Bildirim
Meb tyt denemesi 1
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
türkçeyi kaç dk da çözüyorsunuz hocam bence yetişmesi en zor sınav 345 feni full paragraf matı full yorum daha beterine rastlamadım daha mebin tyt sinide çözdüm -
Hocam 345 in soru tipine alistigimdan midir bilmiyorum turkce 35 40 dakikada bitiyor genelde sosyal+fen 35 dakika kalan süreyi de matematik ve boslara veriyorum yetisiyor ama meb denemesinde turkceyi ve fende cok yavastım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jnothsnow -- 13 Haziran 2018; 12:39:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sosyal + mat 35dk mı hocam 345ten bir 1saat fln arttırıyorsunuz sanırım -
hocam netlerini yazar mısın -
Fen hocam fen kusura bakma
hocam netlerini yazar mısın
345 in neresi en zor yetişen sınav hocam 35 40 dk artıyordu abartma çözüm 3d falan tokatlar geçer zaman açısından piyasada en kolay yetişen deneme nerdeyse 345
hocam valla 345 mat benim kafamı patlatıyor çözüm fln da çödüm ama sos fen tr nerdeyse hep aynı süreyi alıyordu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X