Şimdi Ara

Maximum secili internet sektoru alisverislerine 150/15 toplamda 45 tl maxipuan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
4
Favori
2.382
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ag nedir hocam gizli ise özelden cvplarsan sevinirim😕

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: davetsiz07

Ag nedir hocam gizli ise özelden cvplarsan sevinirim😕
    Altungold isminde kredi kartindan para aktarmasi ve hatta bir cok bankanin puaninin aktarildigi ve bu bir mertebeye ulasinca karsiliginda altin alinan ve ister kargo ile talep edilebilen, isterse de bankalardaki altin yatirim hesaplarina tutarin aktarilabildigi sistem

Paraya en yakin diye bosuna alisveris yapmak yerine denenen fastpay-param-tosla-paycell tarzi bir etraftan dolanma yolu

Altin stoklayan biriktiren icin avantajli olabilir ama bu sistemden gecirerek tekrar bozdurup paraya cevirme acisindan pek ise yaramiyor

Bazen listenen sirketler arasinda olmasa da deneyen oluyor ve sayacta ilerleme gorurlerse burada paylasiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne ya herkes ifşacı olmuş çıkmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Porland sitesinden alisveris yaptim, sayac ilerledi. Ebebek sitesinden alisveris yaptim, sayac ilerlemedi. Halbuki ebebek kampanya dahilindeki firmalar listesinde mevcut. Neyse isbankasini aradim. Boyle boyle neden sayilmadi diye. Sayacta hata bildirilmis mi bakti, bildirilmemis. Ebebek listede var mi, var. 6 haziran puan yuklemesi sirasinda ebebekten de alacaginiz puanlar yuklenmez ise yine arayin inceleme acalim dediler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.