Şimdi Ara

MEDAL OF HONOR ONLINE OYUNCULARI (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
1
Favori
33.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam bendede moh frontline var multi oynuyorum anlamadıgım birşey beni öldüren silahlar farklı farklı bende iki takımında 4 er silahı var öldrdügüm adamlardan farklı sniperlar farklı taramalılar vs cıkıyor nasıl alıyorlar acaba anlayamadım ?
  • selam arkadaşlar yaklaşik 2 aydır oynuyorum medal of honor multi olarak arkadaşimla aynı takımda oynamak için nasıl bir ayar gerektiriyor.bulamadım arkadaşim mesaj atmiş ps3 te multiye girerken play ustundeki ktucukta id adını önune (s2cı) yazarsan combat bölümündeysek yan ayana düşeriz diyor ben bir tulu yapamadım tv de de biraz hata var tüplü olduğu için yazılar pek secilmiyor zaten bilen bir arkadaş ayar bölümünde nasıl bir ayar yapacagımı söylerse minetarım.
  • cevap veren olmadı bu konuya herhalde kımse okumadı neyse ben anlatayım birilerinin işine yarayabılır.
    moh ta multı kısmında silah ayarlarında clan diye bir kutucuk var o ayarlarda arkadaşinla oyun da oynamak için kendi aranızda seçtiğiniz kod yazıyorsun save yapıp oyuna devam ediyorsun

saygılar
  • arkadaşlar online kod olmadan multiplayer'a giriş yapabiliyor muyuz? yoksa bfbc2'de olduğu gibi sadece belli maplerde mi oynayamıyoruz.
  • Hocam en son halini bilmiyorum ama online kod bir oyun modu indiriyordu sadece. Hala oynayan arkadaşlar daha net bilgi vereceklerdir. Zaten oyun tutmayınca firma da elini çekti herhalde oyundan.
  • Moh 2010 Milti oyanayan arkadaş varmı eğer varsa beraber oynayalaım.

psn : siyahsancaklılar headset var. Genelde Hafta içi akşam 18:30 iti bari ile 3-4 saat online oluyorum

beraber oynamak isteyen arkadaşlar eklerse sevinirim.
  • Selam arkadaslar bendede bu oyun var
    Ben ps3 ü 2. el aldım bu oyun ile birlikte ve multiplayer bölümüne girdiğimde direk oynayabiliyorum any game e basarak
    Yanlış yaptıgım birşey varmı ?
    Birde türklerle oynamak isterim nasıl oyanıyor ?
  • moh online cok güzel private818 idim
    online kodu girmeden oynaya biliyorsun en zevkli bölüm combat ve sektor control bölümleridir bana göre
    ekleme nasıl olur dersen online ayarlarda yapiliyor.
  • oyunda çok az adam var ama her harita full çekiyor çok sevdim ben bu olayı. hiç 12v12 dışında maç bitirmedim şu ana kadar. en iyi maçımda da 52-6 yaptım dün. inanılmazdı. genelde team assault oynuyorum. maç bittiğinde harita atlama olayını sevmedim sadece pek. bazen 3 kere ardarda aynı haritayı veriyor. son ekranda bekle bekle bi hal oluyor insan. ayrıca müthiş bi maç çıkarınca +10 skill puanı vermesi ufak bi düşüş olunca -40 yapmasına sinir oldum
  • Ewet Doğru Oyundaki Adam sayısı aşırı az... Bundan 3-4 ay önce 5.000 ile 10.000 kişi arasındaydı şimdi ise 2.000 ile 5.000 kişi arasında....
  • iyi aksamlar ben moh oyununu cogu kimsenin begenmemesine karsin cok begeniyorum.cok zevkli bir oyun multi olarak gerci bu aralar bc2 deyim fazla takilmiyorum
  • Evet multi olarak benimde cok hosuma gitti. Yalniz artik benim baglantimdanmi yoksa baska sebeptenmi bilmem ates aldiktan sonra duvar arkasina gecsem bile oluyorum kursunlar saplanmaya devam ediyor yani. Sizede oluyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrwerty

Evet multi olarak benimde cok hosuma gitti. Yalniz artik benim baglantimdanmi yoksa baska sebeptenmi bilmem ates aldiktan sonra duvar arkasina gecsem bile oluyorum kursunlar saplanmaya devam ediyor yani. Sizede oluyormu?

O durum herkesde olur bence bendede olur baglanti ile alakasi yok
  • PSN arızalı olduğundan oyunun single moduna abandım. inanılmaz keyifliydi. sonu çok hoş olmuştu. herkesin dediği gibi kötü bir single player'ı yok. eğer oyunu almayı düşünen olursa alsın derim. bu tarz oyunlarda sadece multiplayer oynayan ve singlelardan nefret eden biri olarak çok hoşuma gitti. şimdi killzone3 ün single player modunu kasıyorum ama hiç bi heves meves yok. bitsede gitsek modundayım ve birde dublaj için.
  • evet ben psn kapali oldugu icin MOH un platini aliyim dedim tier 1 oynayacaktim oda online oynaniyormus yani platinium isi yatti bir o kalmisti singel olarakta cok guzel aslinda COD ustun benim gorusumce.. ama cod reklam yapmis bir kere
  • merhaba.bende bc2 mevcut ama MOH da almayı düşünüyorum.Sizce almalımıyım?Sadece multisi için almayı düşünüyorum
  • hocam bende sıkı bi bc2 hayranıydım. daha sonra değişiklik amacı ile kz3 aldım o oyun hiç sarmadı beni. şu an satma peşindeyim. sonrasında MOH edindim bi tane. oyun tam beklediğim gibi çıktı. sesler, silahlar savaş atmosferi tam olması gerektiği gibi. zaten bc2'nin yapımcısı yaptı online modunu. yukarıdaki yorumlarda bikaç olumsuz yönündende bahsettik arkadaşlarla. youtube'dan bir kaç video izle istersen. daha somut bişeyler oluşur aklında. oyun modları bir senaryo gibi olan mod var bazı patlayıcılar yerleştirip bazı noktaları ele geçirmek gibi, team deathmatch modu var, conquest modu var, hardcore mod var (genelde 100 kişi falan oluo burası pek rağbet görmüyor) bide vip kodla gelen özel oyun modları var. bende kod olmadığı için bilemiyorum ne işe yaradıklarını tam olarak.
  • Bende kodu girip 1-2 saat oynayabildim multiplayerda..

5 level olup cıktım ama oyun gerçekten çok sardı beni ertesi günler psn kapalıydı ve halen kapalı canım acayip oynamak istiyor

sormak istediğim birşey var tier 1 moda girmemiştim hiç tier 1 mod nedir ?

Birde bu oyunda clan gibi birşey varmı?

Bu arada hardcore serverlarında oynuyorum..
  • moh bence şu anda en iyisi, iyi bir cod, battlefield oyuncsuydum ama moh un verdiği haz çok daha başka... tabii battlefield 3 çıkınca ne olur bilemem. oyunun gameplay videosu beni dumura uğrattı!! acaba ps3 bu oyunu oynatabilecek mi diye düşünmeden edemedim.

tv mde kulaklık girişi yok, ps3 e kulaklık takıp oyun içi sesleri duyabilir miyim? yardımcı olabilecek var mı aranızda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrwerty

hocam bende sıkı bi bc2 hayranıydım. daha sonra değişiklik amacı ile kz3 aldım o oyun hiç sarmadı beni. şu an satma peşindeyim. sonrasında MOH edindim bi tane. oyun tam beklediğim gibi çıktı. sesler, silahlar savaş atmosferi tam olması gerektiği gibi. zaten bc2'nin yapımcısı yaptı online modunu. yukarıdaki yorumlarda bikaç olumsuz yönündende bahsettik arkadaşlarla. youtube'dan bir kaç video izle istersen. daha somut bişeyler oluşur aklında. oyun modları bir senaryo gibi olan mod var bazı patlayıcılar yerleştirip bazı noktaları ele geçirmek gibi, team deathmatch modu var, conquest modu var, hardcore mod var (genelde 100 kişi falan oluo burası pek rağbet görmüyor) bide vip kodla gelen özel oyun modları var. bende kod olmadığı için bilemiyorum ne işe yaradıklarını tam olarak.

Teşekkürler.Zaten aklımın bir köşesinde MOH ı almak hep vardı.Dün gittim oyunu aldım.Oyun Çıktığı zaman MOH ı almayıp Black Ops. almıştım.Şimdi çok pişmanım.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.