Şimdi Ara

MaxiPara Kartınıza 25₺ Maxipuan (50/5) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
21
Favori
15.356
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam rica ederim, keyifli alışverişler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayacı işleyen var mı? farklı günlerde üç işlem oldu hala görünmüyor
  • dashwood kullanıcısına yanıt
    sayaç bozuk ilerlemiyor
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Merhabalar hocam, sorunu çözebildiniz mi ? Harcama yapmak istediğim tutarın 3-4 katı bakiye var kartta ona rağmen sürekli bakiye yetersiz hatası veriyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kazazz kullanıcısına yanıt
    Hocam sanırım genel değil fakat bazı kartlarda lokal sorunlar var mesala kartı bir iki gündür hata alan arkadaş işlem yapabilmiş fakat ben yine yapamadım limit yetersiz uyarısı aldım.

Hocam ben de 2 gün öncesine kadar sorunsuz yapıyodum, 2 gündür ne kadar işlem denediysem sürekli bakiye yetersiz dedi. Müşteri hizmetleri daha maxipara kartı bilmiyor 🤦🏻‍♂️

Hocam benim de bir haftadır sorunlu bekliyelim artık düzelir.

1 haftadır durum bu şekilde bende. Müşteri hizmetleri kartınız kullanıma kapalı hale gelmiş gidip şubeden almanız lazım dedi. Şubeden almadan kullanıyordum..

• PB258 kullanıcısına yanıt
    Hocam artık bakalım belki düzelir aynı hatayı alıp sonra işlem yapabilen arkadaşlar var.

• PB258 kullanıcısına yanıt
    İçerisindeki bakiyeyi ATM ye gitmeden nasıl çekebiliriz hocam ? Karttan karta transferde gönderici olarak çıkmıyor

Sadece atm ile çekilebiliyor bildiğim

Ben bakiyeyi bir süre ne alışverişte kullanabildim, ne atmden çekebildim. Fiziki kartta ulaşmadı adrese veya şubeye. En sonunda maximum mobilden kayıp/çalıntı bölümünden kapattım kartı,bakiye hesaba aktarılmadı. Müşteri hizmetlerini aradım, subeye dilekçe verin biz göremiyoruz dedi. Bu nasıl sistem,nasıl kendi çıkardığınız kartı göremezsiniz falan diye kayıt açtırdım. 2-3 gün sonra müşteri hizmetleri bana ulaşıp bakiyeyi hangi hesabınıza aktarayım diye sordu, ve istediğim hesaba anında aktardı
  • Bende de gaming sanal kart vardı, atm den parayı çekemedim(Qr ile) sistem arızalı deyip durdu,şubeye gittim sizin böyle kartınız yok dediler inandıramadım,en son uygulamadan gösterdim,Allah Allah deyip aradılar taradılar en sonunda bu kartı kapatmamız lazım ancak öyle iade ederiz içindeki parayı dedi temsilci,E içinde 80 TL puan var nolucak dedim,maalesef yanacak yapıcak birşey yok deyince sizin yapıcağınız işi deyip çıktım bankadan.Bankaya girerken de 45-50 dk dışarıda sıcakta maskeli şekilde bekledim.Yani sözün özü amatör bankacılık,müşteri kendi başının çaresine bakmalı bu bankayla çalışacaksa

• py değil de diğer p oluyor mu deneyen var mı

• Happy-Go-Lucky kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle çok amatörler ve hemen her şeyde şubeye gelin diyorlar. Millet şubeden uzak tutmak için her şeyi yapıyor bu dönemde bunlar merhaba dediğiniz anda şubeye uğramanız lazım diyorlar umarım atm den sorunsuz çekerim de parayı daha da uğraştırmazlar

• bu kart temassız mı öyle talep ediliyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yeri değil ama kredi kartı almayı düşündüğüm arefedeyim. Fatura ödeme ve akaryakıt çok fazla kullanıyorum. Maximum, bonus ve world kartların arasında kaldım sizce hangisi tercih edilmeli? Avantajlı bol bol puan kazandıran...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ortak sanırım maxipuanlar, maxipara ve bankamatik alışverişleri ile yüklenenleri kredi kartı ile kullanıyorum.

ayrıca annemin maxipara kartını alamk için şubeye gittik, bir saat sıra bekledik, sonra dediler ki sizin kart bu şubede degil. aynı isimde farklı bi şube daha varmış. şaka gibi.
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    Başvuruda teslimat adresi seçtiriyor,ama kart şubeye gidiyor. Tabi şubeyi de sistem kendisi tayin ediyor galiba. Rakiplere karşı bizim de bu tür bir ürünümüz olsun diye çıkarılmış bir kart sanki,saldım çayıra minvalinde işliyor
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.