Şimdi Ara

Mc Donalds Mega Mac Menü + Sarımsak Turşusu [Tadım Notum ve Fotoğraflar] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
2
Favori
6.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bigmac sandiviç ve ayrana 9.60tl bayıldığım günde beri MC donaldsa uğramıyorum yerli ürün tüketelim.!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

karadenizli olarak hamsi, patlıcan, karnıbahar, yumurta! turşusu ve bir çok meyve/sebze reçellerini denedim fakat sarmısak turşusu deneyemedim denk gelmedi, ancak 3-5 diş ezip ekmek arası yerim o derece severim, nasıl tadı turşunun ? o asıl bitkideki sert tat varmı yoksa bildiğin hıyar turşusu gibimi ?

Dostum tazesi ile turşusu o kadar farklı tat ve kokulara sahip ki kıyaslamak çok zor.

Tadı KESİNLİKLE çok çok yumuşak, taze sarımsak ısırınca hafif acı olurya turşuda öyle bişey yok karpuz gibi kemir bişey olmuyor.

Kokusu sevene güzel sevmeyene pis gelir :) Arası yok yani

quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

bunu denicem merak ettim, güncel fiyatı ne kadar? bir de mcdonaldsta nasıl soslar var.
    hiç uğramam mcdonalds a o yüzden pek bilmiyorum sosları. burger king gibi ekstra para mı sosları?

Dostum megamac yerine double quarter pounder dene derim fiyatları aynı, min 15 lira civarı olsun yanında

dediğim neüyü alırsan yanında 6 sos alma hakkın var.

http://www.mcdonalds.com.tr/Urunler/Soslar/

2+2+2 şeklinde 3 çeşit seçebilirsin. toplar 6 max veririler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: vortigon

mc turko nasıldır lezzeti doyuruculuğu denemeye değer mi?

Sevenleri çok seviyor ama ben sevmiyorum açıkçası

Mc = Double Quarter Pounder benim için.

oooo hastasıyım! double quarter pounder with cheese, üstüne çilekli shake!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bey Amca

Sarımsak turşusu süper birşeydir. Denemeyenlerin denemesini öneririm.

Bir ay olmuş ama yine alıntılayacağım. Ben hayatımda öyle sarımsak turşusu görmedim. Öyle sarımsak turşusu mu olur lan. Sarımsak diş diş soyulur sonra turşu yapılır onlar hep gavur icadı(Taşralılar bilir ) . Bir yemekte onlardan öndeyiz, o benliği de kaybetmeyelim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

dqp nedir acaba?

Double Quarter Pounder'ı kısalttım dostum DQP

http://forum.donanimhaber.com/m_61411854/tm.htm

süper olmuş :) DQP :) oyun serisi gibi olmuş :)
  • Hala Mc yiyen mi var? Cok canim cektiginde cheesburger yerim arada o kadar. Leslik akiyor yemekten, etin ne oldugu belli degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: vortigon

mc turko nasıldır lezzeti doyuruculuğu denemeye değer mi?

gazeteden bi parça kopar ağzına at aynısı
  • bugün denedim bunu
    UFACIK

4 köfteli olunca ne hayallerle gitmiştim fakat ufacık bişi, ekmeği ufacık, köfteleri ufacık incecik
    geçenlerde yine le m almıştım mcdonaldstan o da ufacık ekmekle ufacık köfteyle gelmişti

ve kesinlikle tadı yok, kuru bir şey. sosu alt kısımlara sürüp bırakmışlar üst kısım kuru. sanki döner yapıyorlarmış gibi bol yeşillik basmışlar. hiç beğenmedim.
    buffola sosu da güzel değilmiş mcdonalds ın

nadir de olsa uğrarım mcdonalds a sırf burger a karşı bi şans vermek için ama her seferinde hayal kırıklığı.
    bariz burger king çok daha iyi sosları olsun, tadı olsun, burger köftesinin ve ekmeklerin büyüklüğü olsun

son kez tekrar bi double quarter denicem bakalım, gerçi daha önce denemiştim ve hiç bi türlü burger king ile kapışamıyordu

ha mc'in önde olduğu konu, patatesleri daha iyi. ve kolası burger king gibi su katılmış şeker değil, gerçek kola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 30 Ekim 2013; 23:22:44 >

• McDonalds'a her gittiğimde fix Double Cheeseburger yerim. Bana göre Mc'nin en lezzetli hamburgeri, her şeyi tam kıvamında. Geçen sene üstüme döküp saçmayım diye Mega Mac'in küçüğü Big Mac almıştım. Hiç hoşuma gitmedi, etindeki karabiber tadı çok baskın boğazımı yaktı. Sosları zaten ketçap ve mayonez hariç berbat. Ranch sosun Burger King'dekiyle alakası bile yok. Patatesleri çok iyi ama. Bir sonraki gidişimde de DQP'ı deneyeceğim.
  • the right hand of evil kullanıcısına yanıt
    Dostum peyniri seviyorsan ekstra 1 veya 2 tane eklet. tek peynir az gelebilir.
  • quote:

Ben 2 peynirli zannediyordum tek peynirli mi? Tamam o zaman ekletirim. Peyniri çok severim. Sağolun, ilginiz için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

quote:

Ben 2 peynirli zannediyordum tek peynirli mi? Tamam o zaman ekletirim. Peyniri çok severim. Sağolun, ilginiz için.

her katta 1 tane toplam 2 ama her katta 2 tane olursa daha iyi olur.

Onun için +2 eklet.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

quote:

her katta 1 tane toplam 2 ama her katta 2 tane olursa daha iyi olur.

Onun için +2 eklet.

Mc donalds menüleri maalesef hiç doyurmuyor , genelde bigmac + 6 lu nuggets istiyorum ama doymuyorum.Benim için Mc donalds'ın tek farklı yönü müthis sosları özellikle tatlı köri sos , barbekü sos ve ballı hardallı sos

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.