ki Sbü tusta patır patır dökülür.Daha kimse 6.sınıf olmadığından tus sınavına bizim okuldan herhangi bir giriş olmamıştır.Ama tabiki bizim okulumuz da tusda ilk 5e girer. Burda hem eğitim kalitesi hem de o okula giren öğrenciler belirleyicidir ve bence bu konuda da SBÜ bir tık daha öndedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DR.61LİK -- 26 Temmuz 2019; 1:2:19 >

• DR.61LİK D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yorumunuz için

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.