Şimdi Ara

Mayıs haziran alınacak telefon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar ilk çıktığında almış olduğum iphone 4s imi emekli etme vakti geldi.aldığımdan beri bana tek sorun yaşatmadı ve hiç kapatmak zorunda kalmadım ve hala çok memnunum aslında.yeni alacağım telefonuda iphone olarak düşünüyordum ama biraz değişiklik yapmak istiyorum.yıllardır ios kullanıyorum ve hiç android telefon kullanmadım.aklımda birkaç soruyla beraber android telefon almaya karar verdim.
    sorularım şunlar
    -android telefonlarda sistem şişmesi vs oluyor mu ve gerçektende çok fazla ram yiyor mu ?
    -beni yıllarca güncelleme uygulama vs sıkıntılar olmadan götürebilir mi ? 4s im hala güncel ve tüm uygulamaları çalıştırıyor bir tek bazı ağır oyunlarda kasıyor. yeni telefonumda 1-2 sene sonra uygulama sıkıntısı yaşarsam veya sistemim güncelliğini kaybederse canımı sıkar açıkçası.

    telefondan beklentilerim ise şunlar
    -büyük ekran 5' falan (4s in ekranında büyüte büyüte bir hal olmaya başladım)
    - 3 saat internet oyun arama kullanımıyla 1 günü çıkarması
    - en önemlilerinden kasa kalitesi. metal veya cam olmasını istiyorum kasanın.
    - kamera performansıda benim için çok aşırı olmasada önemli sürekli günü birlik gezilere turlara giderim ve fotoğraflar çekerim.
    alacağım telefonda istediğim şeyler bunlar.genel olarak internet kamera vs kullanıyorum pek oyun meraklısı değilim fakat clash of clans iron force 8 ball pool tarzı oyunları sürekli oynarım zaten günümüzdeki telefonlardan hangisini alsak çok rahat oynatır bunları diye düşünüyorum.
    aklımda htc m9 çıkınca almak var fakat 1800 1900ün üstüne çıkabileceğimi pek sanmıyorum.
    samsung telefonları asla istemiyorum arkadaşımla 1 haftalığına s4ü değişmiştik hiç sevmedim ne kasa kalitesi ve şekli şemali ne bir şey.
    sony telefonlarıda beğeniyorum fakat yılda 1den fazla amiral gemi çıkardığı için telefonun çok uzun ömürlü olacağını sanmıyorum güncelleme vs açısından.
    lg ise g4 nasıl olacak bilmiyorum fakat g3ü beğenmiştim.ama 2k ekran olması şarjı içiyordu resmen.hem işlemciside gözlemime göre o ekran için iyi bir işlemci değildi.g4te nasıl olacak bilemiyorum tabi.

    arkadaşlar biraz uzun oldu ama olabildiğince açık şekilde anlatmaya çalıştım.1 kere alıp en aşağı 3-4 yıl sorunsuz kullanmayı amaçladığım için en ayrıntısına kadar düşünmeye çalışıyorum.önerilerinizi bekliyorum.







  • Htc one m8 kullanıyorum temmuz ayında hediye geldi ve şimdiye kadar olan sıkıntı sadece ekranda ölü piksel çıktı 20 den fazl. Ölü piksel var.. Android ugrastiran bi işletim sistemi 3-4 yıl aralıkla telefon degistireceksen apple iyidir doğu malları pek kaliteli değil... birdaha ne android alırım ne HTC.

    Malzeme kalitesi olarak en iyi apple ürünleri bende iPhone 3GS ten terfi ettim açıkçası onun malzeme kalitesini özledim diyebilirim 5 yılda hiç birşey olmadı içini dışına cikarmama rağmen istediğim herşeyi açıyordu gta san andreas yükleyip oynardım

    Apple fanı değilim ama durum bu.. Yani ölü piksel var diye gidicem teknik servise garantisi gitti zaten en az 350 TL masraf sadece lcd ekran için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mayıs-Haziran'a kadar ne telefonlar çıkar. Yeni telefonların incelemeleri, testleri, kullanıcı yorumları deneyimleri dökülür. Bugünden o tarihler için telefon tavsiye etmek sağlıklı değil. Telefonu alacağın zaman bakarsın. Şimdiden yapılacak yorumlar doğmamış çocuğa don biçmekten öteye gidemez.
  • tplon T kullanıcısına yanıt
    G 4.. Not 4 ... Meizu mx4pro olabilir...
  • Heydudee H kullanıcısına yanıt
    ölü piksel olayı şans işi başkası alır yıllarca hiçbir teknik problem çıkarmaz sen alırsın ölü piksel çıkar ve bundan dolayı markayı veya o modeli kötü yorumlamak yanlış.malzeme kalitesi iphonea göre kötü derken şuanki ip6ya göre nasıl acaba. nede olsa 3gs alacak değiliz ya da şimdiki iphone modelleri onun kadar dayanıklı değil.metal kasa olan bi telefonun kötü bir hissiyat vereceğini ve dayanıksız olacağını sanmıyorum ama kullanıcısı olan sizsiniz ben sadece teorik olarak yorumluyorum.
    söylediklerinize göre iosa devam etmem daha mantıklı görünüyor fakat ios sıktı artık ip6 alırsam onuda 3-4 sene kullanacağımdan yaklaşık 7 8 sene ios kullanmış olacağım ve bıkkınlık verir artık.peki siz ne tavsiye edersiniz android tarafında bekletilerimi karşılayabilecek yıllarca götürecek telefon olarak ? lütfen yardım et
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    söylediğiniz doğru sayılır fakat zaten çıkacak amiral gemi modellerinin çoğunun teknik özellikleri vs belli sayılır.
  • yukarı
  • M8 kullanıyorum ama hiç düşünme g4 al nisanda tanıtılcak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden böyle bir şey söylediniz ki ? Ne gibi kötü yanları veya lgnin g serisine göre eksiklikleri var açıklarsanız daha iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tplon

    Neden böyle bir şey söylediniz ki ? Ne gibi kötü yanları veya lgnin g serisine göre eksiklikleri var açıklarsanız daha iyi olur.

    G serisi sarjı daha iyi full ekran seviyorsan LG çerçevesiz ekran yapıyor kamerası güzel.

    LG
    Sarj
    Ekran
    Kamera olarak daha iyi
    Ama ben tasarımada önem veririm dersen

    M9u bilmiyorum ama m8 tasarım olarak daha iyi ancak siyah bi şerit geçiyor ve sanal tuşlar ekranın boyunu küçültüyo yani kaba duruyo biraz ancak metal kasa hoş

    M8 ise
    Hoperlor+kulaklık
    Stabilite
    Tasarım olarak daha iyi

    Siz nelerden hoşnut olursunuz bilemem ama ikisi arasında ki fark bunlar g4de muhtemelen yine amiralliğini sürdürecek o dönemde alınabilitesi olan en iyi cihaz olacak muhtemelen o zaman gelsin cihazları bir görelim m9da iddialı olabilir 2900mah sd810 ve full HD ekran sarjdan çok iyi tasarruf yapıp g4ün önünede geçebilir o zaman cihazlar çıksın rahat rahat konuşuruz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • TariKB24 T kullanıcısına yanıt
    verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim benim için diğer çok önemli bir konu ise güncelleme.hangisinin sistemi yıllar sonra daha güncel kalır daha uzun güncelleme alır.şuana kadar hep iphone kullandığım için güncelleme stabilite vs açısından hiç sıkıntım yoktu yeni alacağım telefonda böyle sorunlar yaşamam canımı sıkar açıkçası ve öyle moralimi bozmasıyla kalırım çünkü para yok yani
  • zenfone 2 çıkacak o aralar
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Zenfone 2 güzel bir telefon olacak orası kesin fakat gerek kamera performansı gerek güncelleme açısından güvenilirliği aklımı karıştırıyor.ayrıca intel işlemci kullanması programlarla uyumluluk akıcılık açısındanda şüpheli.söylediklerim tamamen kendi düşüncem doğruluğunu yanlışlığını tecrübeli kişiler bilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tplon

    Zenfone 2 güzel bir telefon olacak orası kesin fakat gerek kamera performansı gerek güncelleme açısından güvenilirliği aklımı karıştırıyor.ayrıca intel işlemci kullanması programlarla uyumluluk akıcılık açısındanda şüpheli.söylediklerim tamamen kendi düşüncem doğruluğunu yanlışlığını tecrübeli kişiler bilir.

    Kamera performansi super videolara bakabilirain youtubeden dusuk isikta note 4 den iyi intel islemci ise uygulamalarin %90 aciyor bekleyeceksen onu al bekleyemem diyorsan
    Xperia z2 olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.