Şimdi Ara

Mazda 3 almak üzereyim lütfen yardım???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2004 model opel astra classic 1.6 comfort aracımı sattım.
    alacağım mazda 3 2005 model ama 2006 kasa temmuz da satın alınmış. 35 000 km de. kapılarda sürtmeden dolayı boya var. dynamic model ve otamatik. yani en donanımlısı. kaza darbe yok. ben yinede servise baktıracağım. tramerde sorguladığımda bu kapılardaki sürtme 1600 tl lik çarpma olarak görünüyor. araç plakasındadaa herhangibir haciz ve hak mahrumiyeti yok. karşı tarafla 25 750 ye anlaştık gibi. sizce doğrumu yapıyorum bu aracı almakta. pazartesi süreç netleşecek. yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaT1F -- 10 Temmuz 2011; 10:15:04 >

• Adam açık ve net yalan söylemiş size araba yandan yemiş görmüşsünüz tramerde bu kadar saf olmayın.
    Bence başka alternatifler başka arabalar üstünde yoğunlaşın sorunsuz bir araç alın ilerde başınıza bela olmasın.
  • daha fazla da etmez zaten...kötü araba oldugundan değil,on numara araba ama malum,ülkemizdeki mazda imajı...geçen yıl aynı arabayı(sedan,beyaz renk,full,otomatik,30000km) arkadaşımız mazda bayisi arabasına 27bin takas fiyatı verdi,hiç arabayı değiştirmeyip ev alacak adama yeni kasa mazda3 aldırdılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plateau -- 10 Temmuz 2011; 10:32:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Adam açık ve net yalan söylemiş size araba yandan yemiş görmüşsünüz tramerde bu kadar saf olmayın.
    Bence başka alternatifler başka arabalar üstünde yoğunlaşın sorunsuz bir araç alın ilerde başınıza bela olmasın.

bana dediği graj giriş çıkış sırasında sürtme den dolayı yan kapının boyandığı ve bunun tramerde çıktığını belirtti. ama doğru yanlış bilemem. sende yandan kazalıdır diyorsun . bunu servise gösterdiğimde kazalı olup olmadığı ortaya çıkmaz mı?

araç ilanını yazmayı unutmuşum. aşağıdaki araç.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-asr-auto-kusursuz-temizlikte-sadece-35-000-km-de-sunroof-lu-53734962/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaT1F -- 10 Temmuz 2011; 11:06:25 >

• Sigortacınız ile konuşup ilgili aracın raporunu öğrenebilirsiniz.
  • quote:

Adam açık ve net yalan söylemiş size araba yandan yemiş görmüşsünüz tramerde bu kadar saf olmayın.

Yandan darbe almış mazdada özellikle bizim ülkemizde sadece 1600 tl masraf çıkacağını mı düşünüyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakangrbz -- 10 Temmuz 2011; 5:19:03 >
  • Cokta abartilcak bir hasar almamis ama. Sasiye, direklere kadar hasar alsaydi 1600 tl den cok cok fazla olurdu.

Muhtemelen kapi saci yirtilmis, on camurluk degismis vs.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İLK SAHİBİNDEN

ORJİNAL

DARBESİ, DEĞİŞEN PARÇASI YOK...

SADECE ''35.000'' KM'DE
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

quote:

Yandan darbe almış maxdada özellikle bizim ülkemizde sadece 1600 tl masraf çıkacağını mı düşünüyorsun?

Benim de aracım Mazda bu kadar abartacak ne var? 1600 TL sadece düzeltip boyamaya mı gidecekti? Az para değil 1600 TL ye kapı değişir.

Darbesi değişeni yok diyip sonra da şurda şundan dolayı boyalı demek zaten adet olmuş banane hem, yersen.

• ben olsam alırdım , sonuçta yaptırmış adam ne olduysa da , aracın yürüyeninde bi problem yoksa alın derim

ama mazda 3 lerin 1.6 motoru çok yakar diye biliyorum lpg taktırsanız iyi olur
  • Eğer alıp 1-2 sene sonra satmayacaksanız kapı değişse nolur değişmese nolur
    Uzun yıllar sorunsuz binersiniz bence araç resimlerdeki gibi diri ise
    6lı cd calar sunroof özellikleriyle çok üstün donanımı var + yol tutuşu üstün
    Ama bence en fazla 25.000 tl eder 750 tl daha indirmeye çalışın
    Basarsanız çok yakacağı aşikar fakat sakin kullanımlarda sehir içi 8-8.5 değerlerini görebilirsiniz

Not: Km sinin orjinal olduğundan emin olmadan almayın aracı
  • quote:

Orijinalden alıntı: airbrq_23

Eğer alıp 1-2 sene sonra satmayacaksanız kapı değişse nolur değişmese nolur
    Uzun yıllar sorunsuz binersiniz bence araç resimlerdeki gibi diri ise
    6lı cd calar sunroof özellikleriyle çok üstün donanımı var + yol tutuşu üstün
    Ama bence en fazla 25.000 tl eder 750 tl daha indirmeye çalışın
    Basarsanız çok yakacağı aşikar fakat sakin kullanımlarda sehir içi 8-8.5 değerlerini görebilirsiniz

Not: Km sinin orjinal olduğundan emin olmadan almayın aracı

amacım uzun süre kullanmak zaten.
    adamın dediği 4 kapıda boya olduğu tavan, arka ve ön tampon ve kaputta boya olmadığı.
    çok kararsız kaldım. yarında kendi aracımın satışını vericem. araçsızda kalmak istemem.
    aceleyle karar verip yanlışta yapmak istemem. birde aracı görmeden kapora vermek mantıklı mı?

birde benim araç nekadar eder

özellikleri: astra calssic 1.6 hb comfort 70000 de. kaza boya değişen yok. gayet temiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaT1F -- 10 Temmuz 2011; 15:24:42 >

• Asla aracı görmeden kapora vermeyin nolursa olsun

Eğer kapora almam satmam diyorsa da almayın daha iyi

Ayrıca 4 kapıda da boya varsa hiç bulaşmayın derim

Opel piyasasını bilmediğim için o konuda yardımcı olamayacağım fakat opelle ilgili arkadaşlar yazarlar birazdan
  • quote:

Asla aracı görmeden kapora vermeyin nolursa olsun

Eğer kapora almam satmam diyorsa da almayın daha iyi

Ayrıca 4 kapıda da boya varsa hiç bulaşmayın derim

Opel piyasasını bilmediğim için o konuda yardımcı olamayacağım fakat opelle ilgili arkadaşlar yazarlar birazdan

4 kapıda boyalıymış evet. çanakkalede oturuyorum. genel kanaat almayın yönünde anladığım kadarıyla. boşuna antalyaya gitmeyeyim ozaman. anlaşılan bir süre araçsız idare edeceğiz gibi. yoksa hiç bulaşmasamıydım bu araç alım satım işine stress oldum. yorumlarını eksik etmeyen arkadaşlara teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaT1F -- 10 Temmuz 2011; 16:01:12 >

• peki 2009 modellerinin 2. eli nekadardır aynı donanımda olanlar. 28000 e bulunurmu acep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaT1F -- 10 Temmuz 2011; 19:59:08 >
  • @LaT1F
    Ben olsam hiç düşünmeden alırdım sonuçta mazda..Ama kazasız ise,garaja sürtmeden fazla bişi olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaT1F

peki 2009 modellerinin 2. eli nekadardır aynı donanımda olanlar. 28000 e bulunurmu acep

Benim aracım 2009 modeli 35.000 kmde 1.6 touring sunrooflu olan yani dynamic versiyonun yeni adı 33bin veren var

Yani temizini 28 bine bulamazsınız 30 bin civarlarında bulabilirsiniz ancak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LaT1F

peki 2009 modellerinin 2. eli nekadardır aynı donanımda olanlar. 28000 e bulunurmu acep

Benim aracım 2009 modeli 35.000 kmde 1.6 touring sunrooflu olan yani dynamic versiyonun yeni adı 33bin veren var

Yani temizini 28 bine bulamazsınız 30 bin civarlarında bulabilirsiniz ancak

30000 bulursam alıcam galiba bütçemi zorlasada. bu arada aracınızdan memnunmusunz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaT1F -- 10 Temmuz 2011; 23:26:13 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.