Bildirim
MAZDA 3 2012(makyajlı kasa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
önden bakınca sırıtıyomuş gibi durmasa on numara -
quote:
Orijinalden alıntı: yukselsedat88
önden bakınca sırıtıyomuş gibi durmasa on numara
neşeli araba -
-
quote:
Hocam yine de çok güzel araba sanki tampon sayesinde biraz daha agresifleştirmeye çalışmışlar.Yeni motor kombinasyonu ile Mazda3 satışlarını daha da artırcak gibime geliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Preso
quote:
Hocam yine de çok güzel araba sanki tampon sayesinde biraz daha agresifleştirmeye çalışmışlar.Yeni motor kombinasyonu ile Mazda3 satışlarını daha da artırcak gibime geliyor.
eskisine göre iyileşme var tabi ama ben şahsen arabalarda agresif bakışları seviyorum. Örnek Alfa 159. Kalitesine ise lafım yok beğendiğim bir araba. -
Güzel araba... -
bu yeni skyactiv motorlarının teknik verileri hakkında herhangibir bilginiz var mı ?? bu arada sedanın arkası daha güzeldi şimdikinde bence.. heralde bunlarda xenon far standart gelecek olmalı ki sis farı koymamışlar.. zaten ne zaman bir mazda3 görsem herkes xenon far taktırmışş.. bende dahil.. -
çok feminen bir araba bence, karıma alabilirim belki bir adet... -
Mazda 3'ün mevcut kasası bundan 5 yıl sonra bile güncelliğini yitirmeyecek bir tasarıma sahip. Gerçekten göz alıcı bir görüntüsü var. Özellikle hatchback.
http://static.cargurus.com/images/site/2009/08/20/00/25/2010_mazda_mazda3_s_grand_touring_hatchback-pic-1741005463202707435.jpeg -
açıkçası sürüş olarak asla feminen bir araç değil ... gaza dokunduğunuz anda aşırı derecede fırlıyor ve gerçekten çok mükemmel bir otomobil. tek problemi biraz fazla yakıyor.. yokuş çıkarken birazcıkta yüksek devirde çıkarken anlık yakıt yakışı 65 i bulabiliyor ekranda... oldukça şık bir otomobil ama abd'deki 2.5 litrelik kasa tipini sedanda getirseler takas düşünebilirdik.. fakat mazda bu olayı hb'de 90.yıl isimli ama avrupada japonca bir isimle satıyor.. 90.yıl'ın sedanı gelse çok iyi olurdu... -
Mazda 3 tasarım olarak tüm araçlardan farklı ancak makyajlısı eskisine göre baya çirkin duruyor. -
aynı fikirdeyim eskisinin kendine has bir tarzı vardı.. sade ve şık bu yenisi biraz garip olmuş ama ön tamponda sis farı bölgesi sanki daha dolgunlaştırılmış yandan baknca mazda3'e o bölge biraz küçük kalıyordu kasaya göre onu düzeltmeye çalışmışlar gibi.. ama en önemlisi şu ki bu tasarımı yapan bir türk..
-
bu değil bundan önceki kasanın tasarımı bir Türk'e aitti diye biliyorum -
ben bu aracı da hasip girgin tasarladı zannediyordum. ama mx-5 superlight ve mazda2 hasip girgin'in kendi tasarımıdır ondan eminim -
mazda 3ün tasarımcısıda hasip girgine ait
http://en.wikipedia.org/wiki/Mazda3 -
quote:
Orijinalden alıntı: Zoom-Zoom
http://forum.donanimhaber.com/m_47733318/mpage_1/f_/key_//tm.htm
-
1.6 105 hp atmosferik manuel 48 000 tl -
Psa grubun 1.6 115 hp dizeli gelse satışlarında artış olur...... -
Mazda 3 impresive 1.6 fiyatı 46.000 civarında.43-44 arası alınabilir.48.000 tl fiyatını nereden öğrendiniz.
Benzer içerikler
- kloroform far temizleme
- clio 5 enjeksiyonu kontrol ettirin
- fiat egea alınır mı
- şarjlı araç kamerası
- servo fren kısıtlı ne demek
- porsche taycan menzil
- byd iş ilanları
- fiat 600 fiyat
- opel mokka elektrikli fiyat
- ıd 7 menzil
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X