Şimdi Ara

Maximum Yemek Sepeti Maxipuan Dağıtıyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
8
Favori
11.147
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Uygulamadaki yemeksepeti hesabını silemez miyim? Adresi farklı gösteriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bankamatik kartı ile katılıp yemeksepetinde puan kullanabilen var mı? kaç kere denememe rağmen olmadı.puanı bankamatik karttan bir türlü çekmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerli1965 -- 23 Eylül 2017; 16:53:49 >
  • Sitede kart bilgilerini girdiğimde maxipuan kullanma yeri görünmüyor bende. Nasıl kullanacağız maxipuanları varmı bilen arkadaşlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-4 siparişim olmasına rağmen 6 tl maxipuan yüklenmiş. 60 tl alanlar nasıl aldı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • OrQuN kullanıcısına yanıt
    her 25 30 luk sip. 5-6 maxipuan geldi. bi yüksek sip. 15 verdiydi.. en son 60 maxipuan doldurdunuz sms i gelince sip. geçmedik. arada iptal olan sip. den maxipuanlar geri alındı mı alınmadımı onu hesaplayamadım oturup..
    jokerle 40 tl ye 25 ödeyip 6 maxipuan gelmesi idare eder..
  • Arkadaşlar nereden denediysem olmadı bu maxipuan kullanma sekmesi hangi aşamada nasıl çıkıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün son günü olan kampanya için mobilden sipariş vereyim dedim. Yemeksepeti'nde birçok restoran varken mobilde bir tane bile görünmüyor. Dolayısıyla sipariş veremedim. İstanbul gibi büyük şehirlerde illa ki kampanyaya dahil restoranlar vardır ama küçük şehirler için sıkıntılı olmuş.
  • Gerçekten de uygulmalada çoğu mekan görünmüyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.