Şimdi Ara

Mazda 3 Motor arıza ÇOK ACİL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok acil görüşlerinize ihtiyacım var bu akşam arabayı çalıştırdım DSC ABS vs bütün ışıklar yanıyordu aynı zaman yol bilgisayarım sıfırlandı takometrem hareketsiz kaldı benzin çok az kalmıştı tam benzinciye girdim direksyonum kaskatı kesildi ama benzin aldıktan sonra düzeldi sadece motor arıza ışığı yol boyu yanık kaldı sizce sorun ne olabilir yarın servise götüreceğim ama öğrenmedende uyuyamam lütfen cevap verin

• sorun ne cıktı?
  • Biraz geç oldu cevabım ama :) 2 ayda anca çözüldü sorun 3 kez servise gitti sorun halloldu denildi sürekli gidip geldim tekrar aynı sorunu yaşadım daha sonra Özaydınlardaki ustalar çözemeyince araç Mazda Genel Müdürlük tarafından EVO'ya alındı sorun ABS beyni bozulmuş ABS beyni değişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    XBOX ONE 500 GB + XBOX 360 SLIM 4 + 320 GB + 32 GB USB (UK LIVE: iscanthere, TR LIVE: iskender, YENİ US LIVE: NerdHerdTR), (TR PSN: iscanthere_TR, UKpsn: big_iscanthere), SAMSUNG GALAXY S6 + SAMSUNG ATIV PC PRO, VESTEL pixellence FHD 32PF6019, PS ONE, NİNTENDO 64, iPhone SE 16 GB + AKG K518LE
  • Ben arabayı Özaydından amıştım, ertesi gün bilgilendirme için götürdüm servisine, sağını solunu göstereceklerdi arabanın.

O günden beri hep EVO servise götürürüm arabayı.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.