Şimdi Ara

MD Portal vJunior | Test Edecek Serverlar.. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
24.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MD portal şu an benim serverımda... daha eksikleri var geliştiriliomu bi bilgim yok ama güzel bir portal olduğu belli zaten :)
    Muweb den kat kat daha kaliteli bi script!
  • quote:

Orjinalden alıntı: yegpc

MD portal şu an benim serverımda... daha eksikleri var geliştiriliomu bi bilgim yok ama güzel bir portal olduğu belli zaten :)
    Muweb den kat kat daha kaliteli bi script!

Eksikleri Tamamlanıyor Portal geliştiriliyor..Ayrıca dagıtılacagı zaman tema deqişikliqi olacaktir..
  • Ayrıca Neden Değiştir Butonu çalışmıyor ??
  • Yaptıgınız İslerde Umarım Basarılı Olursunuz.Sizi Destekleyen Oldugu Kadarda Karsınızda Olanlarda Olucaktır Muhakkat.Bu Arada Silinen Post'lara Baktimda Bi Cogu Gereksiz.Ha Vaziyet Su Hali Almasin Bize Hep İyi Soylensin,Arkadaslar Bir Sey Ortaya Sunarken Elestrilere Acik Olun.İyi Veya Kotu Birakin Elestirsinler.Gereksiz Konusanlarda Olmus; Bu Kisilerin Kalite Ve Zeka Seviyesini Aciklamama Gerek Yok Siz Benden Daha İyi Zaten Biliyorsunuz.Benim Editleyim % 85 Turkce Yaptigim Bir Clienti Kullanipta Bunun Uzerine Bana Tesekkur Yerine Kufur Eden İnsanlar Buralarda Atip Tutuyorlar,Tekrar Soyluyorum TAKMAYIN.Ama İsinizi Yaparkende Durust ve Secici Olun.Umarim Derdimi Anlatmayi Basarmisimdir.Ayrica Konu Kirlenecek Diye Bir Sıkıntınız Olmasin Yeni Konu Acar Telafi Ederiz.Ne Diim,ALLAH Utandırmasin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xoßi

Yaptıgınız İslerde Umarım Basarılı Olursunuz.Sizi Destekleyen Oldugu Kadarda Karsınızda Olanlarda Olucaktır Muhakkat.Bu Arada Silinen Post'lara Baktimda Bi Cogu Gereksiz.Ha Vaziyet Su Hali Almasin Bize Hep İyi Soylensin,Arkadaslar Bir Sey Ortaya Sunarken Elestrilere Acik Olun.İyi Veya Kotu Birakin Elestirsinler.Gereksiz Konusanlarda Olmus; Bu Kisilerin Kalite Ve Zeka Seviyesini Aciklamama Gerek Yok Siz Benden Daha İyi Zaten Biliyorsunuz.Benim Editleyim % 85 Turkce Yaptigim Bir Clienti Kullanipta Bunun Uzerine Bana Tesekkur Yerine Kufur Eden İnsanlar Buralarda Atip Tutuyorlar,Tekrar Soyluyorum TAKMAYIN.Ama İsinizi Yaparkende Durust ve Secici Olun.Umarim Derdimi Anlatmayi Basarmisimdir.Ayrica Konu Kirlenecek Diye Bir Sıkıntınız Olmasin Yeni Konu Acar Telafi Ederiz.Ne Diim,ALLAH Utandırmasin.

Aynen...Yanlış Anlamayın Ama Biraz Gecikmedimi PortaL??

• quote:

Yaptıgınız İslerde Umarım Basarılı Olursunuz.Sizi Destekleyen Oldugu Kadarda Karsınızda Olanlarda Olucaktır Muhakkat.Bu Arada Silinen Post'lara Baktimda Bi Cogu Gereksiz.Ha Vaziyet Su Hali Almasin Bize Hep İyi Soylensin,Arkadaslar Bir Sey Ortaya Sunarken Elestrilere Acik Olun.İyi Veya Kotu Birakin Elestirsinler.Gereksiz Konusanlarda Olmus; Bu Kisilerin Kalite Ve Zeka Seviyesini Aciklamama Gerek Yok Siz Benden Daha İyi Zaten Biliyorsunuz.Benim Editleyim % 85 Turkce Yaptigim Bir Clienti Kullanipta Bunun Uzerine Bana Tesekkur Yerine Kufur Eden İnsanlar Buralarda Atip Tutuyorlar,Tekrar Soyluyorum TAKMAYIN.Ama İsinizi Yaparkende Durust ve Secici Olun.Umarim Derdimi Anlatmayi Basarmisimdir.Ayrica Konu Kirlenecek Diye Bir Sıkıntınız Olmasin Yeni Konu Acar Telafi Ederiz.Ne Diim,ALLAH Utandırmasin.

Katılıyorum Erhan abi.Sen burda yokken daha neler oldu bilsen dudağın uçuklar yani o kadar söyleyim
    Yabancılara yalvarıp birşeyler öğrenip gelip burada hava atmaya çalışanlar, küfür dolu mesajlar, fake hesaplar, adminlere ne yalanlar uydurup bölümdekileri kötü gösterenler ve sonra foyaları ortaya çıkıp banlanıp gidenler... daha aklıma gelen çok şey varda boşver.

Ama artık kapı gibi Xoßi var

• Ceza - Fark Var
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Ceza - Fark Var

• hayırlı olsun inşallah uzun ömürlü bir server olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: YoungAnıL

hayırlı olsun inşallah uzun ömürlü bir server olur

Konuyu tekrar oku istersen
  • quote:

Orjinalden alıntı: c!hat
    quote:

SaoLasın abi

Portal gecikti evet ama şuanda eksiklerini gideriyorum ve yeni tema yapıyorum bittiqi zmn Yeni konu açıp Link vericem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |ReSo| -- 28 Mart 2009; 6:22:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: |ReSo|

quote:

Orjinalden alıntı: c!hat
    quote:

SaoLasın abi

Portal gecikti evet ama şuanda eksiklerini gideriyorum ve yeni tema yapıyorum bittiqi zmn Yeni konu açıp Link vericem

OO SupeR PORTALİN MuWeb Ten Cok Daha Kaliteli Oldugunu BiliyoruM....Ama Yaninda DiL Paketi Olacakmi Yane İsteyen Administrator İngilizce Yapabilecekmi???

• PortaL Türkçe ama isteyen olursa ingilizcede yaparz :)
  • Konu Dışına Çıkmayalım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExtReme1®

Konu Dışına Çıkmayalım..

pardon ?
  • c!hat ve |HaGi| ye gönderdikleri mesajlardan dolayı söyledim. Temizlik yaptığım için sanki direk sana demişim gibi gözüküyor.

Onlar ne demek istediğimi anladılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExtReme1®

c!hat ve |HaGi| ye gönderdikleri mesajlardan dolayı söyledim. Temizlik yaptığım için sanki direk sana demişim gibi gözüküyor.

Onlar ne demek istediğimi anladılar.

Tmm anLadım dediqin gibi msjlari sildiqin içn göremedim postlarada baktım sorun yok bu neye dio diom bnde
  • Yaw K.bakmayin Coluk Cocuga Uydum Sorry :S
  • Bende istiyorum..
    Kuş dilinde olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: KarizmA

Bende istiyorum..
    Kuş dilinde olsun

yapcam ben sana sen dur bekle az daha 99 dilde olcak
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.