Şimdi Ara

Maxtor 1TB Basic USB HDD hakkında öneri ve yorumlarınız (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
1
Favori
38.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Vatan'ın sitesinden kaldırılmış neden acaba
  • 3,5" 1TB BASICS electroworldde 249 ytl tek cekim
    270 gibi bir fiyatada taksit imkanı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmustafa06 -- 13 Ağustos 2008; 22:01:53 >
  • Millete detaylı bilgi verelim. Electro World diye bir mağaza var Ankarada Yıldızda bir de Etlikte şubesi var ben 750 GB 179 YTL almaya gittim bugün kataloglarında görüp bir de baktım yeni ürün çıkarmışlar 1 TB 32MB cache 249 YTL hemen aldım. Stok sınırlı hemen almanızı tavsiye ederim. Selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civilengozgur -- 13 Ağustos 2008; 1:10:47 >
  • dostlar electroworldde bende 750 gb olanını gördüm ama önce buraya bir göz atayım dedim. yorumlarınızdan yola çıkarak heralde alacağım gibi. ayrıca 1tblik olanı ile 750 gblik olanı arasında deli fark var. 180 lira nere 250 nere. 250gblik fark için biraz çok gibi. gerçi arada birde önbellek farkı var.

şimdi bu 750lik olanı almak iyi olur mu? bu fiyata 750lik disk görmedim ben hiç. daha ne kadar ucuzlar bu meretler sizce..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extra34 -- 13 Ağustos 2008; 15:13:36 >
  • 2 üründe halen etlik mağazamızda stokta mevcuttur
    almak ısteyen arkadaslar bana mesaj atarsa sevinirim
  • dün gittim electro worlde. 750 gb olanı peşin 179muş meğerse. taksitli olursa 195 küsür oluyomuş. 195 ytlyi gözden çıkarırsam bir üst model olan one touch 4 olanını alırım zaten. ben vazgeçtim almaktan.
    bütün teknoloji marketlerde herşey peşin fiyatına taksit bunlar hala vade farkı alıyolar..
  • arkadaşlar bende ankaradaki electroworld mağazasından 750 gb lık maktor aldım taktım çalışıyor fakat bilgisayarı kapatıp tekrar açınca açmıyor girişteki yazılar gözüküyor öyle kalıyor çıkarıp tekrar açınca çalışıyor benim yükleme fat 32 maktorun dosya sistemi ntfs bu yaparmı
    öyle ise ben ne yapabilirim birde kapesitesi 750.153.728.000 bayt - 698 gb gözüküyor normalmi acil yardım şimdiden herkese teşekkürler
  • eses424

698 gb gözükmesi normaldir. forumda bi yerlerde vardı o byte hesapları falan. ondan öyle görünüyor. diğer sorununa ise bişey diyemeyeceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaMoVe

Mavi Bilgisayardan MAXTOR 1TB OneTouch 4 (USB 2.0) 200ytl ye aldım hafta sonu.Dizileri filmleri oyunları prog vs. hüp diye çekti maşallah.
    Ne ısınma ne takılma yavaşlama gibi bişi söz konusu olmadı.Bayada hafif ufak tefek.
    Herkese tavsiye ederim.

Hocam 200 YTL'ye aldığına emin misin?
    web'den 270 YTL gözüküyor,
    kampanya falan mı vardı acaba ?
    Eğer web ile mağazaları farklıysa hemen gidip ben de alayım.
  • arkadaslar bende electroworlden 750 gb olanını aldım. ancak bir hafta daha olmadı icinde 70 gb lık veri var. klasöre girmek istiyorum erişim engellendi yazıyor.Bir kilit mevcut mu bi hdd lerde. Yedeklediğim veriler benim için çok önemli ne yapamam gerekir su an icin. ( yeni veri ekledim o verileri acıyor eski eklediklerimi acmıyor. toplam boyuta baktıgımda icinde veri gorunuyor.)
  • işte bu hata

Maxtor 1TB Basic USB HDD hakkında öneri ve yorumlarınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZZ RAT
    quote:

Orjinalden alıntı: SaMoVe
    Mavi Bilgisayardan MAXTOR 1TB OneTouch 4 (USB 2.0) 200ytl ye aldım hafta sonu.Dizileri filmleri oyunları prog vs. hüp diye çekti maşallah.
    Ne ısınma ne takılma yavaşlama gibi bişi söz konusu olmadı.Bayada hafif ufak tefek.
    Herkese tavsiye ederim.

Hocam 200 YTL'ye aldığına emin misin?
    web'den 270 YTL gözüküyor,
    kampanya falan mı vardı acaba ?
    Eğer web ile mağazaları farklıysa hemen gidip ben de alayım.

200 ytlye kim kime 1 tb disk verir yav? bulursanız haber verin hemen bizede..
  • klasore sağ tıklayıp ozlliklerııne bakarmıısn
    birde son değişiklık tarihine ? klasoru baska ortama
    kopyalayıp acmayı deneyebilirsin
  • Arkadaslar bende ürünü 2-3 gün önce vatan computer dan aldım ve suan için memnunum. hem sessiz hemde daha hiç ısındıgını gormedım.
    ürün için 12 ay taksite 213 ytl verdim ayrıca vatan 5 taksıt yapıp %8 indirimde yapabiliyor world card için. oda 194 ytl ye geliyor yaklasık olarak..
    Şahsen ben tavsiye ederim...
  • @gpower

al bir tane ucuz 12lik fan bir tanede yazıcı kablosu,usb girişli 12lik fan yap zaten çok düşük güc olduğu için yavaş döner ama en azından 3-4 derece düşürür sadece üstüne koy yetertecürbeyle sabittir
  • yahu 1 tb hddler 200 liranın altına düşmedi bunları bu fiyata nasıl satıyorlar anlamıyorum
  • electro worldde hala 189 lira maxtor basic 1tbler. alacak olanların bilgisine.
    vatanda da 198 ytl.
  • Arkadaslar, bende de bu dıskten var, windows 931 gb goruyor, sızde de aynı mı ?
  • walla kardeş bide ben yorum yapayım 3 gün önce vatan bilgisayardan aldım ve memnun kalamadım şu ana kadar bir dvd'yi image olarak 16 dakkada atta bir kaç kere biçimlendirme yaptım ama maalesef sorunu çözemedim eer nasıl çözebileceğim konusunda yardım edebilecek arkadaşlar varsa lütfen yardım etsinler!
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.