Şimdi Ara

[b]MCAFEE'DE ÜYELİK SORUNU LÜTFEN ACİL BAKIN[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar acer 6930 G 664G50 MN laptop yeni aldım içinde hazır mcafee virüs programı var girdim abonelik istiyor kullanıcı adı şifre e mail falan fakat sağ taraftaki sözleşmede kredi kartı ödeme falan maddeler var siz de böyle bişey oldumu arkadaşlar kabul ettinizmi sözleşmeyi daha sonradan para falan istemesin zaten sözleşmeyi kabul etmessen programı etkinleştirmiyor

• bildiğim akdarıyla 1 aylık deneme sürümü yüklü olarak geliyor. 1 ay boyunca hiçbir kayıt yaptırmaksızın kullanabilirsiniz.
  • Çok sağlam bir programda değil üstüne kasmasıda cabası, bence sil direk. Virüs programı şart ise Nod 32 kur.
  • bendede aynı sorun var. deneme süresi 1 ay. 1 aylık süre bitti ve şimdi başka bir marka antivirüs prg. bakıyorum. piyasada daha iyi markalar var. bence onları düşün derim.
  • dostum aynı laptoptan bende de var senden sadece üyelik istiyor.ben msn adresimi ve ad soyad vs gönderdim(hesap bilgisi hariç)ve 2-3 ay kullandım.sonra McAfeeyi silip nod 32 kurdum diğer arkadaşlarımın dediği gibi McAfee kullanacağına sadece windows defender dursun aynı şey.Bi sorunun olursa laptopla ilgili pm atabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takumi_Fujiwara -- 15 Eylül 2009; 11:55:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mac Sorunu Acil Lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.