Şimdi Ara

Mech Quest (Bilgilendirme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyun yeni açıldığı için para çok geliyo ex az geliyo onun için hep para biriktirin

• Çok güzel rehberlik yapmışsın bravooYa ne Adamlar oyunun hackini çıkarttmışlar
  • oynun linki falan hak getire tabi abi bisiler yazsaniza :D
  • www.mechquest.com ayrıca biz namusumuzla kasalım
  • sıkıldım yaw :D
  • mechquestin 1.siyim

4 lvlım
  • 5-6 lvllar var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battle mage resmi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 5 olldum beni geçebilen yok dhde oyunda bilmem
  • hep bu gmi demi geçiyo
  • @wandy

hep gemide geçmiyor soluna city diye bir yer var oraya incez herhalde , soluna city i yapiyolar o yüzden suana kadar gemide geciyor olabilir.

@kazoomlyer

ben 8 levelim 1526 gold um var en alltaki silah haric hepsini aldim biraz para kasinca onuda alicam..

Arkadaşlar Eger kask alirsaniz K le başlayanı alın cünkü vurusunuza +1 hit ekliyor mesela bir silahla 9 vurdunuz + 1 ekler 10 olur.
  • nası yaw ben 4 lwl duruyom sen nası oluyon lwl 8 waryo
  • adam trainer dan ya da el emeği ile kasmıştır olmuştur
  • Arkadaşlar trainerdan admin panele girip soluna city i gördüm hatta deneme testien girdim ama bişey olamadım daha çıkmamış çünkü deneme testinde 2 tane robot öldürüyoruz. Şehir gayet güzel hazırlanmış oynanıyor. Bayağı quest var ve açıcaklar herhalde yakında
  • @legolasarrow

dogru söylüyorsun el emeği ile kastım aşağıda 2 tane kasma yöntemini de yazdım. bir kaç yöntem bulursam topic açarım.

Bak bir tane kapı varya geminin kapısı o kapının yanında oyun makineleri var bir tane Arcade game var oynanabilen Random diye bisi var onu seç

bir tane iri yarı robot var bir eli makinalı diğerinden ateş püskürtüyor iyi silahlarını tak onu yenmeye çalış hep kazanırsan 100 credits 10 exp veriyor ben

onu yene yene 8 levl oldum

bu arada arkadaşlar geminin en başına gidin gemiyi süren adam var onun yanına gidip konusun en alltaki secenegi secin bir yazi cikcak yine tek bir secenek var onu seçin gemiyi siz sürcekseniz gök taşları var onları mouse ile ateş ederek kırın 50 score yaparsanız 100 credits veriyor sans a yaptim bir kere daha yapamadim.

edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hail Hydra -- 5 Ekim 2007; 19:51:35 >

• lego dalma gecme bende lwl 4 gecmek için 9999999999 böyle bişey exp gerek
  • @WARYO

8650 goldum var bütün silahları aldım bu arada daha soluna city açılmadı yarına işallah bu arada trainer biliormusun
  • quote:

Orjinalden alıntı: sefer_101

lego dalma gecme bende lwl 4 gecmek için 9999999999 böyle bişey exp gerek

eğer oyunda 1 den fazla karakter açtıysan nedense hata verip exp yükselmiyor aynısı bende oldu ingilizcem olsa adminlere bildiririm email adresi koymuşlar bug varsa bildirin diye. bana aynısı oldu 2 level karakteri silip yeni açtım..

eğer nedeni bu değilse bilemiyorum..
  • waryo ıdni verirmisin
  • bende tranier var isteyen mesaj atsın atarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kazoomlyer

waryo ıdni verirmisin

id ne ? ve ne işe yarıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.