Bildirim
Mc Donalds reklamı çok hoşuma gitti

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hangi reklam olduğunu da belirtsen keşke.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
hani yav -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: nightsinwhitesatin
quote:
Orijinalden alıntı: Funky Boy with Hurricane
bu mu. kadın adamı yedirirken suratına bakın. insanlar beni gördüklerinde hep böyle bakıyorlar.
kadının adamı yedirirken ki bakışında ne kötülük var ki?
hafif bir iğrenme mikro ifadesi var gibi geldi bana ama bilemiyorum. gülüyor da olabilir pek tabi.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: nightsinwhitesatin
quote:
bu mu. kadın adamı yedirirken suratına bakın. insanlar beni gördüklerinde hep böyle bakıyorlar.
kadının adamı yedirirken ki bakışında ne kötülük var ki?
hafif bir iğrenme mikro ifadesi var gibi geldi bana ama bilemiyorum. gülüyor da olabilir pek tabi.
gayet canim kocacim dermis gibi bakiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightsinwhitesatin -- 5 Eylül 2017; 8:48:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Valla ben hiç o şekil kasiyer görmedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağdaki kız çok tatli islama görede evlilik yaşı gelmiş bence dincilerden uzak durmalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani tabi zevkler tartışılmaz ama bu reklam için reklamcılık ölmemiş mükemmel diyemedim. Bi tık itici bile geldi açıkcası -
quote:
Orijinalden alıntı: OnurKayra
Yani tabi zevkler tartışılmaz ama bu reklam için reklamcılık ölmemiş mükemmel diyemedim. Bi tık itici bile geldi açıkcası
Turkiyedeki diger reklamlarla karsilastirinca iyi bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X