Şimdi Ara

MAZOTTAN SU ÇIKTI (PETROL OFİSİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2008 model Isuzu npr marka kamyonumuza 06.03.2015 te 260tl lik petrol ofisi motorin aldık. Araç 40 km sonra göstergede ikaz vermeye başladı. İkazın anlamı su ayırıcı hatasıydı. Tamirciye gittik su ayırıcıyı söktü mazot mazot değil su gibiydi, hemen mazotun çok kötü olduğunu söyledi. Daha sonra depodan biraz mazot çektik ve baktık ki rengi çok hafif sarımsı ve bulanıktı mazotla hiç bir alakası yoktu. Hemen petrol ofisi genel merkezi aradım ve şikayette bulundum, dediklerine göre pazartesi gelip aracı inceleyeceklermiş. Bir daha podan mazot almayı düşünmüyorum.. Taşıt tanımamız vardı onuda iptal ettireceğim.

Bu zamana kadar bütün araçlarımıza kamyonda dahil hiç ucuz mazot almadık.. Eğer ki aracı incelediklerinde istasyondan kaynaklı olduğunu söylerlerse çekecekleri var benden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdrive -- 7 Mart 2015; 19:27:08 >

• hocam hangi istasyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Istasyonu soyleyin bilelim

• İnceleme ekibi gelsin ona göre söyleyeceğim istasyonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdrive -- 7 Mart 2015; 19:35:48 >
  • Daha bugün po'dan 30₺lik akaryakıt aldık bi sorun çıkmadı demekki istasyondan istasyona değişiyo

• İstasyondan olduğunu tabiki de söylemeyecekler... İstasyonlarının sürekli kontrol edildiğini sizin yalan attığınızı herhangi bir şey yapamayacaklarını söyleyecekler.Olan size olacak... Acı ama gerçek burası TÜRKİYE
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twin Turbo

Daha bugün po'dan 30₺lik akaryakıt aldık bi sorun çıkmadı demekki istasyondan istasyona değişiyo

Her ay 4-5000 tl lik po dan mazot alıyorduk. İlk defa o istasyondan aldık arıza verdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Petrol Ofisi mi? Shell mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mazotun içinde zaten su vardır sizin aracınızın deposunda birikmiş olabilir her mazotta belli oranda su olduğu kendi sitelerindeki dökümanlarda gösterilir. Zaten eğer su karıştırıldıysa iyi bir ceza yer ve istasyon lisansı iptal edilebilir.

• Bu tarz şeyler istasyondan istasyona değişiyor. Yıllar önce Megane 1 arabamıza ilk kez PO'dan yakıt aldığımızda pislik gelmişti sanırım tekleyip yolda kalmıştı. Ağır aksak servise gitmiştik filtreleri tıkamış kirli yakıt falan demişlerdi. Şimdilerde yakıtı hep Shell'den alırdım baktım PO daha uzun götürüyoru sürekli ordan alıyorum. Farklı bir iki istasyonunu denedim benzin olsun LPG olsun mazot olsun PO'dan hepsini kullandım bir sıkıntı çıkmadı Hatta 1.88 TL'deb Milangaz'dan aldığım gaz bile sıkıntı çıkarmamıştı da BP'den 2.06'dan aldığım gaz arıza lambası yakmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Mazotun içinde zaten su vardır sizin aracınızın deposunda birikmiş olabilir her mazotta belli oranda su olduğu kendi sitelerindeki dökümanlarda gösterilir. Zaten eğer su karıştırıldıysa iyi bir ceza yer ve istasyon lisansı iptal edilebilir.

mazotun icinde nasil su olurki cozunmuyorlar bile?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevie_ray_vaughan

istasyon adı verilmemiş,, şirket karalaması olmadığı ne malum ( istasyon adı verse istasyonun dava açma hakkı olur ) ,,,, bu gibi konularda kesin gerçeklere dayanmadan konu açılmamalı, elinizde kesin kanıt varsa konuyu açın istasyon adını verin hepimiz tedbirimizi alalım ,,,, o zaman bende fransizlara gıcığım,"totalden mazot aldım araba bozuldu aman sakın totalden almayın " diye konu açayım

Bilerek vermedim , hele bi inceleme yapılsın. Ayrıca kimseye yakıt almayın yazmadım.
  • 2010da podan aldığımızda benzinli aracımız stop etti ve çekişi düşmüş kol gibi de yakmıştı, rölanti sensörü fazla yaşamadı bu durumdan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 7 Mart 2015; 20:39:45 >
  • frood F kullanıcısına yanıt
    Po sitesine girşp yakıtların en altında analizlerine bakarsan görebilirsin belli orana kadar su olabilir içinde. Tabi buda sürekli depoda ve filitrede birikebiliyor.

• Bizim arkadaşta 20 litreden fazla benzin almıştı. Araba bozuldu. Benzini çektiler depodan. Katkı falan attılar. Zor düzeldi. O da PO idi
  • Acımayın söyleyin.. Sorunu giderip 50 lt mazot hediye edip kapanmasın konu.
  • Bazı firmaların bazı ürünleri sorunlu oluyor mesela Opetin gazıda rezalettin araba güçten kesiliyor çok yakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K0rkunc

Bazı firmaların bazı ürünleri sorunlu oluyor mesela Opetin gazıda rezalettin araba güçten kesiliyor çok yakıyor.

mazotlu araba sayısı ülkede çok arttı, o zaman po her gelene mazot dışı maddeyi geçiriyor bi çözümü olmalı shell derim
  • Yakıta su koymak nasıl cahilce bi dolandırıcılık yöntemi öyle

• Basın davayı tazminat alın acımayın zaten dokunmaz adamlar zengin
  • udmexpert U kullanıcısına yanıt
    PO'da vereceği paradan korkmaz.Gerekirse sıfır kamyon alır verir onların korkusu zedelenecek imaj ve asıl devletin keseceği ceza.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.