Şimdi Ara

Medcezir deki Saçmalık! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
1
Favori
2.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: A.Berkehan

quote:

Orijinalden alıntı: wesra

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

quote:

Beyler bugün Medcezir in tekrarı vardı bakayım bari dedim.Birde ne göreyim,çocuk Gta 4 oynuyor.Şu suçlu çocuk bu oyunun amacı ne dedi zengin çocuğun lafı aynen şu;Araba çalıp polislerden kaçmaya çalışıyorsun! Puhaha beyler bu çocuk olayı tamamen yanlış anlamış :D

Cocuk sadece araba calip oyunda geziyorsa ki oyle yapiyordu

2 ay boyunca bende oyle bos bos gezip kaciyodum sonra arkadasim gorevleri gostermisti ogrenmistimm
    Berkehan dizinin konusuna gonderme olsun diye oyle demislerdir.

İyide,bu dizinin konusu fakir bir çocuğun zengin kişilerin yanında kalması değilmi?Ben sadece oraya denk geldim sonra bir 5dk baktım ve kapattım.
    Asıl,ben olayı tamamen yanlış anlamışım. :D

The oc cakmasiysa konu biraz oyle ama oglan araba calip suclu durumuna dusuyor filan adam sahip cikiyor sonu belli serenayla sevgili olcak universiteye gitcekler o mertmiydi adi hah iste onlada eylul evlencek falan filan :D. Baya bi dalga gecmisti ama sonra bitirince aferim aldim gta vice oynuyodum

Gta 4 EFLC sahibi olduğumdan konuşuyorum,bu çocuk EFLC oynasaydı demek ki oyuna hiç başlayamayacaktı. :D EFLC de arabaya arkadaşınızla birlikte sadece önünüzde ki arabaya binerek görevi bitirebilirsiniz.Diğer arabalara sarkarsanız o iş uzar.Tabi bu Gay Tony için söylüyorum motorcudan bahsetmiyorum bile :D

oyundan bu kadar anlamam malesef

Acaba oyunları seneryolarına göre oynadığınıza eminmisiniz?Ben küçükken Gta VC vardı millet görev yapmazdı ve radyoya kendi arabesk müziklerini atardı.Limuzini alırdı deniz kenarına çekip hüzünlenirdi :D

4 yil once oynamistim ilgi alanim degil malesef konustuklarin havaya gidiyor kusura bakma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Surrealist86

ben o oyunu hiç oynamadığım için öyle bir görev vardır diye düşündüm. o kadar da önemli bişey değil zaten, sonuçta senaryoyu etkilemiyor.
    Türkiye'de film ve dizilerde bilgisayar olayına pek takılmıyorlar.Windows media player ile görüntülü konuşma yapıyorlar hala.Bunlar sonuçta hata ama fazla üzerinde durmanın bi anlamı yok.öyle bir oyun yoksa sıfırdan oyun mu yazsınlar.aralarında araba hırsızlığıyla ilgili bi diyalog geçmesi gerekiyormuş o şekilde olmuş.
    Zaten bunu bilipte dikkat eden fazla kişi yoktur.Mesela mekanla ilgili bi durum olduğunda bu muhittekiler öyle olmadığını biliyor diye o sahneyi çöpe mi atsınlar?

Ama biraz özen gösterseler olmuyormu?Yahu bilgisayarla biraz ilgilenenlerin %90 nının bildiği bir oyun yerine en azında hiç bilinmeyen bir oyun oynasa olmuyormu veya ekranı göstermesinler ozaman zaten 1-2 kere gösterdi onlarıda toplasan 5 saniye etmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Beyler bugün Medcezir in tekrarı vardı bakayım bari dedim.Birde ne göreyim,çocuk Gta 4 oynuyor.Şu suçlu çocuk bu oyunun amacı ne dedi zengin çocuğun lafı aynen şu;Araba çalıp polislerden kaçmaya çalışıyorsun! Puhaha beyler bu çocuk olayı tamamen yanlış anlamış :D

Acaba ilk görevi nasıl geçmiş?

Gorevleri yapmasi gerekiyor mu ki

Sen Gta 4 oynadığına eminmisin? :D Üzerinde mavi Hawai t-shirt i olan Vice City.Zenci atletli San andreas.Siyah deri montlu Gta 3.Gta 4 Kahverengi bir montlu Rus aksanlı İngilizce si olan.EFLC yi anlatmayayım :D Gta 4 ve üzerinde oyunun ilk başında görev şart :D Gta 3 Liberty City vs ara sürümleride anlatmayayım çünkü millet bunları bilmiyor :D

Yemin et ben gta 1 oynuyormusum vay be

Gtalari biliyorum dostum illa ilk gorevi yapmasi lazim mi ilk gorevi yapmadan sehirde baya bir gezip oynamistim sonra gorevlere basladim

İlk gtalari yazmamissin ama bilmiyor musun yoksa

Not:eflc icin haklisin orda ilk gorevi yapmasi lazim.ama digerlerinde boyle degil.en azindan ben oyle hatirliyorum.

Bir daha gta 4 oynayasim geldi niko'nun bagirislarini duyayim gene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RainKnight -- 15 Eylül 2013; 10:18:54 >

• Takıldığınız şeye bak ya :D dizi zaten baştan sonra şaçmalık. .

• Düşündüğün şeye bak
  • o.c gibi bir diziye sacma dıyenler var gayet guzel olmus mantıgıda oturtmuslar.

karakterler sızın yapacagınız eylemlerı yapmak zorunda degıller ınsan karakterlerı farklılık gosterır ve eger gta'da oynu bıtırdıysen.ınsanları oldurup araba calarsın oyunda ordada arkadas araba hırsızı oldugu ıcın gonderme yapmıs yazar.
  • Birde 25 yaşında adama büyüyünce ne olacaksın demedi mi koptum orda

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sen Gta 4 oynadığına eminmisin? :D Üzerinde mavi Hawai t-shirt i olan Vice City.Zenci atletli San andreas.Siyah deri montlu Gta 3.Gta 4 Kahverengi bir montlu Rus aksanlı İngilizce si olan.EFLC yi anlatmayayım :D Gta 4 ve üzerinde oyunun ilk başında görev şart :D Gta 3 Liberty City vs ara sürümleride anlatmayayım çünkü millet bunları bilmiyor :D

Gtalari biliyorum dostum illa ilk gorevi yapmasi lazim mi ilk gorevi yapmadan sehirde baya bir gezip oynamistim sonra gorevlere basladim

Not:eflc icin haklisin orda ilk gorevi yapmasi lazim.ama digerlerinde boyle degil.en azindan ben oyle hatirliyorum.

Gta 1-2 3D oyunlar değildir bu yüzden yazmadım ve Gta4 te de ilk görev zorunlu.Yanındaki kuzenini biryere bırakmalısın!Bırakmazsan istediğin arabaya binemezsin!

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gta 1-2 3D oyunlar değildir bu yüzden yazmadım ve Gta4 te de ilk görev zorunlu.Yanındaki kuzenini biryere bırakmalısın!Bırakmazsan istediğin arabaya binemezsin!

ben o kuzen bırakmayı görevden saymadığımdan

• quote:

Orijinalden alıntı: unkerr

o.c gibi bir diziye sacma dıyenler var gayet guzel olmus mantıgıda oturtmuslar.

karakterler sızın yapacagınız eylemlerı yapmak zorunda degıller ınsan karakterlerı farklılık gosterır ve eger gta'da oynu bıtırdıysen.ınsanları oldurup araba calarsın oyunda ordada arkadas araba hırsızı oldugu ıcın gonderme yapmıs yazar.

the o.c a baktım final yaptırmamışlar galiba diziye. Olaylar yarıda mı kalıyo 4. sezon sonunda ? Bu medcezire mi başlasam yoksa onu mu izlesem bi tavsiye verir misin?

• Hani la öyle bir şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: sHepHeRd'

Hani la öyle bir şey yok

• Güzel dizi, ben beğendim.. Suskunlardan sonra izlediğim nadir Türk dizilerinden biri olabilir bakıcaz artık
  • Bir dizi bir başka diziyi referans alabilir buna amenna ama arkadaş kopyala-yapıştır dizi mi olur?
  • puhaha xD xD
  • Tüm GTA ları oynadım 1 kere bile görev yapmadım hep araba çalıp polis taradım
  • the oc izleyeseim geldi yeniden de.o rachel karakteri nedir ya kezban simay
  • bkz. Grand theft auto

• Ben yazayim bari
    Hll qnqaaa
  • The O.C copy paste in Turkey
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.