Şimdi Ara

Meb Engelini Aşmak (bilgisayardan) Bulabileceğiniz Tek Yol!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
14.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben bir anadolu lisesinde öğrenciyim. Ve okulda bilgisayar uzmanıyım desem yeridir. Formatör gelmeden önce neredeyise bütün pc ve internet işlerini bana yaptırırlardı.

Neyse konuya gelelim. Bir gün müdür bey bir web tasarım yarışması olduğunu ve katılmamı istediğini söyledi. Bende kabul etti. Artık boş derslerde izin alıp bilgisayar odasında çalışıyordum. Daha doğrusu çalışmaya çalışıyordum çünkü mebin engeli yüzünden kaynakları vb. temin edemiyordum. Ve bir gün akşama kadar uğraştım ve bir yol buldum. Bu yolu benim gibi zor durumda kalanlar için püylaşıyorum. Lütfen facebook, twitter gibi sitelere pc den girmeyin. İlla girecekseniz telefonunuzu puffin browseri indirebilirsiniz.

Programın adı Web freer. Link vermeyeceğim. Google' dan bulun. Program secure https proxy eklentisi entegre edilmiş bir chromium tarayıcıdır.

Yapamayan var ise bloğumda resimlerle detaylı şekilde açıkladım. blog: sonbilge.blogspot.com

BU BİR REKLAM OLSAYDI PROGRAMİI BUURDA PAYLAYŞMAZ DİREK BLOĞMUN LİNKİNİ VERİRDİM. Moderatörlerden ricam reklam olarak görüyorlarsa bloğumun linkini silin konuyu değil.

Teşekkürler.

• Sadece MEB Firewall engelini mi aşıyor bu Fortiguard engellerini aynı yöntemle aşmak mümkün mü ?

Not: Henüz denemedim evde güvenli bir taramadan iyi bir sonuç alırsam deniyeceğim

Orijinalden alıntı: Jesse-Pinkman

Sadece MEB Firewall engelini mi aşıyor bu Fortiguard engellerini aynı yöntemle aşmak mümkün mü ?

Not: Henüz denemedim evde güvenli bir taramadan iyi bir sonuç alırsam deniyeceğim

Fortiguard engeliyle denemedim bir şey söyleyemem hocam kusura bakmayın. Deneyip yorum yazarsanız diğer üyelerde faydalanır.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: gultekin05

Denedim, çalışmadı. Hatta hiç bir sayfayı açmadı. Google dahil. ;)

Tekrar deneyin hocam. Ben girebiliyorum. Arada proxy sunucusu hata verebiliyor.

Orijinalden alıntı: Fanuel Mernandes

quote:

bende de çalışmadı ↓
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lodos denizcisi

quote:

quote:

bende de çalışmadı ↓

Allah allah ben de neden çalışıyor 2-3 okulda 5-10 bilgisayarda denedim çalışıyor. Sizin bilgisayarlarda ayrı bir koruma falan olabilir mi?
  • İlk başta kurduğumda hiç bir sayfayı açmıyordu. Daha sonra yine denedim farklı bir zamanda, bu sefer de yeni versiyon mevcut dedi onu indirip kurdum çalıştı. Ancak fazlaca yavaş ve sanırım Flash desteği yok?
    Yine de mükemmel tabii ki. Teşekkürler

İlk başta kurduğumda hiç bir sayfayı açmıyordu. Daha sonra yine denedim farklı bir zamanda, bu sefer de yeni versiyon mevcut dedi onu indirip kurdum çalıştı. Ancak fazlaca yavaş ve sanırım Flash desteği yok?
    Yine de mükemmel tabii ki. Teşekkürler

Ne demek hocam ben faydalandım insanlar da faydalansın.

Flash desteği yeni versiyonu kurduktan sonra manuel olarak kurulunca oluyor. Ben çok rahat youtube, facebook vb. yerlerden video izleyebiliyorum.
  • Aynen aynen. Dediğin gibi yaptım ben de zaten ve çok da güzel oldu. Biraz araştırınca reklamları da kaldirabiliyorsun, idm eklentisini de kurabiliyorsun. Velhasıl; açık kaynak kod oldukça bu dünyada, insanların sırtı yere gelmez. Sadece, Mac OS için mevcut mudur ya da alternatifi var mıdır araştırmak lâzım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gultekin05 -- 16 Mayıs 2014; 18:10:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Aynen aynen. Dediğin gibi yaptım ben de zaten ve çok da güzel oldu. Biraz araştırınca reklamları da kaldirabiliyorsun, idm eklentisini de kurabiliyorsun. Velhasıl; açık kaynak kod oldukça bu dünyada, insanların sırtı yere gelmez. Sadece, Mac OS için mevcut mudur ya da alternatifi var mıdır araştırmak lâzım..

Okulun hışır tüplü ekranlı bilgisayarlarında mac os olmadığından aramamıştım :D ama araştırılsa elbet bulunur :D android için puffin, windows için web freer varsa linux yada mac os için de mutlaka vardır. bulursam paylaşırım tabiki.
  • Bunun için farklı yöntemler de var. Örneğin chrome için Zenmate yada direk sistemde çalışan bir program UltraSoft. Ve benzeri programlar ile aşılabilir. Tabi kullanılan proxylerin ne kadar güvenli olduğu yada hız düzeylerinin de bir önemi var illaki.

Ayrıca bir bilgi; akıllı tahtalarda yada okula gönderilen yasaklı internetlerde youtube'ahttps://youtube.com/ şeklinde giriş yapıldığında başarılı olunuyor. SSL kısmına engelleme yapılmamış yada unutulmuş. :)

"Ey Türk; üstte gök çökmedikçe, altta yer delinmedikçe,
    Senin ilini ve töreni kim bozabilir. Titre ve kendine dön."
  • Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: Rhymestein

Bunun için farklı yöntemler de var. Örneğin chrome için Zenmate yada direk sistemde çalışan bir program UltraSoft. Ve benzeri programlar ile aşılabilir. Tabi kullanılan proxylerin ne kadar güvenli olduğu yada hız düzeylerinin de bir önemi var illaki.

Ayrıca bir bilgi; akıllı tahtalarda yada okula gönderilen yasaklı internetlerde youtube'ahttps://youtube.com/ şeklinde giriş yapıldığında başarılı olunuyor. SSL kısmına engelleme yapılmamış yada unutulmuş. :)

Hocam zenmate vs eklentiler çalışmıyor. Ultrasurf da çalıştıramadım ben önceden çalışıyordu onuda kapattılar. HttpS açığıda kapatılalı çok oldu diye biliyorum.

• quote:

quote:

Bunun için farklı yöntemler de var. Örneğin chrome için Zenmate yada direk sistemde çalışan bir program UltraSoft. Ve benzeri programlar ile aşılabilir. Tabi kullanılan proxylerin ne kadar güvenli olduğu yada hız düzeylerinin de bir önemi var illaki.

Hocam zenmate vs eklentiler çalışmıyor. Ultrasurf da çalıştıramadım ben önceden çalışıyordu onuda kapattılar. HttpS açığıda kapatılalı çok oldu diye biliyorum.

Valla şöyle bir şey, zenmate'i kullanabilmek için mail adresi istediğinde giriyordum fakat mail sunucusuna bağlantı yapamıyordu. Ben de Ultrasoft'u kurdum, mail'i etkinleştirdikten sonra zenmate'i kullanmaya başladık hala da kullanıyoruz. Ayrıca https aynı şekilde duruyor, bir değişiklik olmadı. Eğer https ile girmiyorsa;https://www.youtube.com/?gl=TR bu adrese girmeyi deneyin. Yada aşağıdaki resimdeki gibi Google anasayfaya girdikten sonra sağ üst köşede bulunan butona tıklayın ve Youtube'a tıklayın, girmesi gerekiyor.

"Ey Türk; üstte gök çökmedikçe, altta yer delinmedikçe,
    Senin ilini ve töreni kim bozabilir. Titre ve kendine dön."

• çok teşekkürler yarın okulda deniyeceğim inşallah olur
    işlemci:AMD FX X6 6300 4.2 GHZ
    ekran kartı:asus 1050 ti phoenix 4 gb
  • yarışma ney bizde katılalım

quote:

quote:

Valla şöyle bir şey, zenmate'i kullanabilmek için mail adresi istediğinde giriyordum fakat mail sunucusuna bağlantı yapamıyordu. Ben de Ultrasoft'u kurdum, mail'i etkinleştirdikten sonra zenmate'i kullanmaya başladık hala da kullanıyoruz. Ayrıca https aynı şekilde duruyor, bir değişiklik olmadı. Eğer https ile girmiyorsa;https://www.youtube.com/?gl=TR bu adrese girmeyi deneyin. Yada aşağıdaki resimdeki gibi Google anasayfaya girdikten sonra sağ üst köşede bulunan butona tıklayın ve Youtube'a tıklayın, girmesi gerekiyor.

Valla bilmiyorum hocam bizim okulda ultrasurf hiç bir bilgisayarda çalıştıramadım. Eklentileri kuruyorsun fakat eklentinin kullanacağı sisteme bağlanmadığından işe yaramıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.