Şimdi Ara

*** MAZDA TAKIMI *** (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.140
Cevap
1
Favori
116.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

• _____________________________
  • hacebit bu gidişle 0 hiç kullanılmamış 626 bulacaksın

tecniq in dediği kasalar şu ana dek gelmiş geçmiş 626 serisinin en başarılı modelidir.
    mesela 90-94 sene aralığındaki mazda 323 ler efsanedir

mazda 90 lı yıllarda çok büyük bir otomobil firmasıydı...yani hemen hemen bir bmw ayarında vardı

o zamanlar mazdanın krallık dönemi olduğundan o modeller çiçek gibi çok sağlam oluyolar...

bizim vardı 91 model 626 mız 2. sahibiydik araba taş gibi arabaydı c200,e200 mersolara nal toplatırdı...

o araba bizden sonra 2 sahip değiştirdi ve şu anda rahat 450.000 km si var...

tabi bu tercih meselesi ben 90 91 model diyorum...ama bi üst kasalarda güzel fena değil

hatta nette senin için 626 arıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obt -- 7 Eylül 2006; 8:52:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: japon dostu

buda başka bir 626ama hb

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2890337

98 üstü HB ler güzel 98 üzeri olursa HB alabilirim bu arabada modeline göre iyi bir fiyat vermiş ama bir problem var... bu araç belki 3-4 aydır satılık bekliyor bir sorunu var diye kıllandım bundan.. gezmedik site bırakmadım merak etmeyin sahibinden.com arabam.com araba.com en popülerleri..

• merhabalar ...
    ooo yeni arabalar bulunmuş....

BU ÜLKEYİ YOBAZLARA BIRAKMAYIZ ,,ATA'M....
  • quote:

Orjinalden alıntı: hacebit

quote:

buda başka bir 626ama hb

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2890337

98 üstü HB ler güzel 98 üzeri olursa HB alabilirim bu arabada modeline göre iyi bir fiyat vermiş ama bir problem var... bu araç belki 3-4 aydır satılık bekliyor bir sorunu var diye kıllandım bundan.. gezmedik site bırakmadım merak etmeyin sahibinden.com arabam.com araba.com en popülerleri..

sahibiyle bi irtibata geçsek satılmamıştır belki...istanbuldaki arkadaşlara rica etsek gider incelerler belkitemizmi kirlimi sorun problem varmı diye bakmak için

• araştırmalar devam ediyor demek... Kolay gelsin

cezaewi anılarını yazarsın artık

• hoş geldin japon dostu.
    abi boşver artık uğraşma milletle. hiç kimseyle tartışma. benim gibi bi ton smiley at , onlar dalgasını geçsin sen de geç...
    ben 323 ümle yarışa hazır olduğumu defalarca söyledimbir baba yiğit çıkmadı karşıma

ceza evi anlılarııı...güzeldi
    Apple Iphone 6 Silver 64 GB
  • abi bu cezaewine girme işinde bi sıra warmıyoksa karışıkmı oluyo??

• maçmı seyrediyonuz lem

• biz ceza evine girmeden rahat edemeyiz
  • quote:

amannnn çokta tın hepsi
    ben 323 ümle yarışa hazır olduğumu defalarca söyledimbir baba yiğit çıkmadı karşıma

ceza evi anlılarııı...güzeldi

bende 626 aldımmı onunla yarışa hazırım japon dostu.. bu arada süper temiz bir mazda 626 GLX 94 buldum boyasında çizik bile yok nerdeyse.. motor temiz görünüyor gazı kökledimmi asfaltı ağlatıp kalkış yapıyor duman dumana rengi gümüş gri. farlar pırıl pırıl duruyor daha. henüz 87.000KM de jantlar orjinal fabrika çıkış ve araçta orjinal olmayan vida bile yok .. motor kaputu açtım pırıl pırıl duruyor. daha ustaya göstermedim ama bişey diyeceğini sanmıyorum bugun konyaya gidecem mazda servise gösterecem aracı. dün kendim gördüm ve bence kusursuz ve fiyatıda 9500 istiyor oda bana . cunku adam dayımın hacıdan arkadaşıymış ve yaşlı sayılır 45-50 civarı galiba. ve araç konyada evinin bahçesindeki garajda duruyor sürekli . adam biraz titiz bişeye benziyor mecbur olmadıkca arabayı kullanmıyormuş. bisikletle gidip geliyor yakın gideceği yerlere ve emekli olmadan öncede yurtdışındaymış araç yaklaşık 5-6 yıl sadece yazları 1 ay kullanılmış. eh işte bazen sedan ve D class araba almanın faydalarını görüyoruz dimi :) yaşla adamlar arabayı fazla yıpratmıyor genelde .. yani temiz bir 626 bulmak 323 bulmaktan helede lantis bulmaktan daha kolay oluyor .. aracı bugun mazda servise bi göstereyim ve büyük ihtimalle alacam .. haber veririm..

• araç düzmü otomatikmi üstad?

Orjinalden alıntı: kotomak

araç düzmü otomatikmi üstad?

araç düz vites üstadım otomatik vites sevmiyorum ben..
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.