Şimdi Ara

Medal of Honor: Airborne (ÇIKTI) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.508
Cevap
0
Favori
135.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk sayfaya bak!
  • quote:

Orjinalden alıntı: sametK

ne man çıkacakmış bu oyun?

çok korktum bide sinirlenmiş gibi tavır yapmış
  • vay vay vay. çıksa da adan akıllı oyun oynasak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

İlk sayfaya bak!

pinky sormazsam içimde kalacak senin sistem ne yaw bu kadar oyuna yetiyomu bari
  • bu oyunun sistem özelliği ne olacak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: flywer

quote:

İlk sayfaya bak!

Core 2 Duo E6600, 2 GB RAM, 640 MB GF 8800 GTX, 22" Samsung 226BW, Logitech G15, Logitech G7 vs... diye gidiyor benim sistem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 22 Mayıs 2007; 9:38:42 >
  • sorması ayıp bu sistem bize kaça P A T L A R?!!!!
    quote:

quote:

quote:

İlk sayfaya bak!

Core 2 Duo E6600, 2 GB RAM, 640 MB GF 8800 GTS, 22" Samsung 226BW, Logitech G15, Logitech G7 vs... diye gidiyor benim sistem.

• quote:

Core 2 Duo E6600, 2 GB RAM, 640 MB GF 8800 GTS, 22" Samsung 226BW, Logitech G15, Logitech G7 vs... diye gidiyor benim sistem.

Eyvallah sağolasın
  • CoD4 ün moderen zamanda geçeceğini duyduktan sonra bu oyun bi umut oldu benim için (gerçi daha ikisi de çıkmadı ama)
  • quote:

Orjinalden alıntı: RedKid:.

CoD4 ün moderen zamanda geçeceğini duyduktan sonra bu oyun bi umut oldu benim için (gerçi daha ikisi de çıkmadı ama)

COD4 modern savasa gecti yakinda MOH da gecer modern savasa artik 2 dünya savas oyunlari kalmaz piyasada
  • quote:

Orjinalden alıntı: GFBurak

quote:

CoD4 ün moderen zamanda geçeceğini duyduktan sonra bu oyun bi umut oldu benim için (gerçi daha ikisi de çıkmadı ama)

COD4 modern savasa gecti yakinda MOH da gecer modern savasa artik 2 dünya savas oyunlari kalmaz piyasada

2. dünya savaşının yolları aşınmakla bitmezdaha çook 2 dünya savası oyunu çıkar

• quote:

Orjinalden alıntı: HRNclk777

quote:

Orjinalden alıntı: GFBurak

quote:

2. dünya savaşının yolları aşınmakla bitmezdaha çook 2 dünya savası oyunu çıkar

yap yap sonunda bitecek bir gün

• quote:

Orjinalden alıntı: spice boy

Alman Uçaksavarı 800 metre aşağıda ateş kusuyordu, ve ben paraşütümle bu cehennemin tam ortasına doğru sürükleniyordum. Tek bir kelime döküldü dudaklarımdan: FUBAR!

İkinci Dünya Savaşı’na ilgisi olanlar; 101th Airborne Division’ı ve de o ekip üzerine kurulu ünlü dizi “Band of Brothers”ı (Kardeşler Takımı) çok iyi bilirler. MOH:Airborne’da da Boyd Travers adlı karakterimizle 82. Hava İndirme ile beraber tehlikeden tehlikeye atılacağız. Oyunun önceki versiyonlarında eksikliğini hissettiğimiz hareket özgürlüğünün ve serbestliğin olmayışı Airborne’da giderilmiş. Oynanış, tamamen hareket serbestisi üzerine gelişiyor. Adından da anlaşılacağı gibi, oyun boyunca çoğu göreve uçaktan paraşütle atlayarak başlıyoruz. Atladıktan sonra paraşütümüze yön vererek kendimiz için en korunaklı ve operasyona en uygun bölgeye inmeye çalışıyoruz. Mevzilerin arkasına düşmeye çalışırken birden ters bir rüzgarla kendinizi Nazi siperlerinde bulursanız şaşırmayın; zaten o durumda şaşıracak kadar çok da yaşayamazsınız. Bir başka güzel yenilik ise aynı serbesti, oyundaki araçlar için de sağlanmış. EA, bu oyun için Jeep ile anlaşarak; ikinci Dünya Savaşı’nın ekol araçlarından olan Willy ve daha birçok Jeep marka arazi aracını birebir oyuna taşıma şansı bulmuş. Araçlar hem single hem de multiplayer savaşlarını iyice zenginleştirecek. Artık araçları istediğimiz gibi arazinin her yerinde sürebileceğiz. Multi oyunlarda ise bir kişi aracı sürerken diğeri 30 kalibrelik makinelinin başına geçebilecek. Kısacası bu oyun büyük ölçüde oyuncunun seçimleri üzerine kurulu; oyuna başlayacağınız yerden takip edeceğiniz taktiğe kadar her şey size kalmış. ALINTI=aral.com.tr arkadaşlar oyunun çıkış tarihi 17.11.2006. MEDAL OF HONOR AİRBONE

ben 2. dünya savasına ilgi duyanlardanım

cephedeki kardeşler filminin orjinal dvd serisini aldım
    ve belli aralıklarla izlerim
    o kadar güzel bir filmkii
    diğer oyunlardada görevlere baslarken hep paraşütle atlmayı isterdim
    bir tek oyunda sadece oyunun basında paraşütle atlanıyordu onda kendi bir yere indiriyor
    tam filmden bi sahne koymuslardi
    şimdi ise çok daha güzel olucak sanırım
    diğer görevlerdede atlanıcaksa

şu oyunların birde türkçe diyaloglarını yapsalar o kadar güzel olurki

bu arada oyun ne zaman çıkacak yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Sambora -- 6 Mayıs 2007; 17:52:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bonjovi_rocker

quote:

Orjinalden alıntı: spice boy

Alman Uçaksavarı 800 metre aşağıda ateş kusuyordu, ve ben paraşütümle bu cehennemin tam ortasına doğru sürükleniyordum. Tek bir kelime döküldü dudaklarımdan: FUBAR!

İkinci Dünya Savaşı’na ilgisi olanlar; 101th Airborne Division’ı ve de o ekip üzerine kurulu ünlü dizi “Band of Brothers”ı (Kardeşler Takımı) çok iyi bilirler. MOH:Airborne’da da Boyd Travers adlı karakterimizle 82. Hava İndirme ile beraber tehlikeden tehlikeye atılacağız. Oyunun önceki versiyonlarında eksikliğini hissettiğimiz hareket özgürlüğünün ve serbestliğin olmayışı Airborne’da giderilmiş. Oynanış, tamamen hareket serbestisi üzerine gelişiyor. Adından da anlaşılacağı gibi, oyun boyunca çoğu göreve uçaktan paraşütle atlayarak başlıyoruz. Atladıktan sonra paraşütümüze yön vererek kendimiz için en korunaklı ve operasyona en uygun bölgeye inmeye çalışıyoruz. Mevzilerin arkasına düşmeye çalışırken birden ters bir rüzgarla kendinizi Nazi siperlerinde bulursanız şaşırmayın; zaten o durumda şaşıracak kadar çok da yaşayamazsınız. Bir başka güzel yenilik ise aynı serbesti, oyundaki araçlar için de sağlanmış. EA, bu oyun için Jeep ile anlaşarak; ikinci Dünya Savaşı’nın ekol araçlarından olan Willy ve daha birçok Jeep marka arazi aracını birebir oyuna taşıma şansı bulmuş. Araçlar hem single hem de multiplayer savaşlarını iyice zenginleştirecek. Artık araçları istediğimiz gibi arazinin her yerinde sürebileceğiz. Multi oyunlarda ise bir kişi aracı sürerken diğeri 30 kalibrelik makinelinin başına geçebilecek. Kısacası bu oyun büyük ölçüde oyuncunun seçimleri üzerine kurulu; oyuna başlayacağınız yerden takip edeceğiniz taktiğe kadar her şey size kalmış. ALINTI=aral.com.tr arkadaşlar oyunun çıkış tarihi 17.11.2006. MEDAL OF HONOR AİRBONE

ben 2. dünya savasına ilgi duyanlardanım

cephedeki kardeşler filminin orjinal dvd serisini aldım
    ve belli aralıklarla izlerim
    o kadar güzel bir filmkii
    diğer oyunlardada görevlere baslarken hep paraşütle atlmayı isterdim
    bir tek oyunda sadece oyunun basında paraşütle atlanıyordu onda kendi bir yere indiriyor
    tam filmden bi sahne koymuslardi
    şimdi ise çok daha güzel olucak sanırım
    diğer görevlerdede atlanıcaksa

şu oyunların birde türkçe diyaloglarını yapsalar o kadar güzel olurki

bu arada oyun ne zaman çıkacak yahu

28 AGUSTOS

• süper bi oyunnnnnnnnnnnnnn
  • DİRECTX 11 FOREVER
    kartlar piyasada
    pinky senin kart zamanı doldu hemen al
  • quote:

Orjinalden alıntı: meydey45

DİRECTX 11 FOREVER
    kartlar piyasada
    pinky senin kart zamanı doldu hemen al
    Git saçmalayacak başka bir yer bul!
  • vaww..sistem yakıyor...monitör dehşet hoşuma gitti..ona süper bi xbox360 gider bee..

bence Logitech G15 oyun için pek ideal değil.....çok janjanlııı..

quote:

quote:

quote:

İlk sayfaya bak!

• Çok süper ya.Görüntülere bakın kal geldi...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.