arkadaşlar----medal of honor--pacıfıc assauld------oyununu kuran varsa yardım edin --- ben beceremedim---- teşekkürler
daha ayrintili yazsan ne yaptin da olmadi ne hata verdi gibilerinden
winace ı kur archive dosyasına çift tıkla + medal of honor dosyasına tıklayıp extract to yu seç + prgram files ı işaretle ve tamam de. o sırasıyla senden diğer dosyaları isteyecek
deneyeceğim-----teşekkür ederim
wina ce winrar fark etmıyor 6 cd yı bır yere kopyala sonra sıkıstırılmıs seklındekı dosayı winrar ıcın soyluyorum sağa tıklayacak yenı nır klasore dekı buraya aç ozaman oluyor ;)
aynı dertten muzdalibiz heralde..eger kurmayı basarabıldıysen banada bır yardım et.. benım sorun da su
kurmada sorun yokta aynı sekılde sana cvblanan sekılde kurdum ama oyunu acarken ve mohaa setupa gırıste su uyarı gelıyor .
moha requıes a video carda that fully support dırect 8.1 the vıdeo carda in this sistem doesnt fully support dırect 8.1 the followıng video cards have been tested under 2000,xp
alltta vıdeo card markaları ve versıyonları
benım pc de p4 2,0 512 ram,128 nvıdıa geforce4mx 440 wıth agp 8x
benım yaptıklaımda sunlar 1 ekran kartını guncelledım 2 muhtemelen 4 kere tekrar kurdum oyunu 3 dıect 8.1 kurdum fakat .bende xp oldugu ıcın calısmadı .su an da dırect 9.0c yuklu
bana yardımcı olursan sevınırım ...
ayını sorun bende de vardı.geforce4 mx440 ım vardı.bu seri ekran kartları bu oyunu kaldırmıyor ve oyun o yüzden açılmıyor.ben asus 9550 aldım şimdi oynayabiliyorum
amd 2.5 ati his 128mb 9800pro 1gb ram sistemim böyle bende de kasıyor daha dogrusu oyunda kasmıyor 1024 çözünürlük ve full detail oynuyorum ufak bi kasma olmuyor ama oyundan cıktıktan sonra pcnin nasıl kastıgını görmenizi isterdim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme