Şimdi Ara

*** MAZDA TAKIMI *** (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.140
Cevap
1
Favori
110.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cilikka

stilo 110 beygir deil japondostu!!
    stilo 103 beygir ve 1300 kg araba!!
    zaten gitmedigini ben aylardir forumda soyluyorum!!!
    kasaya o motor yetersiz kalio!!
    ayrica ben kapismadan once onur abiye lantisin cok rahat zorlanmadan gececegini soledim!! daha neyin yaygarasini yapionuz
    gelin makasa yiyosa

ayrica arabamda 30-40 kg agirliginda wooferr vardi!! full dolu depo!! full dolu lpg
    arti akin ve ben vardim
    ama onur abinin araba bosdu!!

yaa sonucda benim araba bombosda olsa lantis her turlu yer!!
    cunku stiloya gore cok cok hafif araba arti motoru 1800cc

benim 323 ün içinde 5 kişi+ben=6 + 2 subwoofer(kabinli)106 gti tokatlamıştım trafikte ama...makasa şahinle bile gelinir valla çünki makas işi biraz göz karalığına bakıyor...biz 1.6 palioyla gti katili derler 0 diş lastikle bir makaslara giriyoruz yan yan 1 arabanın giremeyeceği yerden palioyla yanlayarak giriyoruz o biraz cesaret meselesi yani yol tutuşun fazla bir önemi yok...

1.6 fsı golfle volvo xc90 tokatladım mesela düzde iyi kapatıyodu ama trafik bi sıkıştımı çat çut çatt xc90 a plakamı gösteriyodum...virajlarada xc90 kadar iyi girebiliyodum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obt -- 23 Eylül 2006; 17:11:12 >

• stıloyu performans için değiştiriyosan 1.6 palio al onun 1.6 rakibi yok ne honda ne mazda ne toyota tozuna yetişebilir ancak 1.5 323 practica başa baş gidiyo da tabi uzunda gene palio gene palioama lantis moleküllerine ayırır
    bence palio al sen açık hava filtresini takınca bildiğin impreza stı sesi geliyo aletten bi blow-off u eksik220 yede rahat tıklıyor makina
  • ne palio su yaa!!
    fiatta grende punto ve stilo disinda baska arabaya binmem
  • palio ama sadece dış görünüşü palio

o aletin 1.6 motorlusunu gördünmü hiç ''g'' kuvvetini birebir yaşıyosun

fiatın en sevdiğim takdir ettiğim arabasıdır bastınmı gitmem demiyor tam benlik

görmediysen bir gör mutlaka sürmediysenbir sür mutlaka
  • quote:

Orjinalden alıntı: japon dostu

palio ama sadece dış görünüşü palio

o aletin 1.6 motorlusunu gördünmü hiç ''g'' kuvvetini birebir yaşıyosun

fiatın en sevdiğim takdir ettiğim arabasıdır bastınmı gitmem demiyor tam benlik

görmediysen bir gör mutlaka sürmediysenbir sür mutlaka

bizim işyerinde bi arkadaşta palio 1.6 hl mi ne ondan var işte, hakkatten iyi gidiyo alet ama küçük bi sorun var, bizim arkadaş ona benzin dayandıramıyo yaaa

walla her gün dert yanıyo aletin benzininden

• oooo beyler kolay gelsin ortalık baya bi şenlenmiş allah muhabbetinizi arttırsın bu arada japon dostu valla durdun durdun bi girdin foruma bi sayfayı doldurmuşsun kaşla göz arasında tebrik ediyorum seni

bide şu doors arkadaşımızın mevzusunu hala bilmiyorum bilen varsa anlatabilirmi biraz???

• quote:

Orjinalden alıntı: maxxximus

oooo beyler kolay gelsin ortalık baya bi şenlenmiş allah muhabbetinizi arttırsın bu arada japon dostu valla durdun durdun bi girdin foruma bi sayfayı doldurmuşsun kaşla göz arasında tebrik ediyorum seni

bide şu doors arkadaşımızın mevzusunu hala bilmiyorum bilen varsa anlatabilirmi biraz???

walla bizde bilmiyoz, merakla beklyoz, msn de girmiyoki doors ordan konusalım...

• yaa arkadaşlar bu gün İZMİR'deyiz baksanıza sayfa sayımız 35 olmuş hey gidi memleket beaaaaa

bide hızdan çekişten bahsetmişsiniz madem paylaşmak istedim : arabamı ilk aldığım sıralarda otobanda şehirler arası giderken bi deneyeyim dedim

yaklaşık 350-370 kilo civarlarında beş kişiydik arabada kış şartlarında ıslak yol 175 km dedi dahada akıyordu araba ancak arabadakiler tırsmaya başladı yol ıslak olduğu için bıraktım bende ama gaz pedalını yokladım o arada daha da gidecek gibiydi kafa kaldırdı araba aynı otobanda dönüş yolunda da gişelerden geçtikten sonra 4 kişiydik çıkış gişelerine gelene kadar 4 ncü vitese hiç düşmedi. yolda ufak tefek eğimler vardı gerçi ama tabiki ciddi bi rampa yoktu (o kadar da değil)

• quote:

Orjinalden alıntı: japon dostu

bu arada @doors çok ayıp oluyor madem bir mevzu var neden link koymadın buraya???

biz her zaman saldırmaya hazırız nede olsa mazdacıyız nede olsa japoncuyuzsamurayız biz samuray keseriz valla

geçmiş olsun sayılı gün çabuk geçer....eeeee artık darısı bekir ve onur abiye

japon dostunun bu mesajını okudumda siz öğrendiniz sandım o yüzden sordum neyse gelince kendisine sorarız artık

• quote:

Orjinalden alıntı: maxxximus

yaa arkadaşlar bu gün İZMİR'deyiz baksanıza sayfa sayımız 35 olmuş hey gidi memleket beaaaaa

bide hızdan çekişten bahsetmişsiniz madem paylaşmak istedim : arabamı ilk aldığım sıralarda otobanda şehirler arası giderken bi deneyeyim dedim

yaklaşık 350-370 kilo civarlarında beş kişiydik arabada kış şartlarında ıslak yol 175 km dedi dahada akıyordu araba ancak arabadakiler tırsmaya başladı yol ıslak olduğu için bıraktım bende ama gaz pedalını yokladım o arada daha da gidecek gibiydi kafa kaldırdı araba aynı otobanda dönüş yolunda da gişelerden geçtikten sonra 4 kişiydik çıkış gişelerine gelene kadar 4 ncü vitese hiç düşmedi. yolda ufak tefek eğimler vardı gerçi ama tabiki ciddi bi rampa yoktu (o kadar da değil)

KAPIŞALIMMI? KAPIŞALIMMI???

• ARKADAŞLAR BELKİDE OKUMUŞSUNUZDUR AMA ŞU SAYFAYA Bİ GİDİN MUTLAKA, BEN OKUDUM AZ ÖNCE YARILDIM GÜLMEKTEN, SİZDE TÜM SAYFAYI SİNDİRE SİNDİRE OKUMANIZI TAVSİYE EDİYOM

http://forum.donanimhaber.com/m_9465075/tm.htm

• BENDE YAZI ASICAM ARABANIN ARKASINA,

BU MAZDA LANTİS 8 YAŞINDA AMA 170.000 KM DE İLK DEFA DEBRİYAJI DEĞİŞTİ DİYE :)))

http://forum.donanimhaber.com/m_9458311/tm.htm

LİNKE DİKİZ PLEASE...

• MAKYAJLI MAZDA 41,000 YTL DYNAMIC

Çok fazla değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tecniq

BENDE YAZI ASICAM ARABANIN ARKASINA,

BU MAZDA LANTİS 8 YAŞINDA AMA 170.000 KM DE İLK DEFA DEBRİYAJI DEĞİŞTİ DİYE :)))

http://forum.donanimhaber.com/m_9458311/tm.htm

LİNKE DİKİZ PLEASE...

bu resmi ben daha önce pejo topiğine atmıştım. adamlar demediğini bırakmadı yav bana

• merhaba arkadaşlar ..
    bazen böyle uzun süreli gelemiyorum .. cunki işler yoğunlaşıyor .. bilgisayar başında olmama rağmen bırakın forumlara girmeyi başımı kaşıyacak vaktim olmuyor.. neyse bugun boşum. dünde boştum aslındada dün biraz yeni arabamla ilgilendim .. yaw bu araba bir harika be her gün beni yeniden şaşırtıyor :) dün 0-100 denemesi yaptım. saat olarak cep telefonumdaki kronometre özelliğini kullandık. yanımda yaklaşık 58 KG ağırlığında 25 yaşındaki kayınbiraderim oturdu. yaşını falan verdim cunku 58 kiloo olduğuna aldanıpta küçük çocuk sanmayın dedim .. neyse .. 2 defa ölçtük ilkinde 8.4 ikincisindede 7.9 çıktı .. şimdi ben yanımdaki 58 kg ağırlıığı atsam acaba 7 dermi diye düşünüyorum .. da bu sonuçlardan sonra ben seninle DRAG a hazırım Tecniq kerdeş heheheh.. istanbula kış iyice etkisini göstertermeden gelebilirsem iyi olacak.. yoksa drag falan olmaz hehehe yaza kalır.. bende bir ara bunu satıp yerine 136 bg olanlardan mı alsam diye düşünüyordum bir ara ama galiba 136 bg alsamda ancak bu kadar performans olur bence.. ama tabi bu temizlikte bulabilsem bunuda geçer ama bu kadar temiz 626 fazla yok memlekette helede 136 bg olanı hiç yoktur herhalde. evet Tecniq kardeş şimdi bu sonuçlardan sonra kendime ve aracıma Lantisle kapışmak için güven geldi . istediğin mesafede Drag a hazırım şimdi hehehhe.. işlerimi ayarlayıp yakın zamanda istanbula gelmeye çalışacağım.. çayları hazırla

• ooooooooooo
    hodri meydan demek

bari vidyo falan da çekin de biz de izleyelim
  • evet hodri meydan
    hehehe

buraya bi bakin

http://www.youtube.com/watch?v=sUI6mwdKNpI
  • http://videos.streetfire.net/search/mazda+3/0/e818de73-ec12-4e04-98dc-984000c03938.htm 323 u polis yakalamış yaw alman poliside hiç affetmiyo ha hehehe
  • abi ortalık mazda kaynıyor yaw hehehehhe süper aletler

http://videos.streetfire.net/search/mazda+3/0/d009f920-c89d-48aa-a7a2-9838008cd048.htm
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.