Bildirim
Mech Quest (Bilgilendirme)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Çok güzel rehberlik yapmışsın bravoo Ya ne Adamlar oyunun hackini çıkarttmışlar
-
oynun linki falan hak getire tabi abi bisiler yazsaniza :D -
www.mechquest.com ayrıca biz namusumuzla kasalım -
sıkıldım yaw :D -
mechquestin 1.siyim
4 lvlım -
5-6 lvllar var -
5 olldum beni geçebilen yok dhde oyunda bilmem -
hep bu gmi demi geçiyo -
@wandy
hep gemide geçmiyor soluna city diye bir yer var oraya incez herhalde , soluna city i yapiyolar o yüzden suana kadar gemide geciyor olabilir.
@kazoomlyer
ben 8 levelim 1526 gold um var en alltaki silah haric hepsini aldim biraz para kasinca onuda alicam..
Arkadaşlar Eger kask alirsaniz K le başlayanı alın cünkü vurusunuza +1 hit ekliyor mesela bir silahla 9 vurdunuz + 1 ekler 10 olur. -
nası yaw ben 4 lwl duruyom sen nası oluyon lwl 8 waryo -
adam trainer dan ya da el emeği ile kasmıştır olmuştur -
Arkadaşlar trainerdan admin panele girip soluna city i gördüm hatta deneme testien girdim ama bişey olamadım daha çıkmamış çünkü deneme testinde 2 tane robot öldürüyoruz. Şehir gayet güzel hazırlanmış oynanıyor. Bayağı quest var ve açıcaklar herhalde yakında -
@legolasarrow
dogru söylüyorsun el emeği ile kastım aşağıda 2 tane kasma yöntemini de yazdım. bir kaç yöntem bulursam topic açarım.
Bak bir tane kapı varya geminin kapısı o kapının yanında oyun makineleri var bir tane Arcade game var oynanabilen Random diye bisi var onu seç
bir tane iri yarı robot var bir eli makinalı diğerinden ateş püskürtüyor iyi silahlarını tak onu yenmeye çalış hep kazanırsan 100 credits 10 exp veriyor ben
onu yene yene 8 levl oldum
bu arada arkadaşlar geminin en başına gidin gemiyi süren adam var onun yanına gidip konusun en alltaki secenegi secin bir yazi cikcak yine tek bir secenek var onu seçin gemiyi siz sürcekseniz gök taşları var onları mouse ile ateş ederek kırın 50 score yaparsanız 100 credits veriyor sans a yaptim bir kere daha yapamadim.
edit.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hail Hydra -- 5 Ekim 2007; 19:51:35 >
-
lego dalma gecme bende lwl 4 gecmek için 9999999999 böyle bişey exp gerek -
@WARYO
8650 goldum var bütün silahları aldım bu arada daha soluna city açılmadı yarına işallah bu arada trainer biliormusun -
quote:
Orjinalden alıntı: sefer_101
lego dalma gecme bende lwl 4 gecmek için 9999999999 böyle bişey exp gerek
eğer oyunda 1 den fazla karakter açtıysan nedense hata verip exp yükselmiyor aynısı bende oldu ingilizcem olsa adminlere bildiririm email adresi koymuşlar bug varsa bildirin diye. bana aynısı oldu 2 level karakteri silip yeni açtım..
eğer nedeni bu değilse bilemiyorum.. -
waryo ıdni verirmisin -
bende tranier var isteyen mesaj atsın atarım -
quote:
Orjinalden alıntı: kazoomlyer
waryo ıdni verirmisin
id ne ? ve ne işe yarıyor.
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X