Arkadaşlar bu oyunu şimdi yükledim oynuyorum fakat kontroller ve oynanış o kadar yerlerde ki oyunun hiç bir zevki kalmamış.Nişan almak için akla karayı seçiyorum.Brothers in arms d-day de öyle olacaktı sanırım bu vesileyle onu da oynayamıyacam.Bu oyunu pspye mouse gibi bişey takarak oynama olanağı yok değil mi? Neyse kesinlikle uzak durun derim kötü bir oyundu...
MoH'un multiplayer modu çok keyiflidir, onun dışında da berbat bir oyun değildir, alışınca kontrollere keyifli olabiliyor ama dediğin gibi singleplayer olarak bu tip 2. dünya savaşı konulu fps-tps oyunlar biraz mosue eksikliğinden keyif kaçırabilir..
Eğer ki single player oynamak istiyorsan sana bu tarz Call of Duty tavsiye ederim, auto aim ile çok daha kolay oynayabilirsin ve çok daha ayrıntılı bir oyun olduğundan daha yüksek kalitede single player tadı yakalayabilirsin..
singleplayeri pek iyi diğil multiplayeri çok ama çok zevkli oyunu oynayabilmek için el alışkanlığı lazım
call of duty hastasıyım...PSP'de de var mıydı o ya?
quote:
Orjinalden alıntı: Apocalypticboy
call of duty hastasıyım...PSP'de de var mıydı o ya?
Psp icin Call of Duty: Roads to Victory var.Medal of Honor maalesef kontroller acısından zor benimde hic hosuma gitmedi kontroller daha iyi yapılabilirdi ozellikle Psp icin Fps oyunlarında auto-aim olması gerekir