< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mc Donald uygulaması Big Match oyunu geldi(Güncel 12.06.2025) (4. sayfa)

-
-
4-5 gündür menü indirimi veriyordu ama bugün milksake patates var oynayın oyunu arkadaşlar
-
buzlu kahve ve külah dondurma
-
patates veya soğan halkası soğan daha karlı en azından yanında barbekü sos yada ballı hardal vs alınabiliyor
-
Bu oyun tamamen kurgu girer girmez kendi kendine başladi ve birbirini kıra kıra hiç puan kazanamadan bitti. İlk defa böyle birşey gordüm.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
milkshake veya sundae var bugün.
-
Hocam 150 yıldır forumdasın. Sen de bunu yazıyorsan ne diyeyim. Dediğin gibi olabiliyor bazen evet ama 5 puana tekrar deneyebiliyorsun. Kazanmak için ne yapmak gerektiğini de daha önce anlatmıştık. Benim 1 aydır kazanamadığım bir gün olmadı muhtemelen. Ha kazanıyoruz da ilk çıktığı gibi menü hediyesi yok. O zamanlar efsaneydi bu oyun hakikaten. Şimdi 5 gün hediyeleri biriktirince anca gitmeye değer bir şeyler oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar oyun bitti gibi gözüküyor.ilk başladığında belirtilen tarih doldu çünkü.hemen dağılmayın herhalde 15-20 gün içinde tekrar gelecektir.
Sağlıcaklan kalın
-
Devam ediyor yanlışınız var.
Bugün menü indirimi var.
Köfte burger 100
big tasty 195
-
Big Mac 170
McChicken 100
-
-
galiba artık herkese farklı hediye veriyor
bana külah veya küçük boy kızartma seçeneği verdi
burger crush'ın son haftasında sürekli oops hatası verip ödülü vermiyordu. bu oyunda ödülü verdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 4 Eylül 2024; 20:50:53 > -
yok sanırım herkes sizinki gibi şimdi başka telle oynadım sizin dediğinz menü çıktı benimki bi karışıklık oldu büyük ihtimal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 4 Eylül 2024; 19:46:18 > -
Evet patates ile külah diyor ama süre çok kısa ss alıp yandan bakmaya fırsat kalmıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
öyle yapınca oops diyor oyunu baştan başlatıyor
-
Bu gün köfteburger veya mcchicken menu 100tl var.
Köfteburger zaten ayın menüsü olarak sınırsız kullanım aynı fiyat. Mcchicken daha mantıklı.
-
Sure cok kisa varmi bi taktigi bu oyunun🫨
Başka telefondan foto çekmek :D
-
Süre gayet yetiyor da ödüller uygulamada indirimli olan menüler yani.
İşe yaradi tskler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X