Bildirim
Mean Streets of Gadgetzan (9. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Mana geode , velens chosen vb kartlarla kullanılmasa bile erken oyuna oynayan destelerin çok canını sıkacak, priest bu sezon gümbür gümbür, goldu decklere harcamıştım artık biriktirmek için ikna oldum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
totem golem daha gitmeyecek ona karşı güçsüz kalıyor ve tabi ki frostbolt, win axe vs. yine de 2017 priest yılı olacak gibi
-
Hangi kartlar içün priest yılı olur sizce
Velens chosen gelmedikçe o kart iş yapmaz.Spirit claws adındaki karttan bahsetmeye gerek yok.
Hocam bence almayın, tl ile 104 lira 40 pack, dolar ile pre purchase 50 dolar 50 pack. Çıksın direkt alırsınız daha mantıklı gibi.
Priest için daha iyi bir early minion alternatifiniz varsa dinliyorum
Jade Golem başlı başına ayrı bir mekanik çıktı
İlk summonlanan Jade Golem 1 mana 1/1, sonraki 2 mana 2/2, 3 mana 3/3...vs şeklinde 10 manaya kadar gidiyor. 10 manadan sonra ise mana değeri sabit kalmak şartıyla statları artmaya devam ediyor.
-
Druid/Shaman/Rogue
-
-
Sınıflara paylaştırılmış Legendary sistemi henüz bu paketle gelecek ki doğru anladınız. Misal bu kartı (Aya Blackpaw) sadece Druid/Shaman/Rogue kullanabilecek. -
Jade Golem tanıtım görselinde 30/30'lara kadar çıkabildiğine göre, Expansion'ın tanıtılmayan kalan kartları yoğunlukla bunun üzerine olacak gibi.
-
Evet, en başından böyle bir eğilim var. Brann çok ön plana çıkacak diye de sohbetler geçti; Nisan sonrası meta komple değişir. -
Embrace the Shadow + Hozen healer = destroy a any minions -
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurr84
Embrace the Shadow + Hozen healer = destroy a any minions
Dediginiz her zaman olmaz. Eksik hp kadar heal vericek. Bu dmg almamamis veya az dmg almis minionlarda pek fazla etkisi olmuyor.
Hozen healer arena disinda pek kullanilmaz.
Jade bufflayan kartların çizimleri çok itici değil mi
quote:
Orijinalden alıntı: 3qzotix
quote:
Dediginiz her zaman olmaz. Eksik hp kadar heal vericek. Bu dmg almamamis veya az dmg almis minionlarda pek fazla etkisi olmuyor.
Soulpriest ya da Embrace the Shadow ile Reno oynadığında yanlış hatırlamıyorsam 30 vuruyordu direkt, eğer ben yanlış hatırlamıyorsam bunda da aynısı olur, direkt öldürür. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hz Carrier
quote:
quote:
Soulpriest ya da Embrace the Shadow ile Reno oynadığında yanlış hatırlamıyorsam 30 vuruyordu direkt, eğer ben yanlış hatırlamıyorsam bunda da aynısı olur, direkt öldürür.
Ewet direk öldürür renoda aynısı oldu 18hpde attı rakip yerde soulpriest varken patladı olayı çözmem bi gün sürdü yerde 4 minion vardı ilk başta priest aklıma gelmedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hz Carrier
quote:
quote:
Soulpriest ya da Embrace the Shadow ile Reno oynadığında yanlış hatırlamıyorsam 30 vuruyordu direkt, eğer ben yanlış hatırlamıyorsam bunda da aynısı olur, direkt öldürür.
Ek olarak shamandaki ancestral healing kartını auchenai ile kullanırsanız direk öldürüyor.
-
Bu kartları görünce yine prieste acıdım ezilecez yine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X