Şimdi Ara

McGregor maçın oyuncusu seçilmiş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tekne Kazıntısı

    bu fail uzaylı olmadığını bizim gibi sıradan vatandaş olduğunu kanıtladı

    üzülme

    Uzaylı ne alaka ?
    _____________________________

  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnrbK

    quote:

    Orijinalden alıntı: Tekne Kazıntısı

    bu fail uzaylı olmadığını bizim gibi sıradan vatandaş olduğunu kanıtladı

    üzülme

    Uzaylı ne alaka ?

    şimdi dünyada birçok galaksi s3 ve güneş sistemi var ya, hah işte bu yüzden buluşma mekanı olarak izmir ve balıkesirde hep saat kulesi seçilir. ben de saat kulesinde kimseyi beklemedim demiyorum
    _____________________________





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tekne Kazıntısı

    quote:

    Orijinalden alıntı: OnrbK

    quote:

    Orijinalden alıntı: Tekne Kazıntısı

    bu fail uzaylı olmadığını bizim gibi sıradan vatandaş olduğunu kanıtladı

    üzülme

    Uzaylı ne alaka ?

    şimdi dünyada birçok galaksi s3 ve güneş sistemi var ya, hah işte bu yüzden buluşma mekanı olarak izmir ve balıkesirde hep saat kulesi seçilir. ben de saat kulesinde kimseyi beklemedim demiyorum

    Mangal İçin Nefis Tarifler

    Sayfa 1 / 4
    Bu yaz mutfaktan dışarı çık ve arkadaşların için bahçede güzel bir barbekü partisi ver.

    Kırmızı et pişirme yöntemi!

    Elinde kalın bir et varsa altını yuvarlak, üstünüde ortasında göz gibi kemik olacak şekilde kesersen yağları elemiş olursun. Üst bölgeden kontrfile çıkartabilirsin. Yan bölgelerde yer alan etlerde iyi tercihler arasındadır. Izgaraya koymadan önce etleri 12 saat önceden marineye yatırmak işini kolaylaştırır. İyi bir marine, biraz asidik malzemeler biraz da tatlandırıcı sıvılardan (soya sosu, meyve suyu, biraz veya şarap artı hardal ve baharatlar) oluşur. Et harlı ateşte pişmeli ve kan damlacıkları akmaya başladığı anda diğer yüze çevirmelisin ve böylece eti mükemmel bir şekilde pişirmiş olursun. Etleri pişirirken üstüne kesinlikle bastırmamalısın. Termometre kullanmak herzaman en sağlıklı sonucu verir. Kıyma için en güvenilir ısı 70, orta, az pişmiş bir et için de 63 derecedir.

    Yoğurtla marine edilmiş sığır filetosu

    125 gr az yağlı sade yoğurt
    60 gr maydanoz
    1 yemek kaşığı limon suyu
    1/2 yemek kaşığı paprika
    1 diş sarımsak, kıyılmış
    Tuz
    2 fileto et(12-150 gr)
    30 gr az yağlı mayonez

    1. Et ve mayonez haricindeki bütün malzemeleri bir kasede iyice karıştır. Sonra bunu ikiye böl.

    2. Plastik bir torbanın içine karışımı döküp eti içine at. Her yerini iyice kapladıktan sonra bir gece buzdolabında beklet. İkinci karışıma mayonez ekleyip onu da dolaba kaldır.

    3. Harlı ateşte bir kez çevirerek etleri pişir. Sosu üzerine dök ve servis yap.
    _____________________________





  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnrbK

    quote:

    Orijinalden alıntı: Tekne Kazıntısı

    quote:

    Orijinalden alıntı: OnrbK

    quote:

    Orijinalden alıntı: Tekne Kazıntısı

    bu fail uzaylı olmadığını bizim gibi sıradan vatandaş olduğunu kanıtladı

    üzülme

    Uzaylı ne alaka ?

    şimdi dünyada birçok galaksi s3 ve güneş sistemi var ya, hah işte bu yüzden buluşma mekanı olarak izmir ve balıkesirde hep saat kulesi seçilir. ben de saat kulesinde kimseyi beklemedim demiyorum

    Mangal İçin Nefis Tarifler

    Sayfa 1 / 4
    Bu yaz mutfaktan dışarı çık ve arkadaşların için bahçede güzel bir barbekü partisi ver.

    Kırmızı et pişirme yöntemi!

    Elinde kalın bir et varsa altını yuvarlak, üstünüde ortasında göz gibi kemik olacak şekilde kesersen yağları elemiş olursun. Üst bölgeden kontrfile çıkartabilirsin. Yan bölgelerde yer alan etlerde iyi tercihler arasındadır. Izgaraya koymadan önce etleri 12 saat önceden marineye yatırmak işini kolaylaştırır. İyi bir marine, biraz asidik malzemeler biraz da tatlandırıcı sıvılardan (soya sosu, meyve suyu, biraz veya şarap artı hardal ve baharatlar) oluşur. Et harlı ateşte pişmeli ve kan damlacıkları akmaya başladığı anda diğer yüze çevirmelisin ve böylece eti mükemmel bir şekilde pişirmiş olursun. Etleri pişirirken üstüne kesinlikle bastırmamalısın. Termometre kullanmak herzaman en sağlıklı sonucu verir. Kıyma için en güvenilir ısı 70, orta, az pişmiş bir et için de 63 derecedir.

    Yoğurtla marine edilmiş sığır filetosu

    125 gr az yağlı sade yoğurt
    60 gr maydanoz
    1 yemek kaşığı limon suyu
    1/2 yemek kaşığı paprika
    1 diş sarımsak, kıyılmış
    Tuz
    2 fileto et(12-150 gr)
    30 gr az yağlı mayonez

    1. Et ve mayonez haricindeki bütün malzemeleri bir kasede iyice karıştır. Sonra bunu ikiye böl.

    2. Plastik bir torbanın içine karışımı döküp eti içine at. Her yerini iyice kapladıktan sonra bir gece buzdolabında beklet. İkinci karışıma mayonez ekleyip onu da dolaba kaldır.

    3. Harlı ateşte bir kez çevirerek etleri pişir. Sosu üzerine dök ve servis yap.

    mangal konusu vardı iyi denk geldi..

    ama bizim buralarda ne zaman mangal sezonu gelse kazlar karga taklidi yapıyor
    _____________________________





  • adam gitmiş gibi konuşmayın hala bizde
    _____________________________
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.