Bildirim
mecidiyeköy-şişli spor salonu tavsitesi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ben eskiden mc power a gidiyordum tavsiye ederim hocasida bilgilidir ve iyi yardimci olur. Mkoy de merkez camiinin orada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mc power bence imkanlarına göre çok pahalı -
Jatomi Trump
quote:
Orijinalden alıntı: Krone
Jatomi Trump
Ücret 200 altında mıdır? -
quote:
Orijinalden alıntı: umix353
quote:
Jatomi Trump
Ücret 200 altında mıdır?
Yıllık olursa o kadar fazla olacağını sanmam. Ben gitmiyorum bize yakın olduğu için söyledim. Kullanıp memnun kalan arkadaşlarım da var.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: umix353
quote:
Jatomi Trump
Ücret 200 altında mıdır?
Yıllık olursa o kadar fazla olacağını sanmam. Ben gitmiyorum bize yakın olduğu için söyledim. Kullanıp memnun kalan arkadaşlarım da var.
Ben 200 tl nin altında olduğunu tahmin etmiyorum hocam. Birde onlarda genelde geleceğin günleri belirlemezsen yok megaydı ultraydı üyelik zımbırtıları var . Yinede tavsiye
için teşekkürler
-
Profilo njoya bak pesin aliyorlar imkanlari iyi havuzu falan + aylik 80 90 liraya geliyor
Ben jatomiye demirorende gidiyorm acikcasi yillik 1300 lira odedim. Pasaport uyelik alirsan ki bununla bicok jatomiye ve trumpa da girebiliyorsun 1500 liraydi. Yanlizca trump dusunursen 1300 falan olacagini tahmin ediyirum yillik. Aancak cok kalabalik oluyomus diye duydum.
quote:
Orijinalden alıntı: SemihCebraiL
Profilo njoya bak pesin aliyorlar imkanlari iyi havuzu falan + aylik 80 90 liraya geliyor
Aylık 80-90 olduğuna emin misiniz? -
ben ogrenciyim pesin verdim aylik 80liraya geliyor ve eminim :)
quote:
Orijinalden alıntı: SemihCebraiL
ben ogrenciyim pesin verdim aylik 80liraya geliyor ve eminim :)
Njoy 6 aylık üyelik yapmak istedim 150 tl ye falan geliyor. var mı başka bir tavsiyesi olan
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X