Bildirim
Mc donalds,burger king,cola cola TÜKETMIYORUM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hayir tuketmiyorum cunku ben bir muslumanim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ooooo helal blinçli tüketici -
Çok bozdular, şuanki halleri çöple eşdeğer.
Bağımlılıktan tükettim bir süre o kötülüklerine rağmen. Ayda, yılda bir artık. -
quote:
Orijinalden alıntı: the_executioner_
Hayir tuketmiyorum cunku ben bir muslumanim
-
cok sagliksiz bende yemiyorum hele kolalari serbet gibi geliyo
1 saat daha kimse coca cola almazsa batiyorlarmis,coca cola başkanı şimdi açıkladı.
İnsanız arada bir can çeker yenir. Haftanın 7 gününden 3-4 gününde yeniyorsa sıkıntı..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 haftada 1 ile ayda 1 arası giderim. Etleri neyse de, kolaları gerçekten berbat. Ice Tea içmek daha iyi geliyor.
-
Kola zehirdir
Kola zehirdir
Kola zehirlidir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kola zehirdir.
İkili menu double kofte burger olsun bi boy buyusun bi tane de ranch. Ice tea seftali buzsuz.
Steakhause alayim. En buyuk boy ice tea seftali buzsuz iki tane de ranch.
Haftada 3 kez yiyorum. Nasıl kurtulucam beyler taktik. Günde 2.5 litre kola içiyorum hiç gün sektirmeden. Millet sigaraya bagımlı ben kolaya bagımlıyım -
quote:
Orijinalden alıntı: Noxramma
Haftada 3 kez yiyorum. Nasıl kurtulucam beyler taktik. Günde 2.5 litre kola içiyorum hiç gün sektirmeden. Millet sigaraya bagımlı ben kolaya bagımlıyım
Kolayı bırak sigaraya başla -
Texas smokehouseu 24 lira yaptıklarından beri hayır tuketmiyorum çünkü ben bir fakirim. McDonalds 4x4 devam.
Doğduğumdan beridir asitli içecek tüketmiyorum -
Haftada bir yiyorum burger kolayı da 2-3 günde bir tüketirim toptan bıraksam çok iyi olur aslında ama bırakamiyorum
Fakirler kendini belli ediyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X