arkadaşlar kardeşim bu sene teog denilen saçma sistemle buradaki kötü bir liseye yerleşti.Bizde onu Çanakkaledeki özel sağlık meslek lisesine yazdırdık.Devlet özel okullar için teşvik veriyordu.1. teşvike yetişemedik ama 2. teşvike başvurduk kabul edilmesini bekliyoruz.Kardeşim hala kötü lisede kaydı gözüküyor ve özel okula kaydettirmek için devlet teşvikinin açıklanmasını bekliyoruz.Daha sonra nakil işlemleri için başvuruda bulunacağız. bugünse MEB yine bir duyuru yayınlamış:
"Millî Eğitim Bakanlığı Orta Öğretime Geçiş Uygulaması kapsamında nakil başvurusu olan ve 23 Eylül 2014 Salı günü 17:00’ye kadar nakil başvurusunda bulunan 9. Sınıf öğrencilerin kabul işlemleri Salı günü 17:00’dan sonra yapılacak ve aynı gün içerisinde ilan edilecektir. Devam eden nakil başvuruları Çarşamba ve Perşembe günleri, talepleri de 26 Eylül Cuma günü kabul işlemleri yapılacak ve ilan edilecektir." şöyle bir duyuru yapmış.Burada ne anlatılak isteniyor bana anlatır mısınız?Çünkü ben hiç birşey anlamadım. Lütfen yardımcı olun.